kokolada Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 torej. koliko je za avto slabo ?e se ?lovek vozi po ljubljanskih cestah te dni? ceste so suhe, ampak bele od soli ker so solili kot norci par tednov. torej a se bo to poznalo ?ez 20 let al se ne bo, ker so ceste suhe, al kaj bo to? poka?ite svoje znanje. Citiraj
adormi11 Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Po 20-ih letih bo malo verjetno, da ?e bo? mel ta avto, druga?e pa, sol dokler je suha, ni nevarna. Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Naza??iteno ali na?eto podvozje - 2x hitreje rjavi dolo?eni deli novej?ih avtomobilov se za?nejo veliko prej lu??iti - po cca 3h letih (govorim za pike na avtu, praske itd, povsod, kjer sol pride pod zgornji sloj - enako se vidi kot oksidacija - zakaj ker so od cca 2000 barve na vodni osnovi - ekologija jebi ga (Vir : An?e). Edit: seveda je odvisno tudi od tega koliko ?asa to pusti? na avtu da se v?ira Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 kaj to pomeni za??iteno podvozje? Poznamo 2: - tovarni?ko, kjer je mazda med najSLAB?ImI!- dodatno, ki ga lahko naredi? pri profi?ih ali sam s premazom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Hja al ga sam puca?... Pralnca ne vem ?e podvozje puca... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 - tovarni?ko, kjer je mazda med najSLAB?ImI! Ne to nasploh Japonci so dosti slabi pri tem. Zapelje? v avtomatsko pralnico dopla?a? za pranje podvozja in si dosti bolj miren. Sam sicer ro?no perem avto doma ampak tiste 2-3x letno pozimi ali pa na spomlad se pa spla?a pomoje zapeljati ?e v avtomatsko pralnico. Sploh zdajle ko je bilo ves ?as v minusu na avtu pa soli za celo dvorano kosila skuhat. Citiraj
qwerty Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 to je res... jaz bom ?e kak teden po?akal... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Kukr ?e?. ?kodovalo ne bo. Jaz sem ravno pol ure nazaj doma sam opral avto, da bo za nekaj dni mogo?e mogo?e ?ist. Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Kar se zimskih in "slanih" prigod ti?e, marsikdo dela napako, da zapelje dobro nasoljen stroj v kvalitetno ogreto gara?o (npr. 15 ali 20 C), pol ga pa lu?tno raz?ira reve?a do naslednjega odhoda na mraz! Jaz sem jeseni naredil kompletno za??ito podvozja (podjetje Tri krone), pa mi je majstr rekel, naj ob obisku pralnice ne vzamem paketa ki vklju?uje pranje podvozja, saj mi lahko agresivni na?in pranja, odplakne ?e del te novonane?ene za??ite, se pravi bi naredil samemu sebi medvedjo uslugo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 pol pravi? da podvozje prat je no go... Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 le kaj bojo o tem povedali primorci ko slano vodo ve?x nosi po luftu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
SpEkTr Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Kar se zimskih in "slanih" prigod ti?e, marsikdo dela napako, da zapelje dobro nasoljen stroj v kvalitetno ogreto gara?o (npr. 15 ali 20 C), pol ga pa lu?tno raz?ira reve?a do naslednjega odhoda na mraz! Jaz sem jeseni naredil kompletno za??ito podvozja (podjetje Tri krone), pa mi je majstr rekel, naj ob obisku pralnice ne vzamem paketa ki vklju?uje pranje podvozja, saj mi lahko agresivni na?in pranja, odplakne ?e del te novonane?ene za??ite, se pravi bi naredil samemu sebi medvedjo uslugo. Kolk pa pride priblizno za??ita podvozja za ?estko tam? Jaz bom mogo?e spomladi tut tja peljal. Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 70 do 80 ?, tam nekje vmes variira! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 le kaj bojo o tem povedali primorci ko slano vodo ve?x nosi po luftu No no, iz primorske se spla?a kupiti avto, ne vidijo soli. Sploh iz Pirana. Jo?a tole mi je malo hecno, saj uno olje po?kropi tudi v notranjost pragu. Kar je od zunaj je pa tako ali tako za??iten in bo? tudi z wapom ko bo? ?prical pod avto spral. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Navodila sem dobil tak?nka kot sem napisal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Ja saj te razumem. Ampak sem pa presene?en, da se potem eno z drugim tepe (ali podma?e? s Krown oljem ali pa gre? parikrat na pranje podvozja). Vseeno podalj?a ?ivljenjsko dobo pleha in se najbr? spla?a. Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2012 Prijavi Napisano 16. februar, 2012 Hmmm, pr nas je bil zadnje tako za??iten avto z dinitrolom in ga je rja po?rla. Od takrat v familiji nimamo ve? nobene za??ite na avtih se pa mal ve? reskira v to, da se avto po soljenju obvezno v pralnici opere s programom za pranje podvozja. Zaenkrat ta sistem najbolj pali. Citiraj
LabiGT Napisano 17. februar, 2012 Prijavi Napisano 17. februar, 2012 torej. veliki kokolada spra?uje. koliko je za avto slabo ?e se ?lovek vozi po ljubljanskih cestah te dni? ni tok hudo, kot ce bi se peljal po celjskih...vseeno pa dost slabo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.