Skoči na vsebino

Veriga pri mazdi 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Samo ne moj MPS :hudicek: Je kr nekaj malega ?ez stari in nov dizel navor :harhar: .

dizla se ne da natunat, da bi dal vec moci/navora? :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

dizla se ne da natunat, da bi dal vec moci/navora? :D

Baje se da, sam vseen ma kdo podatke ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 2 leti kasneje...
Napisano

Kaj pa lahko samo grem na poobla??enca in zahtevam menjavo ?

Avto je vseskozi servisiran na poobla??enem servisu. Preverjeno 100 %.

Napisano

Labi, ti si ?e novo verigo raztegnil, to mora biti neka razlaga. Da enemu ne crkne nobena enemu pa 2?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kaj pa lahko samo grem na poobla??enca in zahtevam menjavo ?

Avto je vseskozi servisiran na poobla??enem servisu. Preverjeno 100 %.

Ne more? kar tako menjat. Na servisu ti lahko preverijo stanje verige in podajo mnenje.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Moja je 2011/4 2.2 in je imela menjano v garanciji ?e v prej?njem lastni?tvu v Nem?iji pri cca 100.000 km.Sedaj jih ima 200.000 in je zaenkrat ok.

Napisano

Si mogo?e imela kaj izmerjeno v zadnjem ?asu? Me zanima, kako dolgo kaj zdr?i po prvi menjavi...

Jaz sem jo menjal v za?etku meseca pri PID skoraj 11, prevo?enih pa malce manj kot 130.000.

Napisano

Pri 110k je moja imela 9,5, nato pa je v 17k KM posko?ila na 10,97.

Kak?na ideja, ali obstaja kak?en trik, da "podalj?a?" ?ivljensko dobo verigi? Na?in vo?nje? Olje je itak vedno pravo... Ni mi ravno do tega, da bi vsaki dve leti in pol menjaval to zadevo...

Napisano

A je ta veriga problemati?na pri veh Mazdah 6 z 2,2 diesel motorjem? Ali imajo Skyactive motorji kaj obstojnej?o zadevo?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Si mogo?e imela kaj izmerjeno v zadnjem ?asu? Me zanima, kako dolgo kaj zdr?i po prvi menjavi...

Jaz sem jo menjal v za?etku meseca pri PID skoraj 11, prevo?enih pa malce manj kot 130.000.

Imela sem na rednem servisu pri Pelkotu. To je to. Pri naslednjem servisu pa bom ?e ekstra rekla, da naj bodo pozorni. Al me mora bit strah pa peljem samo to pogledat in ekstra re?t :ne vem:

Napisano

Ce bi bila panika z verigo,bi ti utripala DPF lucka. Utripat zacne pri PID okoli 10,5 in takrat se ponavadi menjavajo. Tudi Pelko menja pri 10,5.

Napisano

Ce bi bila panika z verigo,bi ti utripala DPF lucka. Utripat zacne pri PID okoli 10,5 in takrat se ponavadi menjavajo. Tudi Pelko menja pri 10,5.

Hvala za ifo.Tega nism vedla.

Napisano

Pri meni je bila samo utripajo?a DPF lu?ka. Mogo?e je check engine naslednja stopnja?

Utripajo?a DPF lu?ka naj bi imela dve funkciji - servisni interval ali pa veriga.

Napisano

Pri meni je bila samo utripajo?a DPF lu?ka. Mogo?e je check engine naslednja stopnja?

Utripajo?a DPF lu?ka naj bi imela dve funkciji - servisni interval ali pa veriga.

Ja, pa pozabil si na tisto, zaradi ?esar je lu?ka sploh notri :)

Napisano

Moje informacije so druga?ne... Govoriva striktno o R2 ma?ini? Pri R2 naj bi utripajo?a DPF lu?ka nakazovala na servisni interval ali pa verigo, konstantno pri?gana pa na te?ave z DPF filtrom.

Zdaj pa tako...?e so mene dolo?eni Mazda strokovnjaki v SLO nategnili, potem jaz nategujem naprej... :)

Napisano

Se pravi, ?e gori DPF je problem ?e tako dale?, da mora? iti na servis. Obi?ajno je ?e gori, da se mora? toliko ?asa voziti, dokler ne ugasne, ?e pa utripa je pa lahko tudi DPF filter ?e toliko zabasan, da je treba na servis.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Imate novejši avto? Rutinski pregled pri mehaniku je po novem lahko drago presenečenje WWW.ZURNAL24.SI Vsa vozila v Evropski uniji morajo biti od leta 2018 dalje opremljena s sistemom za samodejni klic v sili eCall. Pri nekaterih proizvajalcih lahko po rutinskih pregledih v mehanični delavnici pride do dragega...  
    • Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) Po merah je sicer enak, kot vsi ostali v tej temi: 242 x 175 x 190 mm (D x Š x V). Zdaj pa sem zmeden, ali je narobe ocenil, ali je res originalni višji kot 190mm? Kakšne izkušnje?    
    • Fantje, tega nebi bilo potrebno, če bi vzgojili pošteno in olikano generacijo otrok! Problem je vzgoja in zavedanje o tem kaj te čaka, če odvržeš smeti v okolje ne v koš....  Vsak, ki ga zalotijo bi moral vsaj 1. mesec brezplačno pobirat smeti in basta....  Vse bi se sijalo od čistoče le mamice bi jokale.... 🥲😉
    • Sem opazil, da se večina pojavite na forumu okoli polnoči, ko je poceni štrom...
    • Vsega sploh nisem šel brat, ker ... ... ...    Očitno smo na nasprotnih bregovih in vsak prepričan v svoj prav. Za moje pojme so Rusi neupravičeno s svojo vojsko vstopili na ozemlje Ukrajine in zato so, za moje pojme, agresorji. In, za moje pojme, jih je treba naloviti iz Ukrajine nazaj v Rusijo. Čeprav se bojim, da se to ne bo zgodilo...   Napisal bom samo še tole, potem pa s to temo zaključujem:   Pravijo, da je bistvo demokracije v tem, "da večina ščiti interese in pravice manjšine" (npr.: poglavje 3.1., proti koncu ali pa poglavje .2., stran 10 spodaj). Je potem kaj čudnega, če vsak, ki misli, da se mu godi krivica ali pa bi rad zgolj dosegel svoje, takoj začne poudarjati, da je zatiran, odrinjen in v manjšini? V tem sodobnem, modernem, liberalnem času je najpopularnejše in tudi najboljše biti pripadnik manjšine. In je na strani odrinjenih, zatiranih, izbrisanih, enakomislečih, enakousmerjenih in vsedrugačnih nastala taka gneča, da so manjšine tiho in neopazno postale ne tako tiha in ne tako neopazna večina, večina pa je tiho in neopazno postala manjšina. Tiha in neopazna. In kljub širokoustnemu poudarjanju demokracije nimam prav nobenega upanja, da bo ta 'manjšinjska večina' poskrbela za interese 'večinjske manjšine'...   In te manjšine niso samo v Ukrajini, so tudi drugod. In tudi pri nas. Take in drugačne...   Zanimivo mi je pa to, da Judje pa nikoli in nikjer niso manjšina. Kjerkoli so - oni so narod...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.