David Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Prva slika..... LP daVid..... Nej mi kdo povej kako zaboga ti lahko to uspe...??? Citiraj Feel free....
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Ta je pa za moje pojme dana?nja absolutna zmagovalka......hihihi in bejbe grejo ?opingirat naprej..... LP david Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 mjha... brez besed jaz pa moram vozit 13 let star avto Citiraj LP KAALman
komar Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 mjha... brez besed jaz pa moram vozit 13 let star avto Ampak meni je tvoj 13 let star avto full dober :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 mjha... brez besed jaz pa moram vozit 13 let star avto Ampak meni je tvoj 13 let star avto full dober :ne vem: Ok priznam...Kalmanov traktor je lep.....sam tega tuki se pa res nebi branu.....moj direktor ga ma! Prasc!!! Namesto da bi pla?e ?e maloo uzdignil......hihihihi LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Namesto da bi pla?e ?e maloo uzdignil Tega nisem mogel spregledat ... pomeni, da so ?e zelo dvignjene ... rabi? kakega novega sodelafca ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Tega nisem mogel spregledat ... pomeni, da so ?e zelo dvignjene ... rabi? kakega novega sodelafca ... JAh tomi ?e sem pa svobodni umetnik...torej svobodna pla?a.....in glej to ...pravi se prito?uje....hihihihi LP david Citiraj Feel free....
Boss Napisano 25. junij, 2005 Prijavi Napisano 25. junij, 2005 Ta je pa za moje pojme dana?nja absolutna zmagovalka......hihihi in bejbe grejo ?opingirat naprej..... LP david Hehe...pobereta torbici in veselo odskakljata novim dogodiv??inam naproti Ja pa zgleda tole posneto ali v Rusiji ali pa v Ukrajini, kjer je takih novope?enih bogata?ev/inj in njihovih ljubic/?kov ?e kar nekaj. Zadnji? gledam neko oddajo in jih mal spra?ujejo kolk zapravijo na mesec v butikih za oblekce. Pa tem ena ljubica re?e takole nekje okoli 30.000. Novinar malce butasto: kaj a rubljev? ona pa: ne, dolarjev. Pol je pa logi?na reakcija, ki je videna na sliki Citiraj
David Napisano 26. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2005 Ta je pa za moje pojme dana?nja absolutna zmagovalka......hihihi in bejbe grejo ?opingirat naprej..... LP davidHehe...pobereta torbici in veselo odskakljata novim dogodiv??inam naproti Ja pa zgleda tole posneto ali v Rusiji ali pa v Ukrajini, kjer je takih novope?enih bogata?ev/inj in njihovih ljubic/?kov ?e kar nekaj. Zadnji? gledam neko oddajo in jih mal spra?ujejo kolk zapravijo na mesec v butikih za oblekce. Pa tem ena ljubica re?e takole nekje okoli 30.000. Novinar malce butasto: kaj a rubljev? ona pa: ne, dolarjev. Pol je pa logi?na reakcija, ki je videna na sliki Ja o?itno je res ruskaja tablicaja..... Jao nori Rusi..... LP daVid Citiraj Feel free....
dilar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 ja sej res...kdo bo ?aku glupe policaje...a veste kok se u tistm ?asu loh ?e nabav LP, Rejc Citiraj
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 ja sej res...kdo bo ?aku glupe policaje...a veste kok se u tistm ?asu loh ?e nabav LP, Rejc Rejc ta je bla pa nizkaaaaaaa...... LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 :mi pijemoo: Poglejte to....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 :mi pijemoo: Poglejte to....... LP daVid Ehhh, videl ?e ve?krat, ko se sodelavka vrne iz "malice"... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 :mi pijemoo: Poglejte to....... LP daVidEhhh, videl ?e ve?krat, ko se sodelavka vrne iz "malice"... in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....???? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 [in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....???? LP daVid Ej, na mojem ?e ne - je vedno preve? ?ist, da bi se poznalo... Sploh pa jaz ni? vem o tem ... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 [in kje pride to poznat....?'' Na tvojem al na njenem avtu....???? LP daVidEj, na mojem ?e ne - je vedno preve? ?ist, da bi se poznalo... Sploh pa jaz ni? vem o tem ... :ne vem: Ja ja ja tomi.....smo te tudi mi pogre?ali.... LP daVid P.S. pridem nazaj ?ez 20 min..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 ?ez 20 min. bom jaz ?e spal! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno.... Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. julij, 2005 Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno.... Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola?? LP daVid Eh, sem bil v?eraj neki celi bogi ... odklop! :ne vem: Danes pa je novo jutro - dobro jutro vsem! Prestolnica ?aka na mene... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 6. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Joooj tomi....pa sej ne morem verjet......Pride? in gre?....to ti pa res ni podobno.... Mogo?e abstinen?na kriza zaradi pomankanja Ameri?ke ?lahtne kapljice aka. coca cola?? LP daVidEh, sem bil v?eraj neki celi bogi ... odklop! :ne vem: Danes pa je novo jutro - dobro jutro vsem! Prestolnica ?aka na mene... Juhuuuu....jest grem do krka na eno sve?e sti?njeno limonado..... LPd AVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. julij, 2005 Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Juhuuuu....jest grem do krka na eno sve?e sti?njeno limonado..... LPd AVid Pa mislim, da sem to ?e enkrat napisal - PRASO - nam tukaj non-stop lu?te dela?, mi pa umiramo v ?vicu... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Juhuuuu....jest grem do krka na eno sve?e sti?njeno limonado..... LPd AVidPa mislim, da sem to ?e enkrat napisal - PRASO - nam tukaj non-stop lu?te dela?, mi pa umiramo v ?vicu... Ja tomi....pravi si se oglasu....ti umira? v ?vicu..... Aja u soboto je ferrari avtoshow v portorozu.....pride kdo?? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. julij, 2005 Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Aja u soboto je ferrari avtoshow v portorozu.....pride kdo?? LP daVid EEEhhhhh, de? bo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 7. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Aja u soboto je ferrari avtoshow v portorozu.....pride kdo?? LP daVid EEEhhhhh, de? bo! Ah jest upam da ne no.......Sicer pa bomo marelco odprli.... Tomi ti kar pridi s familjo dol..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 7. julij, 2005 Prijavi Napisano 7. julij, 2005 Tomi ti kar pridi s familjo dol..... LP daVid Sranje so ti dopusti - ?ena mora delat do 13.00 v soboto! Mogo?e po 15.00 - hmmm pol bi rabli ?e preno?i??e (Portorose hoteli so za 1 no?itev 100% dra?ji, kot ?e vzame? 5 dni - hepani!)!!!! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.