Alex Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 Imam eno glupo vpra?anje;kako vem,kak?no hladilno teko?ino moram doliti v hladilnik? Baje, da ni vsaka za vsak hladilnik? Citiraj
jures Napisano 19. februar, 2012 Prijavi Napisano 19. februar, 2012 Imam eno glupo vpra?anje;kako vem,kak?no hladilno teko?ino moram doliti v hladilnik?Baje, da ni vsaka za vsak hladilnik? zeleno.... - ?e je not ?e zelena.....kar verjetno je ker ima? eksoti?en avto....?e pa misli? na candy, gorenje ali podobno, pa vode raje ne, daj raje plin Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
igorml Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 zeleno.... - ?e je not ?e zelena.....kar verjetno je ker ima? eksoti?en avto....?e pa misli? na candy, gorenje ali podobno, pa vode raje ne, daj raje plin Mazda ima oznako FL22. Je pa zelene barve, tko kot je napisal jures. Lp Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Zelena ali rumena, sej to je verjetno isti ?morn, taka neke fluorescentne barve je v bistvu, druga opcija je pa rde?kasto roza - katere ne noter nalivat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Zelena ali rumena, sej to je verjetno isti ?morn, taka neke fluorescentne barve je v bistvu, druga opcija je pa rde?kasto roza - katere ne noter nalivat! Petrol torej NouGou. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jstdoma Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Jst mam v Xedosu tud zeleno. Pa jo nisem dobil v lokalnih ?tacunah in sem jo pol tle naro?u - http://www.parttis.com/katalog/product_inf...roducts_id=2467 Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Na? majstr Simon vem da daje Valvoline antifriz noter, baje je zelo dobra zadeva! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Euroton povsod po SLo jo ima, ni noben bau bau je dobiti. Buhnedej pa rozne not (razen ?e totalno ne izprazni?), pa ?e to je te?ko. Rozna je za TDI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slidy Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Probej na OMV-ju. Drga? pa BTC hala A spodaj imajo definitivno. Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Se pravi ta zelena.Ja, res imam noter zeleno.Hvala za odgovore. Citiraj
mazdaman Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 Rumena je kolikor je meni znano samo za Renoje in je tudi ne sme? me?at. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Hazzard20 Napisano 22. februar, 2012 Prijavi Napisano 22. februar, 2012 Moja je tud blizu MIN ?rte. Barva je pa nekak?na modrozelena. Citiraj
Alex Napisano 22. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2012 Moja je tud blizu MIN ?rte. Barva je pa nekak?na modrozelena. Zavij v prvo trgovino z avtodeli in vpra?aj za hladilno teko?ino za M6.Dali ti bodo eno tako temno plavo zeleno teko?ino, ki jo potem poljubno me?a? z vodo.Jaz sem jo imel tudi nekje na min. pa ne gre ne vem koliko noter-mogo?e kak?en deci. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Zelena ali rumena, sej to je verjetno isti ?morn, taka neke fluorescentne barve je v bistvu, druga opcija je pa rde?kasto roza - katere ne noter nalivat! Niti pod razno ni isto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mi_c_ho Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 V?eraj sem tudi jaz dolil zeleno, ker je bil nivo pri hladnem malo nad MIN. Ker pa je pri M6 zelo majhna meja med MIN in MAX, sem jo nalil malo preve?. Pri ogreti ma?ini je pol cm nad MAX. Je to toliko narobe, da bi moral malo teko?ine spustiti ven, ali naj pustim? Ker poleti, ko bo res vro?e, se bo sigurno nivo ?e dvignil... Citiraj
johan Napisano 30. marec, 2013 Prijavi Napisano 30. marec, 2013 Jest mam v hladilniku ponavad ta zelene (fla?e pera). Citiraj
dbmiata Napisano 30. marec, 2013 Prijavi Napisano 30. marec, 2013 Imam eno glupo vpra?anje;kako vem,kak?no hladilno teko?ino moram doliti v hladilnik?Baje, da ni vsaka za vsak hladilnik? nima veze kaj da? notri, pazit pa mora? da jih ne me?a? eno z drugo, saj se baje za?ne penit( jaz sem to namenoma poskusu, pa ni blo nobenega penjenja).... da pa ne nardi? narobe, stankaj vso hladilno vn in novo daj notri+ destilirana voda.... saj sama teko?ina je dokaj agresivna... tako da ?e ti hladilni sistem dr?i 5 litrov da? razmerje 3 litre teko?ine za hlajenje + 2 litra destilirane vode(destilirane pa zato, da se ti pol kamen ne za?ne delat) pa lp Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Alex Napisano 30. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2013 nima veze kaj da? notri, pazit pa mora? da jih ne me?a? eno z drugo, saj se baje za?ne penit( jaz sem to namenoma poskusu, pa ni blo nobenega penjenja).... da pa ne nardi? narobe, stankaj vso hladilno vn in novo daj notri+ destilirana voda.... saj sama teko?ina je dokaj agresivna... tako da ?e ti hladilni sistem dr?i 5 litrov da? razmerje 3 litre teko?ine za hlajenje + 2 litra destilirane vode(destilirane pa zato, da se ti pol kamen ne za?ne delat) pa lp Hvala.Sem ?e zdavnaj re?il zadevo tako, da ni bilo problema. Citiraj
Mrf Napisano 6. november, 2018 Prijavi Napisano 6. november, 2018 Na moji m6 bi rad zamenjal hladilno tekocino. Zasledil sem oznako fl22, sedaj pa ne vem kje naj jo nabavim. Kontaktiral sem Ravenol pa je nimajo na zalogi. Kako ste vi resili zadevo.? Citiraj
Scr3am Napisano 6. november, 2018 Prijavi Napisano 6. november, 2018 Zelena tekocina je. To je to. Citiraj
Shrek Napisano 7. november, 2018 Prijavi Napisano 7. november, 2018 Hladilna teko?ina naj bo to?no tak?na, kot pi?e v navodilih...Vem primer, ko je zaradi hladilne teko?ine ?el motor rakom ?vi?gat... Citiraj
Scr3am Napisano 7. november, 2018 Prijavi Napisano 7. november, 2018 FL22 je mazdina oznaka in pomeni, da ce uporabljas hladilno tekocino s to oznako je tekocina ze originalno zmesana in se je ne sme mesati z vodo, ker v tem primeru naj bi dlje zdraza in jo nerabis tako pogosto menjati. Se mi zdi da pise na 10 let oz. 200k km... To je to. Je pa to zelena tekocina. Nobena umetnost. Se pa strinjam , da ce imas zeleno tekocina, da nebos notri dajal roza hladilne. Logicno. Citiraj
Scr3am Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Na bivsi sestki je sel termostat in potrebujem zeleno tekocino. Mogoce kdo ve kje jo imajo pri nas na zalogi. Na bartogu, eurotonu, ravenol in ostalih stacunah je nimajo. Razne spletne zadeve iz tujine ne pridejo v postev, ker jo do cetrtka ze potrebujem. V najslabsem primeru pac uradni servis. Edit: sem ze dobil na uradnemi servisu 5e/l Citiraj
mazdaman Napisano 3. december, 2018 Prijavi Napisano 3. december, 2018 Kako hladilno pa imajo novi skyactive Diesel motorji? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.