Nakup terenca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Brez skrbi da lahko zakleneš tudi nove ključe notri, pa naj bodo še tako pametni, ravno zaradi pameti, virtualnih pedalov in nevm česa vse je to mogoče. Jaz na primer imam v avtu vedno skrit rezervni ključ, ker Toyota omogoča tudi zaklepanje na daljavo prek telefona. Veliiiiiiikokrat me je rešil, logistično in podobno. Če ga zgubim, če mi ukradejo bundo, ruzak....mi 1000e kilometrov ne pomag noben amzs ali asistenca. Enostavno odprem avto s telefonom, vzamem ključ in grem enako za logistiko, če kje obtičim, če se plani spremenijo, drugmu odprem avto vzame ključ in gre Zanašati se na to da se ne da.... Je pa enak old school primer na Coupeju, vrata posebej, lahko zakleneš prej, ključavnica fizična na prtljaznih odklenes, pa ce pozabis kljuc not pa zapreš....ta daaaaa
-
Bi res rad videl heroja, da pri 400v tehnologiji in veliki amperaži veselo zagazi v tako vodo. Sej lohk, da ne bi bilo nič, ampak mislim, da ni nikogar z grande cojones, ki bi šel probat. Taki so bili Aja pa to je bila klimatizirana sobana za 18-19 stopinjami. Smo sred najbolj vročega poletja hodili not v jopicah. Bil je pa totalen šok, si šel iz 19 po koncu šihta iz službe, odzun pa 38 stopinj. Občutek, k da bi pečico stopil.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.