vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Nisem mislil moje ?efice;?efico v DKSu pa... bruum,bruum ja, crash,uiii pa ni potreben...bog mi ne bo dal sre?no vo?njo,ker ga ne maram kaj preve?(ampak saj ni va?no), hvala ti za dobre ?elje. Moped in ali pa sploh ne gresta skupaj. Aja tam ko se tebi ?tevec ustavi,moj ?e kr vle?e... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Aja tam ko se tebi ?tevec ustavi,moj ?e kr vle?e... Normalnooo, saj moj tudi, pa je filma zmanjkalo - nisi opazil? Hmmmm - pape? ma vas rad? :ne vem: Kaj me briga!!!! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Pape?a pa mam ?e manj rad...ampak to je ?e snov za drugo debato,ampak o veri oz. religiji lahko kdaj drugi? kaj re?emo;najbolj?e pa itak na ?tiri o?i. Jaz grem zdaj spat,lahko no? vsem. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Aja tam ko se tebi ?tevec ustavi,moj ?e kr vle?e... Normalnooo, saj moj tudi, pa je filma zmanjkalo - nisi opazil? Hmmmm - pape? ma vas rad? :ne vem: Kaj me briga!!!! Mene ne briga....jest bom bom letalo kupu pa vas use prehitim......in vam bom mahal tako LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Lahko no? - tudi jaz po?asi jadram ninat! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Mene ne briga....jest bom bom letalo kupu pa vas use prehitim......in vam bom mahal tako LP daVid Potem, ko nas bo? vse prehitel ... nas pa lahko do Kube (ali pa ?e kam dalje) zapelje? - OK? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Mene ne briga....jest bom bom letalo kupu pa vas use prehitim......in vam bom mahal tako LP daVidPotem, ko nas bo? vse prehitel ... nas pa lahko do Kube (ali pa ?e kam dalje) zapelje? - OK? Jah tomi.....zmenjeno....ve? da vas bom peljal....magari na luno ?e je treba..... Lahko no? daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Zopet je jutro ... dobro jutro! Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Pa tudi dober dan... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 specijalci JUHU ! Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Tomi....moped je doma, prvih 50 km pa tudi narejenih. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Bosti Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Predvidevam da ni Mazda, je pa japonec? Kravica, cestak? Citiraj
vuk Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Na ?alost ni Mazda, seveda pa je japonc, Kawasaki Z750S, ?rn seveda... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Guest BrainLess Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 sre?no vo?njo vuk ...... pa pazi na vaju! Citiraj
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Tomi....moped je doma, prvih 50 km pa tudi narejenih. lp vuk Ja, sedaj pa res - sre?no vo?njo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 sre?no pa previdno !!! Vuk sam glej da mi ne bo? kje ovinka sekal...... Sicer pa sre?no vo?njo....pa pri?akujemo slike tle gor...tako da klik klik!!! :mi pijemoo: LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 ....pa pri?akujemo slike tle gor... Pa ja - poglej en post vi?je ... Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Hvala vsem za lepe ?elje...slike pa verjetno sledijo...lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Pa ja - poglej en post vi?je ... ?uj ti krvoses......kdo ti je dal dovoljenje da objavi? sliko mene in moje muce tle gor...... LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Evo, David ?e ena zate.... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 ...slike pa verjetno sledijo... Verjetno???? Ka je zaj to???? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Evo, David ?e ena zate.... Ja tomi to pa nisem jest......... :ne vem: ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ne, pa res nisi ... je pa simpati?na slikca ... hmmm ... i??em ... i??em ... ni? najdem ... ?koda! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ne, pa res nisi ... je pa simpati?na slikca ... hmmm ... i??em ... i??em ... ni? najdem ... ?koda! Ok ?e vam slu?ajno kdaj avto zmanjka.....si poglejte ?e je mogo?e TU ?! LP dAVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.