tonc Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 ?ivjo zainma me ?e ma kdo izku?nje z verigo pri mazdi 6 letnik 2009 dizl 2.2 125 namre? mi jo bojo menjal pri 60.000 a ma kdo podobne te?ave? Citiraj
jures Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 u la la - razlog/garancija? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 ?ivjo zainma me ?e ma kdo izku?nje z verigo pri mazdi 6 letnik 2009 dizl 2.2 125 namre? mi jo bojo menjal pri 60.000 a ma kdo podobne te?ave? Serijska napaka dolo?ene serije prvih 6k 2.2 cd. Veriga se je enostavna raztegnila. Preverjena informacija. lp. Citiraj
Boss Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 tko kot pravi Strela... po netu je kar nekaj tehproblemov z raztegnjenimi ketnami - na konc se ?lovk ?e vpra?e, ?e le ni vseen bolj? met jermen. Citiraj
tonc Napisano 23. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2012 Ja sej bojo zrihtal na garancijo sam tok pa? vpra?am a se to pogosto dogaja oziroma ka?ni ve?ji problemi Citiraj
mare- Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Sem tudi jaz klical na servis.So rekli,da samo kontrolirajo,?e je veriga reztegnjena jo zamenjajo,?e ne pa ne. ?eprav je serijska napaka so lepo tiho ,zamenjajo ?e se raztegne. Ta hec pa stane 2000?,?e ni pod garancijo. Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Boss, ne vem zakaj bi raj?i imel jermen, saj kar nekaj vozil obratuje z verigo BP in to s 300, 400 ali ve? tiso? km, vedno pa obstajajo "?rne ovce", ki pa so prej izjema kot pravilo! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Boss, ne vem zakaj bi raj?i imel jermen, saj kar nekaj vozil obratuje z verigo BP in to s 300, 400 ali ve? tiso? km, vedno pa obstajajo "?rne ovce", ki pa so prej izjema kot pravilo! :ne vem: Sej sem napisal malo ironi?no - si pa preberi post takoj pred tvojim, ?e te zadeva doleti po garanciji je dra?je kot 3 menjave jermenov Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Ja, saj ob?asno se ?lovek vpra?a, ?e ni to namerno tako narejeno, ker to je za njih direktni "inkaso", ko ti nekaj velikega guzne po izteku garancije namre?! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Sem tudi jaz klical na servis.So rekli,da samo kontrolirajo,?e je veriga reztegnjena jo zamenjajo,?e ne pa ne.?eprav je serijska napaka so lepo tiho ,zamenjajo ?e se raztegne.Ta hec pa stane 2000?,?e ni pod garancijo. Gre za serijsko napako dolo?enega ?tevila vozil v enem obdobju torej samo za eno serijo. V AT so imeli kar nekaj zamenjav v garanciji. Pa kaj je tem japoncem bilo a so uporabili premehko kovino za verigo ali kaj? Citiraj
tonc Napisano 24. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Po mojem ?e znamka kaj da nase bi mogli tudi po preteku garancije tako napako odpravit na svoje stro?ke ?e ni bil pravi material. Citiraj
uklopko Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 you wish! Ko si iz garancije se potem le ste?ka meni? za karkoli,edino ?e je to res serijska napaka in ima? vse redne servise opravljene oz. po?templane ipd. Sam se postavim v primer,avto je 6 let po garanciji in sem pa? zate?il glede rjavih kolotekov ,ki naj bi bili serijska napaka. Po te?a?enju je uspelo da so to po?timali pod garancijo ,ampak sem pa? pla?al 10 % cene popravila. Kar je meni ?isto ustrezalo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 Hmm vprasanje potem ce je bilo kaj na cxih. Masina je bila tam prej... Evo kaj dela navor - trga ketne... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 Hmm vprasanje potem ce je bilo kaj na cxih. Masina je bila tam prej...Evo kaj dela navor - trga ketne... Pa nosilce motorja na bencinarjih Citiraj
mare- Napisano 25. januar, 2012 Prijavi Napisano 25. januar, 2012 Po mojem ?e znamka kaj da nase bi mogli tudi po preteku garancije tako napako odpravit na svoje stro?ke ?e ni bil pravi material. Saj popravjo ti sam servise mora? met vse na uradnem narjene.In isti pogoj je za prerjavenje. Citiraj
tonc Napisano 27. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Evo verigo so mi zamenal zdej pa upam, da bo laufal brez ve?jih problemov. Citiraj
tomi Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 A ima ?e kdo izku?nje z raztegnjeno verigo na avtu, ki je ?e izven garancije? A so priznali, da gre za serijsko napako in krili stro?ke menjave? Citiraj
Strela Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 A ima ?e kdo izku?nje z raztegnjeno verigo na avtu, ki je ?e izven garancije? A so priznali, da gre za serijsko napako in krili stro?ke menjave? Menjajo ti jo sam servise mora? met vse na uradnem narjene Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Hmm vprasanje potem ce je bilo kaj na cxih. Masina je bila tam prej...Evo kaj dela navor - trga ketne... Malo si poglej navor?ek 2.3turbaka in 2.2 dizla, kdo ga ima ve?? Pri bencinarjih ketna samo ropota, odtrgane ?e nisem zasledil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Tolk ga je, kot novi 2.2 motor , 150ps verzija :-) Citiraj
LabiGT Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Malo si poglej navor?ek 2.3turbaka in 2.2 dizla, kdo ga ima ve?? Pri bencinarjih ketna samo ropota, odtrgane ?e nisem zasledil. 2.2 dizel ga ima 420Nm ta novastara pa 400Nm mps ima 380Nm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 2.2 dizel ga ima 420Nm ta novastara pa 400Nm mps ima 380Nm Kaj ga dela diesel iz benzinarjev. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 2.2 dizel ga ima 420Nm ta novastara pa 400Nm mps ima 380Nm Samo ne moj MPS Je kr nekaj malega ?ez stari in nov dizel navor . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 2.2 dizel ga ima 420Nm ta novastara pa 400Nm mps ima 380Nm Plus power box Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.