David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Ma glej to....zanimivo bi blo to videt....ka te ?em....ne da se mimo........ daVidJa, saj - moram priznat, da te ?isto razumem! Kaj zdej MM ?trajka..... N? ne komentira poteka dogajanja......hm..... jest grem plavat daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Kaj zdej MM ?trajka..... N? ne komentira poteka dogajanja......hm..... jest grem plavat daVid Mogo?e pa je jezna, ko sva tak?na cepca!?!?! Eh, neeeeeeee, ne more bit no ... Sem mislil, da sta vidva na personal mesagih....? MM en , da ne bo? ?alostna? Smehec je pol zdravja (drugi pol pa...)! Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 QUOTE (David @ Jul 3 2005, 21:03[/quote)Tomi zdej bo? pa tepen.....hm...ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Evo jest ?akam da prideta na primorsko..... Al pa jutri v lj.....spet sem gor..--- Ala ?in daVidAh, ne bo tepen, je itak cel dan kokice obdeloval, pa ga ne bom ?e jaz sedaj mu?ila :ne vem: ...druga?e pa David, sporo?i, tole z Ljubljano, ?e si veliko gor, jaz sem ponavadi od ?etrtka - sobote...sicer grem tudi jutri vendar popoldan na izpit lp Citiraj
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 <!--QuoteBegin-David+Jul 3 2005, 21:03[/quote--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (David @ Jul 3 2005, 21:03[/quote)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Tomi zdej bo? pa tepen.....hm...ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Evo jest ?akam da prideta na primorsko..... Al pa jutri v lj.....spet sem gor..--- Ala ?in daVidAh, ne bo tepen, je itak cel dan kokice obdeloval, pa ga ne bom ?e jaz sedaj mu?ila :ne vem: ...druga?e pa David, sporo?i, tole z Ljubljano, ?e si veliko gor, jaz sem ponavadi od ?etrtka - sobote...sicer grem tudi jutri vendar popoldan na izpit lp Ja evo super....ti definitivno javim....jest imam sicer jutri ob 8 uri izpit...pol kava, pol pa grem na Gamo na servis...glej ?e ma? ?as mi javi useeno...... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Ja evo super....ti definitivno javim....jest imam sicer jutri ob 8 uri izpit...pol kava, pol pa grem na Gamo na servis...glej ?e ma? ?as mi javi useeno...... LP daVid Jutri me pred 17sto ne bo v Ljubljani...bom zjutraj ?e za izpit fini?irala ... ...druga?e pa kot sem omenila, bom gor...tudi kak?en pon in tor na izpitu... lp p.s prou lu?tkana sta... Citiraj
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi...... LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi...... LP daVid Ja itak, da sme?kota, Tomi in David ...u cool, jaz mislim, da tudi delam 14-ega...tko da bom sigurno v Ljubljani......ostanemo na zvezi... lp Citiraj
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi...... LP daVid Ja itak, da sme?kota, Tomi in David ...u cool, jaz mislim, da tudi delam 14-ega...tko da bom sigurno v Ljubljani......ostanemo na zvezi... lp Ja zmenjeno....pa te povabim na en Mojito....... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 In zopet je tukaj novo jutro - dobro jutro vsem! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Jap, tebi in ostalim dobro jutro...kaj ti to pi?e? iz slu?be al od doma?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 kaj ti to pi?e? iz slu?be al od doma??Malo tu, malo tam... Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Malo tu, malo tam... Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... Kaj si spil to kavo al ne.,,,,,,Evo jest jo grem pa zdej spit...in to eno veliiiko belo kavo brez pene z mla?nim mlekom!!!! Njam njam..... LP DaVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Malo tu, malo tam... Prva jutranja ponavadi doma - potem slu?ba - potem zopet doma,... P.S.: Sem dobil mail - vruummm-ske slikice! Tortica se mi pa ?e lu?ta! Ohooo, kapu?ino ?aka - pridem nazaj ?ez 15 minutk ... Kaj si spil to kavo al ne.,,,,,,Evo jest jo grem pa zdej spit...in to eno veliiiko belo kavo brez pene z mla?nim mlekom!!!! Njam njam..... LP DaVid Danes pa bo kapu?ino komaj v LJ - ne vem kako se bom f?akal??? Ahhh, bom en Red Bullllll ta?as mazno ... Dobro jutro - mimogrede! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. julij, 2005 Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Mislim da je bla to odlo?itev dneva.....za 1 nagrado dobi? okolovratni obesek in maj?ko od havane...... Po?lji mi tvoj naslov na PM..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Jutro je - kakr?no pa? je... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. julij, 2005 Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Jutro je - kakr?no pa? je... Lepo jutro....... Jest grem spet ?ofotat...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Lepo jutro....... Jest grem spet ?ofotat...... LP daVidEjjj,.... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. julij, 2005 Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Lepo jutro....... Jest grem spet ?ofotat...... LP daVidEjjj,.... Ah Tomi...ti bi kar u gospodi?no marico me dal al kaj??? Sej sem ?e nazaj ker je vreme bljak..... :ne vem: LP david P.S. Tomi naslednji? se lahko pridru?i?......Pa ?e MM uzame? s sabo..... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2005 P.S. Tomi naslednji? se lahko pridru?i?......Pa ?e MM uzame? s sabo..... LP david Seveda - v troje je lep?e ??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 8. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2005 Jutro je - in PETEK! Ej, pa ?e ena slikica za VUK-a and Co. Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 8. julij, 2005 Prijavi Napisano 8. julij, 2005 fanti?ek pokvarjen ?e navsezgodaj Citiraj
komar Napisano 8. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2005 Jutranja telovadba ???? Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 8. julij, 2005 Prijavi Napisano 8. julij, 2005 Jutro je - in PETEK! Ej, pa ?e ena slikica za VUK-a and Co. To sem ?e videl...ni napa?na slika, a ne Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 8. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2005 Jutro je - in PETEK! Ej, pa ?e ena slikica za VUK-a and Co. To sem ?e videl...ni napa?na slika, a ne Pri dana?njih hitrostih ?irjenja informacij in komunikacij je te?ko kaj novega (nevidenega) najt ... trudimo pa se vseeno! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.