LabiGT Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Ja....sem ga imel do 1 mesec nazaj v najemu....pa sem dal pro?..... ?uj tomi...kaj pa je za mazdo nardit 100 km??? LP daVid Eh amater Za mazdo tudi 1500km v kosu ni nc ....Pa se to: sporocam vam de sem po dolgem casu spet sel pod 6 l /100km s porabo oleee...Sam dizel po balkanu je res poraz...v turciji je ze velik boljsi..ostalo pa drek...(se cuti ko vozim) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 OOOO Labi....welcome back...... LP dAVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 OOOO Labi....welcome back...... LP dAVid not yet....cez 3 tedne (zacetek avgusta) bom back v LJ. :mi pijemoo: (kul smajli) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 11. julij, 2005 Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Uuuu ti pa kar veselo podalj?uje? ta dopust..... Ja pol pa n? welcome back..... Labi kaka je situacija dol??!! Bi rabu ene par stvari od dol.....Check out PM.... LP david Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 12. julij, 2005 Prijavi Napisano 12. julij, 2005 eeeeeeeeee morgen ? sem ali nisem ? prvi... : D Citiraj LP KAALman
komar Napisano 12. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. julij, 2005 eeeeeeeeee morgen ? sem ali nisem ? prvi... : D Si, ja si.... Ne bom smel ve? tako dolgo pole?avat!!! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 eeeeeeeeee morgen ? sem ali nisem ? prvi... : DEj, danes pa nisi! Prvi mislim... Guten morgen !!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Tomi osamljen si ostal tuki gor..... Vedno prvi.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Aha... ...res ni nikogar gor zadnje dneve ... ?e pa ?e, pol pa samo prebirajo in papa ... NI? DOGAJA ... ampak, mi se ne damo!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Aha... ...res ni nikogar gor zadnje dneve ... ?e pa ?e, pol pa samo prebirajo in papa ... NI? DOGAJA ... ampak, mi se ne damo!!! ?e mene ni blo zadnje dni...... :ne vem: Danes sem pa spet ?ofotal..... Tokrat v puli..... Tomi se ti ?e kaj cedijo sline?? LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Neee, niti ne - Pula....to ni MORJE! :ne vem: OK, bolj?e to, kot pa doma bit... Voda - mrzla - umazana - meduze - cveti morje ???? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ma niti eno niti drugo niti tretje...prouzaprou je prou lepo morje..... Jest sem od?ofotal svojih 300 m in nazaj domov.... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Kje se kopate experti v Puli??? Na KAmenjaku al kje drugje??? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Kje se kopate experti v Puli??? Na KAmenjaku al kje drugje??? Uf kaj danes sem se prvi? dol kopal.....sem z enga pomola sko?u v morje..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Experto pravi - bravissimo! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Ej, si videl KAALman prodaja V6 - bi verjetno rad traktor kupil ... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Moram it - bo elektrike zmanjkalo ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Moram it - bo elektrike zmanjkalo ... Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVid Jap, ?ivljenje je kruto - pa bo? ?e ?e spoznal...hahahaha Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Sppett ?ena unplugala ra?kota....... Tomi bodi fajn.... daVidJap, ?ivljenje je kruto - pa bo? ?e ?e spoznal...hahahaha jes jes...kako da ne...... Tomi uklopi MSN!!! LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Lahko komaj ?ez 10 min. - sedaj sem na ra?kotu od dece - moj nekaj mleje in ga no?em motit! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 MA booogi otroci....namesto da bi se igrali z ra?kotam jim ga uzame?.....te bo ka?a BUM BUM! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 13. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Slikica lepa - realnost obrnjena - petelin?ka kura DAVI! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 13. julij, 2005 Prijavi Napisano 13. julij, 2005 Bogi TOOOmiiiiiiii.....ne se pustit...... LP daVid Evo gara?o zate tomi...... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.