qwerty Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Zdej se odlo?am ali eno ali drugo ker je ?as za novo... ?e enkrat imel CASIO G-shock in bo ?e naprej... Samo kaj ko se ne morem odlo?it med dvema... Ima kdo kako izku?njo z novimi CASIO modeli? Gledam pa tale dva modela... Vle?e me sicer prvi, drugi pa tudi ni slab... KLIK 1 KLIK 2 In pa ?e moja pobo?na ?elja sam ko je predraga malo... Rde?a je lepa ko satan KLIK 3 Citiraj If in doubt, flat out...
Mraušk Mčk Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 In pa ?e moja pobo?na ?elja sam ko je predraga malo... Rde?a je lepa ko satan ne kupuj rde?e. niso pravi ?asi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Jaz ne bi kupoval ure, ker bo? potem pod stalnim pritiskom ?asa, tako pa se lahko izgovarja?, da niti nisi vedel da zamuja?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 6. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Jo?a Mah taprvo bi mel... Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Jaz mam ?e ene 10 let tale model http://www.lelong.com.my/casio-protrek-tri...1-08-Sale-P.htm in sem nadpovpre?no zadovoljen. 2x menjal baterije in to je to. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.