curko Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 Kon?no sem dobil iz nem?ije led lu?i. zdaj me pa zanima, ?e kdo kaj ve kaj bi dal v sprednje lu?i ker pozicija mi sveti belo navadne lu?i pa rumeno in me zanima kaj naj dam zdaj namesto navadnih ?arnic ( kaj menite o PHILIPS BLUE VISION) ? Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
LabiGT Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 philips blue vision so zame najboljse... bolj bela svetloba ampak bolj pomembno, da dobro svetijo in zdrzijo velik dlje kot npr. osram cool blue Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 20. februar, 2012 Prijavi Napisano 20. februar, 2012 philips blue vision so zame najboljse...bolj bela svetloba ampak bolj pomembno, da dobro svetijo in zdrzijo velik dlje kot npr. osram cool blue Jaz imam take tudi v Pugiju in so res zakon, pa ?e dolgo zdr?ijo. Citiraj
jxl Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 huh tole zgleda kr zanimivo, kaj si to najdu zaene ledice? Citiraj
sivc Napisano 26. februar, 2012 Prijavi Napisano 26. februar, 2012 Kako pa je z pozicijskimi glede homologacije? Ali gre skoz? Citiraj
curko Napisano 26. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2012 Kako pa je z pozicijskimi glede homologacije? Ali gre skoz? Bomo videli drugo leto... Po mojem mnenju bo ?lo Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 26. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2012 LED T10, T10 u CANom, original vlo?ki so. So pa Hladno bele, zato v primerjavi z navadnimi ?arnicami delujejo modro. Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
curko Napisano 29. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2012 Je pa mnogo bolj?e kot pa tista rumena svetloba... Lahko tudi ?e kaj teh lu?i naro?im ?e jih kdo rabi... Lp Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Aws3nicK Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Jaz bi bil interesent... Kolk pa ko?tajo? Citiraj
curko Napisano 10. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Zdravo Jaz imam isto mazdo 6 2005 letnik in sem dal 40 + nekaj malega po?tnine. Ledice imam zdaj 2x v vratih sovoznik voznik, 1x prtlja?nik, 6x notranjost, 2x pozicija. Pa delo nekaj malega 5-10 eur ?e ti jih ?e zmoniramo. Lp je pa enkratna svetloba slikce ?e pridejo Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Aws3nicK Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Ma zmontiru bom ?e sam, to je najve?ji u?itek Sam povej katere so prave, kak?en link, da jih naro?im, potlej pa akcija Citiraj
taubek Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Zgleda fajn, ampak pazite ker na homologaciji to ne gre skozi, pa ?e se policaj pikne v to bo trdil da svetijo modro in ne belo in bo v najbolj?em primeru rekel da jih treba samo zamenjat za originalne, kak te?ak pa lahko zagnjavi tudi za nehomologirano svetlobno telo, za kar pa so astronomske kazni... ?al.. Citiraj Zoom-zoom
jstdoma Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Mene so na tehni?nem vrgli - sm mogu dat nazaj navadne ?arnice Na sre?o pa policaji ?e niso opazil Citiraj
curko Napisano 16. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Hvala da ste povedal glede tehni?nega pregleda bom zamenjal za tiste 2 urce hvala Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
simon87 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 helou.jz sem dal tele za osvetlitev tablic mogoce se mi zdijo mal presvetle. al pa nisem navajen. katere mi priporocate se za notranjost oz vrata. http://www.mimovrste.com/artikel/342039052...error-free-12-v Citiraj
mazdaman Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 A morajo T10 ?arnice za tablico in notranjost kabine biti CANbusom pri Mazdi 6 2005? ali so lahko navadne T10? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 ne. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.