dejanot Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Cao No, evo od tega trenutka uradno nisem vec "mazdas" Upam pa, da sem vseeno zazeljen. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
LabiGT Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 E36? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 ?estitke. Naj ti dobro slu?i pa v to skoraj ne dvomim. @Labi: ima? prav ja, slu?ajno vem kaj je nabavljal... Citiraj
dejanot Napisano 23. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2012 E36? Je tako. ?estitke. Naj ti dobro slu?i pa v to skoraj ne dvomim. @Labi: ima? prav ja, slu?ajno vem kaj je nabavljal... Hvala, hvala Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
dejanot Napisano 23. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Cao Fantje, malo pomoci rabim, tisti ki se na to spoznate,... v avtu so ugrajeni instrumenti/stevci za pritisk temperaturo olja ter voltagemeter, sedaj me pa zanima zakaj ta stvar ne deluje, ko sem sel avto probat je zadeva delovala normalno, je pa takrat bil notri tudi radio katerega je lastnik kasnje vzel ven in sedaj ti stevci ne delujejo, je mozno da se je med snemanjem radija snela kaka zica in da stvar sedaj ne deluje,... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Sre?no vo?njo! A ima? Compacta (iz tele slikce ne morem razlo?it ?e je)? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 limuzina je(ta bmw je se kar lep, edin crash test ni nc bemvejevski, je pa res, da je bil narejen leta 1992...tko da takrat so bli varni http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Ja, lahko bi se reklo da je bila njegova 6-ka (sicer novej?i avto za 10 let, ?e govorim o prihodu serije na trg), ampak kar nekaj bolj varno vozilo; http://www.euroncap.com/tests/mazda_6_2003/181.aspx Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 yaooo... trenirko si dobo poleg ? ?estitke ob pridobitvi, pa po pameti saj ve?, RWD Citiraj LP KAALman
dejanot Napisano 23. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Fantje nooo, sej vemo da je BMW carski in ne trenirke nisem dubu zdraven heh aja glede zvezdic pa itak vsi vemo da nic ne pomagajo ce se zaletis pri 150+ km /h tako daa,... aja pa kaj BMW forum obstaja Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Sre?no vo?njo @JozaGulikoza: mogo?e je trojka za odtenek bolj varna od ?estke http://www.euroncap.com/tests/mazda_3_2006/265.aspx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 23. februar, 2012 Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Vso sre?o z novim vozom in dost km. A upa? ?e na kaj snega al te gume ne skrbijo? Citiraj
dejanot Napisano 23. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2012 Vso sre?o z novim vozom in dost km. A upa? ?e na kaj snega al te gume ne skrbijo? Upam upam, sneg me ne skrbi, gume pa tudi niso problem, bolj me skrbi visina oz nizina avta Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
PATO Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 A je fejst zni?an? Sej kak?na slika ve? vrjetno ne bo ?kodovala forumu Citiraj
dejanot Napisano 24. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2012 A je fejst zni?an? Sej kak?na slika ve? vrjetno ne bo ?kodovala forumu Cao Nizan ni nic, prejsni lastnik pravi da so vzmeti od M3 in da so samo trse nizane pa nic. Pa se slike na PATO-tovo zeljo LP PS vceraj ga opral, danes je ze ojojoj Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Zgleda lu?kan, pa barva je itak PRAVA! Kater motor se skriva pod motornim pokrovom? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 skoz mislim, da ajvar pise...njegova prejsnja avatar slika pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dejanot Napisano 24. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Zgleda lu?kan, pa barva je itak PRAVA! Kater motor se skriva pod motornim pokrovom? Meni je tudi vsecen, tudi uzitek ga je vozit, motor je 2,5 ima 192KM LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 UAU, super motor?ek (sem se bal da ima? 318i ali celo 316i), pazi da ne gre? v maline, ?koda pa da je registracija draga ko svinja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Jup, tukaj nekje se za?nejo tapravi BMWji. ?estak pa vsaj 2.0 ?e ne ve?. ?koda, da ima le M ?pero. Citiraj
m power Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Jup, tukaj nekje se za?nejo tapravi BMWji. ?estak pa vsaj 2.0 ?e ne ve?. ?koda, da ima le M ?pero. Seveda to ni res... E36 je zadnja serija, kjer si ?pero lahko kupil tudi za 316i Citiraj
Symon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Seveda to ni res... E36 je zadnja serija, kjer si ?pero lahko kupil tudi za 316i Da se je pri starih dalo dokupiti jo?? Vsaj nekaj. Citiraj
PATO Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Konkretna ma?inca, pa lep je tud za pop... Jaz pa v?asih pomislim da bi imel 318is e36, ampak dobit dobro ohranjenega za pametne ?...... Mislim da je 140 vrh glave. Citiraj
dejanot Napisano 24. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Cao No naj malo bolje predstavim mojega konjicka, ce se admin strinja lahko temo prestavi v "predstavitev clanov" Torej sedaj vozim nemsko makino znamke BMW serije 3 model 325i E36 leto izdelave 1992, je metalic crne barve, ima 2494 delovne prosornine, 141kW/192KM in s tezo 1400kg je avto kar poskocen. Sem 3lastnik in v teh lastnistih je stevec obrnil dobrih 176.000 kilometrov je bil redno vzdrzevan in servisiran in nima niti pikice rje. Na avtu je veliko predelav vse so homologirane in vpisane. Podvozje je bilo preventivno na novo zasciteno da sol v nasih krajih nebi imela prevec dela. Nekaj o predelavah: Zunaj: -prednji odbijac znamke Rieger -zadnji odbijac znamke Rieger -stranski pragovi znamke Rieger -pritljazni spoiler znamke Rieger -prednje luci Angel eyes -zadnje luci "pojma nimam kire" Podvozje: -predni/zadnji sportni zavorni diski-navrtani -ispusni lonec proizvajalca Supersprint -or. vzmeti sportne od BMW M3 -platisca 18" od BMW M6 Notrajnost je pa bolj skromna: -stevci/instrumenti za merjenje tem. olja in pritiska ter voltagemeter -volan od BMW M3 -prestavna rocica od BMW M3 -zvocniki hmm nimam pojma -radio je pa se v planu (pomoc dobrodosla) To bo to, ce so kaka vprasanja na dan z besedo LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.