Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zadnje ?ase imam nekaj te?av z sprednjimi zavorami, ki za?nejo dr?at in pregrevat diske. Ko jih vzamem narazen bati? normalno potuje ven in tudi nazaj ga potegne ( morda malo premalo ). Vsa vodila so dobro namazana in cela ?eljust je gibljiva na eni strani je tudi ?e nova gumi cev.

Pomaga mi ?e jih vzamem ?eljust dol jo gonim sem ter tja ter sproti ma?em z sprejem, sedaj naslednje kar bom naredil bom zamenjal tesnila na ?eljustih ?e bo to pomagalo.

Je mo?na ?e kje drugje kak?na napaka (ABS, Glavni cilinder), ker zadaj teh te?av spredaj je pa vedno samo en disk vro? v?asih levo v?asih desno, in takrat tudi trese avto med vo?njo in zaviranjem.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa RHD naj prečrtajo in napišejo LHD pa bo vse rešeno.   Absolutno, to je kot dan in noč. Imam isto Luxory pa izgledajo po dobrih 5 letih skoraj kot novi. Nobenih lukenj ipd. sranja. Vredno svojega denarja.
    • Najbrž je odvisno od prometa oz. od uporabe, koliko je zmahana...
    • Bo mogoče za koga zanimivo...mogoče @Z M A J🙄   Sem iskal "pametni" polnilec za AA in AAA celice...res jih imam že kot "solate",in tudi res vrhunske "take in drugačne"...a ko asortiman zaloge testiram,vzdržujem,me moti omejitev pri številu polnilnih mest.Nimam polnilca z več kot 4 polnilnimi mesti. Pri taki omejitvi pa testiranja in uparjanja lahko trajajo tudi tedne...pač imam veliko baterij😅 In sem iskal polnilec z več mesti za polnjenje...seveda obstajajo z 8,16 in več,a si v večini manj "inteligentni"...in vseeno hitro 60€ in več... Tako sem z časom naletel na znamko ISDT in njeno "N" serijo. Cene so "ponosne",in si rečem,da bi mogoče 16ko🙄...a spet cena😬... In tako enkrat brskam in "ujamem" nek popust-akcijo na Banggoodu za 24ko😲...za 127,28€ ...in še zmeraj je "lepa cena" ISDT N24 48W 1,5A 24 Steckplätze LCD AA/AAA Akku-Schnellladegerät für LiIon LiHv Life NiMh Nicd Nizn Sale - Banggood Deutschland WWW.BANGGOOD.COM Nur US$124.99. Holen Sie sich das ISDT N24 48W 1,5A 24-Slot LCD AA/AAA Akku-Schnellladegerät zum effizienten Laden von Li-Ion-, LiHv-...   In danes prišel..."adijo pamet" kako dooolg je😲...kovinsko ohišje,barvni LCD in "touch" kontrola... Bo zanimivo kako dela...da vidim,če je za kaj🧐...ga moram še poštudirati😅     Za začetek pa samo slike...        
    • MAZDA Dexelia Ultra 5W-30, priporočeno olje za Mazda RX-8  
    • Autodoc je super, samo ceno moraš ulovit ,ker se kar spreminja. Drugač pa na blackfriday se kar splača, pa mogoče še kdaj..
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.