Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dober ve?er. Imam en problem z mojo Mazdo 121 1.3 16V, letnik 93.

Mazda cuka pri pospe?evanju. Sve?ke pregledane, kabli za sve?ke tudi, ostalo pa ne vem kaj bi lahko bilo, zato vas prosim da mi nekako pomagate.

Hvala in Lep Pozdrav.

Stanko

Napisano

Kar se elektrike ti?e, je ?e varjanta, da je fertajler oz. cin?pula ali kakorkoli se ?e tej zadevi re?e. :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

So sve?ke zamenjane,in prav tako kabli? Sam pregled ?e ne pomeni da so ok.Si kaj ?e v te smeri zamenjal? Kaj pa kak?en bencinski filter,morda po?ena kak?na rebrasta guma za zrak in vle?e fov? zrak,ali pa samo kje prebija iskra.

Z wd 40 malo pre?pricaj po kablih za sve?ke un tam okoli razdelilne kape(?e jo ima) v?asih re?i problem ,ali pa celo vidi? da kje prebija.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Poglej frtajlr,pomoje bo to to,pa spuci tisto umazanijo dol iz kontaktov,glih dons smo mel en primer,motor je trokeru k hudi?,sm spucu in ?e se je veselo vrteu v obrate :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Imam ?e eno vpra?anje glede tega avtomobila. Ali ima ta avto lu?ko, ko je tank prazen ? Ker mi lu?ka ne gori ko je tank prazen.

LP

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Imam ?e eno vpra?anje glede tega avtomobila. Ali ima ta avto lu?ko, ko je tank prazen ? Ker mi lu?ka ne gori ko je tank prazen.

LP

Seveda ima lu?ko za rezervo goriva.

Po vsej verjetnosti je ?la omenjena ?arnica.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.