markohabjan Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 Zdravo. Imam mazdo 323F (model BJ), letnik 2002, motor 1.6 16V (tip ZM), prevo?enih komaj 75600 (REALNIH). Zadnji? se peljem v slu?bo (avto ?e ogret) in se pri?ge lu?ka (rumena, oblika motorja/ma?ine). Grem popoldne k na?emu prijatelju QWERTY-u, ga priklopi na tester in javi napako . Lu?ko sva ugasnila. Danes (19.02.2012) se peljem po avtocesti (cca 7km) in se spet pri?ge lu?ka. Za lambda sondo in katalizator je malo zgodaj (komaj 75600 km). Pletenica (pregibna cev) se ni? ne sli?i. Avto laufa tiho. Kak?ne ideje? LP MARKO Citiraj
uklopko Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 Zdravo. Imam mazdo 323F (model BJ), letnik 2002, motor 1.6 16V (tip ZM), prevo?enih komaj 75600 (REALNIH). Zadnji? se peljem v slu?bo (avto ?e ogret) in se pri?ge lu?ka (rumena, oblika motorja/ma?ine). Grem popoldne k na?emu prijatelju QWERTY-u, ga priklopi na tester in javi napako . Lu?ko sva ugasnila. Danes (19.02.2012) se peljem po avtocesti (cca 7km) in se spet pri?ge lu?ka. Za lambda sondo in katalizator je malo zgodaj (komaj 75600 km). Pletenica (pregibna cev) se ni? ne sli?i. Avto laufa tiho. Kak?ne ideje? LP MARKO zakaj bi bilo za lambdo sondo ali kat.prekmalu? vse je mo?no Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 A je avto v tvoji lasti od za?etka? ?e ni a si ziher, da ima toliko km? Sicer pa lahko tako eno kot drugo crkne tudi pri teh km-jih, ?eprav je to bolj redko kot pa pravilo. Citiraj
markohabjan Napisano 20. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Ja sem 100% da so realni kilometri, ?eprav sem drugi lastnik. Res je mo?no, da crkne, ampak kot je dejal Boss je bolj izjema kot pravilo. Sem razmi?ljal: A je mo?no da sem kak kabel na lambdi utrgal (Doma sem v bloku, dvori??e je zasne?en, tako da ve?krat potegnem po tleh z dnom/avspuhom)? LP Marko Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Ja sem 100% da so realni kilometri, ?eprav sem drugi lastnik. Res je mo?no, da crkne, ampak kot je dejal Bossje bolj izjema kot pravilo. Sem razmi?ljal: A je mo?no da sem kak kabel na lambdi utrgal (Doma sem v bloku, dvori??e je zasne?en, tako da ve?krat potegnem po tleh z dnom/avspuhom)? LP Marko te?ko verjetno. Ker ?e je vama uspelo ugasnit lu?ko in se je po dol.km s5 pri?gala potem so kablo OK?e bi bil kateri odtrgan bi lu?ka vseskozi gorela tud po brisanju napake. Kupi ali sposodi si lambdo in sprobaj!To ti je edini ?pajs Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Ja sem 100% da so realni kilometri, ?eprav sem drugi lastnik. Res je mo?no, da crkne, ampak kot je dejal Bossje bolj izjema kot pravilo. Sem razmi?ljal: A je mo?no da sem kak kabel na lambdi utrgal (Doma sem v bloku, dvori??e je zasne?en, tako da ve?krat potegnem po tleh z dnom/avspuhom)? LP Marko Vpra?anje ?e je Lambda kriva ker lambda dela ali pa ne pa ponavadi javi napako labda tebi je pa dalo napako da ima? pre slabo ?i??enje plinov torej Kat. (verjetno ima? dve Lambdi eno pred in eno za katom?) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
qwerty Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Koker sem jz tole diagnosticiral bi lahko bil katalizator... Samo ne vem ?e ima doti?ni model lambdo pred in za katalizatojem ker je ra?unalnik prijavil da sta signala obeh lambd enaka, kar pomeni da katalizator ne deluje pravilno... Enostavno oba podatka se ne razlikujeta dovolj in ko zaniha zadeva prijavi lu?ko... Men tole ni najbolj jasno... Javlja pa napako na izpu?nem sistemu... Druga kot to dvoje pa? ne more bit... Citiraj If in doubt, flat out...
markohabjan Napisano 21. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2012 Ja. Moja mazda ima pred in za katalizatorjem senzor. Smo pri?li do ideje, da KER SEM IMEL POKVARJENE cin?pule in sem se vozil, da je crknu tud katalizator. Bomo menjal in sporo?im rezultate. LP Marko Citiraj
markohabjan Napisano 28. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. februar, 2012 Ker imam katalizator takoj za kolektorjem in ima dve lambdi je drag ko svinja. Bo kr mal trajal da ga menjam. Kopije oziroma univerzal NE obstajajo, tak da ..... ?paramo. Ko bom menju povem rezultate. LP Marko Citiraj
mazdaman Napisano 28. februar, 2012 Prijavi Napisano 28. februar, 2012 Ker imam katalizator takoj za kolektorjem in ima dve lambdi je drag ko svinja. Bo kr mal trajal da ga menjam.Kopije oziroma univerzal NE obstajajo, tak da ..... ?paramo. Ko bom menju povem rezultate. LP Marko Imam zadevo, kjer se ti nebo ve? pri?igala lu?ka. Ampak na delovanje oz. nedelovanje Katalaziatorja nima vpliva (tehni?ni in plini ne bo ?lo skozi ?e je res fest hin) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
qwerty Napisano 28. februar, 2012 Prijavi Napisano 28. februar, 2012 ?uj marko si poklicu mojstra? Men je reko da ma? eno lambdo hin da katalizator skoraj ne more bit razn ?e je uni?en Citiraj If in doubt, flat out...
m power Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 Kaj pa obnova? Menjajo samo "?reva", ostalo ostane... pa cenovno je ziher ugodneje... http://tekat.si/storitve/obnova_bencinskih_katalizatorjev/ Citiraj
markohabjan Napisano 11. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Kaj pa obnova? Menjajo samo "?reva", ostalo ostane... pa cenovno je ziher ugodneje... http://tekat.si/storitve/obnova_bencinskih_katalizatorjev/ Ooooo Bom poklicu in da vidmo kol ho?ejo. HVALA za link !! LP Marko Citiraj
markohabjan Napisano 4. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2012 Sem montiru pu?o, s katero sem ven pomaknil lambda sondo - drugo in zadeva ?pila. Hvala lepa za pomo?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.