vuk Napisano 8. julij, 2005 Prijavi Napisano 8. julij, 2005 To?no tako Tomi.....zakaj mora bit ta vikend de???? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 8. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2005 zakaj mora bit ta vikend de???? Ej, pa to se i ja pitam! :ne vem: Malo son?eka - vsaj na sliki... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Kaj je pa tisti kit v vodi?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Eh, ma to so los delfinos - zelo prijazna bitjeca... Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 i'm back....cca. 300 km narejenih, bil povsod malo,osvojil Marijo Reko(super ovinki),do?ivel sonce,hud naliv,ki nas je pral cca. pol ure,ko smo pri?li v MB pa nas je ?akalo sonce, tak,da sem se do doma posu?il. Odli?na nedelja se kon?uje z Bandidosom v roki Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 i'm back....cca. 300 km narejenih, bil povsod malo,osvojil Marijo Reko(super ovinki),do?ivel sonce,hud naliv,ki nas je pral cca. pol ure,ko smo pri?li v MB pa nas je ?akalo sonce, tak,da sem se do doma posu?il. Odli?na nedelja se kon?uje z Bandidosom v roki Vuk sounds like a perfect day..... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 i'm back....cca. 300 km narejenih, bil povsod malo,osvojil Marijo Reko(super ovinki),do?ivel sonce,hud naliv,ki nas je pral cca. pol ure,ko smo pri?li v MB pa nas je ?akalo sonce, tak,da sem se do doma posu?il. Odli?na nedelja se kon?uje z Bandidosom v roki Ejj, Vuk - u?ivaj - life is short! Dobro, da se dan kon?uje in ne za?enja z Bandidosom... Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 life is beautiful comedy Citiraj
komar Napisano 10. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. julij, 2005 life is beautiful comedy Ja, za tebe to res velja - smo opazili Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 10. julij, 2005 Prijavi Napisano 10. julij, 2005 Ja, za tebe to res velja - smo opazili Tomi si me prehitel...... :mi pijemoo: LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Hmmm, jutro je - de?uje - pa ?e ponedeljek je .... kaj je lahko ?e narobe? Ej, pa dobro jutro vsem skupaj!!!!! Citiraj Papa, Tomi
Guest DANDO Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Ja, za tebe to res velja - smo opazili kaj teb ne gre vse lepo v ?ivljenju, koga bo? zato krivil Citiraj
KAALman Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 aj fil veri olimpik tudej Citiraj LP KAALman
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Ja man - Jamaika bobsled team... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 E VAAAAIIIIII.............. Evo mene....lihkar z LJ pri?el....... LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 A ima? ?e kaj ko?ice med prsti - si kar pogosto v LJ - mogo?e bi kako stanovanje kupil tam... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Ja....sem ga imel do 1 mesec nazaj v najemu....pa sem dal pro?..... ?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 ?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? LP daVid Peace of cake!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 ?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? LP daVidPeace of cake!!!! Evo vidi?------se ?e raj?i peljem.... Sej pozna? ta feeling.....sicer pa evo....2 meseca ga mam in mam ?e 12000 km...... Pretty nice a?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 ?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? LP daVidPeace of cake!!!! Evo vidi?------se ?e raj?i peljem.... Sej pozna? ta feeling.....sicer pa evo....2 meseca ga mam in mam ?e 12000 km...... Pretty nice a?? LP daVid Jap, pridno vozi? Mazdico - sicer pa zato je avto - za vozit. Ti si pri prevo?enih km tako kot pri postih na forumu - prvi za vsako ceno! Hmm, moja 6-ka je imela pri 18-ih mesecih 100.000 km - pa tudi tukaj me bo? izgleda prehitel...kakor so v?asih rekli - na mladih svet stoji... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 ej to pa ne vem ?e bi se lahko hvalil s tem.... Mam pa najbolj?e hostese......to pa ja!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 ej to pa ne vem ?e bi se lahko hvalil s tem.... Mam pa najbolj?e hostese......to pa ja!!! LP daVid Zopet bom moral mojo zguljeno frazo uporabit - praso! Pa saj sem videl no - res je (skoraj) - pa kaj zaj naj jaz nardim - ?trik v roko pa na drevo... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Tomi sej te vabim sem dol pa no?e? prit......Ka te naj?*??!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Pa bom enkrat res moral prit!!! Sedaj pa moram malo papat - kosilo ?aka!! Ajd, u?ivaj David Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Deal....Tomi dober tek..... LP dAVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.