Skoči na vsebino

Dnevne lu?i in tehni?ni...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kaj naj naredim... Avto Celje me ne spusti skos... Takoj ko so vidl ugasnjene so pokazal da tole ne bo ?lo...

Kaj naj naredim... Menjam delavnico pa grem drugam ali me bojo zavrnal vsepovsod... Da ne probujem pa bojo vedl vsepovsod za to...

Tuhtal sem tut da bi ?rn izolir trak ?ez napopal oz. nekak jih "skril"... Ker si s sikaflex not nalimane in jih ne bi glih vn trgal da jih pol nazaj montiram...

Ma kdo s tem izku?nje...

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

A jih ne more? vr?t dol na hitrco? Kolikor mi je znano si zdaj v registru in kamorkoli bo? pri?el bojo vedeli zakaj si pri njih. Prijatelju so pri enem avtu rekli, da ima ?e 2 leti slabe zadnje bremze, da tokrat ga ne spustijo ve? ?ez. ?zmeden?

Je pa tole (meni) v osnovi brezveze dajati gor po drugi strani pa, ?e je gor tako kot zahtevajo predpisi so tudi na tehni?nem kretenoidi, da morijo. :vskalo:

Napisano

Na hiterco je da jih odlimam dol in seveda to pri sikaflex ni lahko... <_<

Um nismo nobene papirologije urejal kr tja sm zapelal preventivno... Pred vrata...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Tole so mi na Hyundai forumu na?li... In sm ?e sprintal... So pa skoraj enake moje :D

http://www.euroton.si/avtodeli/images/stor...20proof_SLO.pdf

Najprej bom probal s polimanimi z izolir trakom na drugem servisu, ?e pa za?ne kej na to temo bom jim pa pildek pod nos pomolil...

If in doubt, flat out... 

Napisano

jah smo ti malo pametovali ob vgradnji, zdaj si pa tam.

Prvo kar mi pade na misel je odklopi jih in pojdi drugam (?trom odklopi) - sam sem ti rekel da si kot dreve??ek ?e ne bo? dal releja, jaz redno sre?ujem policaje pa nobenega problema

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jures blo odklopleno in imam rele... <_<

a nisi rekel da ti gorijo skozi tudi z lu?mi?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne bi ?elel modrijan izpasti, ampak meni se je ?e v ?tartu tole zdelo totalno odve? gor vesit, ker tole ni in ne bo nek "frajerski" avto, pa lahko mu da? gor 19-colke pa ?pegu stekla pa ?e poskakuje lahko kakor v kakih raperskih vide-ih. Ampak mladost je norost, pa najve? se nau?i? iz svojih izku?enj, jebiga. :blush: pametno je da da? neki ? raj?i na stran namesto da tule vlaga?, pa po?asi kupi? "tazaresen" avto! :harhar:

?elim ti da dobro u?tima? TP! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

sva?ta v to so se zapi?l???

A so ti vsaj vseostalo pregledal,torej so te vrgli samo zaradi lu?i??

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Nekaj zmuti pa je :)

Sicer pa, kar se mene ti?e, bi moral te?it ?e za kaj drugega, ne samo za te ledice. Vsak peti avto ma neke okraske nalimane..kot da se je bo?i? iz okrasevanja smrekc prenesel na avte.. :D

Napisano

Zarad tega ja klopko... Kr neki... Nep takoj rekel konec... Tak nisem pla?al ker nisem ?el v pisarno in n?...

Nekaj zmuti pa je :)

Sicer pa, kar se mene ti?e, bi moral te?it ?e za kaj drugega, ne samo za te ledice. Vsak peti avto ma neke okraske nalimane..kot da se je bo?i? iz okrasevanja smrekc prenesel na avte.. :D

Mah polimal bom izolir ?ez pa gasa... ?e ne pa une papirje pod nos pa naj gledajo da so vse mere po standardih...

If in doubt, flat out... 

Napisano

ti raj? aran?ne ?migovce zameni

Napisano

halooo kako lahko to re?e

?e si pripeljal na tehni?nega mora ti preverit!!!

Kako pa bo? vedel ?e je ?e kaj!

Halo v pri?o njega jih potrgam dol ?e mu ni kj u?e?.............sam halooo zaradi lastne varnosti ki o pove?a? ?e ne pomeni da avto ni izpraven,samo kaj ?mo v na?i pofukani dr?avi so pa? zakoni pofukani od zadaj!

:vskalo::vskalo:

sory sam to me pa razp.....

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

?uj klopko sam sem si tut mislil pisane marjetice in raje se odpeljal... ?e ne bi blo grdo... <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

?uj klopko sam sem si tut mislil pisane marjetice in raje se odpeljal... ?e ne bi blo grdo... <_<

odstrani lu?ke pa pejd skozi!

attachmentzbg1.gif

Napisano

tisti papir od philipsa ni dovolj. Ti jih mora? homologirati in jih imeti vpisane v Homologacijski karton?ek, potem pa nebo nobenga problema. jaz se te zadeve ?e pred desetimi leti re?eval in uspe?no re?il. Bela lopatarica ?e zdaj vozi z homolomo daylights.

Kot sem ti ?e davno rekel ?e ima? gor RL in ?tevilko z E jem poll re?i? brez problema. Ali pa idi natehni?nega tja kjer delajo tudi homolomo in re?i kar skupaj.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Danes pridem tja pa rece na Zonti ja gospod vi pa nimate tehnicnega letos... Ste ga lani mel pri 4ih letih, pol ga mate naslednje leto pri 6ih letih pa potem pri 8ih letih... Nato pa vsako leto... :blush:

Pol pa tak informativno prasam... mojstre pac... pa recejo da to ni problem lahko pa za par evrov spisejo v homolomo naslednje leto ker je zmeril in jih mam vgrajene kak je treba... :bravo: Je rekel pa da lepo zgleda =D Pa rece se kake lite felge pa recem da ze mam doma =D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Tako mlad, pa ?e ?ist zmeden al kaj, pa saj si vendar vedel koliko je avto star, pa na koliko cajta se dela tehni?nega, potem pa matematika res ni ve? prav te?ka a ne. Pa sem te vmes ?e hotel pra?at, ?e ni prvi? po 4-ih letih, pa ?e ima? letnik 2007 bo zdele pa? 5 let star, itd., no pa sem bil tiho ker sem bil zihr da ve? kok je 2 + 2! :blush::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

E jebiga :P Naslednje leto dam DRL v homolomo :D:jupiii: Bojo dal na une Philips papirje ker so kao u piko enake... :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.