mokster Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Evo 20000 km je okoli in potrebno bo menjati olje. Do sedaj je bil v motorju Motul 8100 x-cess 5-40, katerega mi je po dalj?ih turah na avtocesti zmanjkovalo. V celem obdobju je ?la vsa razlika v 5 litrski kanti (se pravi dober liter)+ dokupljen ?e 1 liter, ki ga je ?e kar nekaj. Mel sem par posvetov glede olja z par ?lani in trgovci, tako da sem se iz zbranega odlo?il, da vzamem Motul 8100 Eco-nergy 5-30, ki ima tudi specifikacijo 913C za forda. Po dalj?em iskanju sem na?el trgovca, ki mi je dal najugodnej?o ceno. Vpra?al sem ga tudi za ceno Dexelia in mi jo bo javil. Rekel pa je, da bi lahko najbolj?o ceno dobil ob velikem naro?ilu. Prilagam ?e njegov kontakt (sem poni?no obvestil prej administratorja). MOLJ1 - Motorna olja Dejan Gajić s.p. Tel.: 030/285-855 Email: molj.prodaja@gmail.com Spletne strani ?al ?e nima. Naro?iti je potrebno malo vnaprej ker mo?ak dobiva stvari iz Avstrije. Dejal je da se ukvarja tudi z avto gumami in to bom ?e preverili glede ugodnosti. Drugi teden menjam olje in bom poro?al, ?e bo kak?na sprememba proti x-cessu. Citiraj
jures Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Evo 20000 km je okoli in potrebno bo menjati olje. Do sedaj je bil v motorju Motul 8100 x-cess 5-40, katerega mi je po dalj?ih turah na avtocesti zmanjkovalo. V celem obdobju je ?la vsa razlika v 5 litrski kanti (se pravi dober liter)+ dokupljen ?e 1 liter, ki ga je ?e kar nekaj. Mel sem par posvetov glede olja z par ?lani in trgovci, tako da sem se iz zbranega odlo?il, da vzamem Motul 8100 Eco-nergy 5-30, ki ima tudi specifikacijo 913C za forda. Po dalj?em iskanju sem na?el trgovca, ki mi je dal najugodnej?o ceno. Vpra?al sem ga tudi za ceno Dexelia in mi jo bo javil. Rekel pa je, da bi lahko najbolj?o ceno dobil ob velikem naro?ilu.Prilagam ?e njegov kontakt (sem poni?no obvestil prej administratorja). MOLJ1 - Motorna oljaDejan Gajić s.p.Tel.: 030/285-855Email: molj.prodaja@gmail.com Spletne strani ?al ?e nima. Naro?iti je potrebno malo vnaprej ker mo?ak dobiva stvari iz Avstrije.Dejal je da se ukvarja tudi z avto gumami in to bom ?e preverili glede ugodnosti.Drugi teden menjam olje in bom poro?al, ?e bo kak?na sprememba proti x-cessu. Sam** v Medvodah si vpra?al imajo Motula ?ez? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 11. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Pri temu je bil liter 9,90 pri Samingu pa 13,90 Citiraj
jures Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Pri temu je bil liter 9,90 pri Samingu pa 13,90 zlatarstvo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 11. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Pa ?e ne vem ?e sem si prav zapomnu. Lahko da je bil celo ve?. Citiraj
dravni Napisano 11. februar, 2012 Prijavi Napisano 11. februar, 2012 Meni je tudi Motul-a pila pa sem ?el nazaj na Castrol. Zdej ne pije niti kapljice. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
mokster Napisano 12. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Men je Castrol do sedaj bil samo RS za pohvalit. Kateri castrol pa uporablja?? Citiraj
Alex Napisano 12. februar, 2012 Prijavi Napisano 12. februar, 2012 Jaz imam sedaj noter Castrol Edge 5W -30 in je res zakon.Tudi letos bo isto. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Motul v bencinarkah NI najbolj?a izbira. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 13. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Ja sva ?e debato na to temo udarla. Tega bolj testiram zaradi tega ker ma Fordovo specifikacijo, kar je osnova tega 2,3 stroja Citiraj
dravni Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Men je Castrol do sedaj bil samo RS za pohvalit. Kateri castrol pa uporablja?? Meni je bil za pohvalit SLX 0W30 samo to sem ga imel na jermenarju na verigi ne vem ?e ni preredek. Druga?e imam zdej Magnatec 5W40. Ta je v bistvu zamenjal TXT Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Balki Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Jest imam v svoji M3 GTA olje Motul 5W40 pa mi ga ni? ne pije. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Jest imam v svoji M3 GTA olje Motul 5W40 pa mi ga ni? ne pije. Js tud v svojem puhalniku, v prej?nji 2.3i pa ga ga je samo zmankal. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 A pol bo pri meni tudi panika ker imam Motul...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 trenutno imam tudi jaz motul 8100 5w30 v 2.0 benz mopedu in sem ga dolil cca 3 deci na 15.000km pri drugih kolektorjih in ve?inoma vrtenju v vi?jih obratih! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mokster Napisano 15. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2012 trenutno imam tudi jaz motul 8100 5w30 v 2.0 benz mopedu in sem ga dolil cca 3 deci na 15.000km pri drugih kolektorjih in ve?inoma vrtenju v vi?jih obratih! Kero 5-30 pa ma? od Motula? Citiraj
uklopko Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Kero 5-30 pa ma? od Motula? MOTUL 8100 X-Clean+ C3 5W-30 1l Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 A pol bo pri meni tudi panika ker imam Motul...? Ne pani?ari js mam istega, kot ti pa ni panike, pri prej?nji pa je blo sranje. MOTUL 8100 X-Clean+ C3 5W-30 1l DPF-jar !!!!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Ne pani?ari js mam istega, kot ti pa ni panike, pri prej?nji pa je blo sranje.DPF-jar !!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha sej res...... carsko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dravni Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 To MOTUL olje izgleda ne odgovarja japoncem bolj francozom ?ena ma pe?oj?ka pa ne po?re niati kapljice Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.