David Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 O?itno nas G Komar ignorira........ Ok zbiram podpise da mu eno kazen damo!!! LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 O?itno nas G Komar ignorira........ Ok zbiram podpise da mu eno kazen damo!!! LP david :ne vem: ni? vem - ni? kriv :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 O?itno nas G Komar ignorira........ Ok zbiram podpise da mu eno kazen damo!!! LP david:ne vem: ni? vem - ni? kriv :ne vem: Ja ja ti se kar vle?i....malimazdi vro?ina ?e narasla ker te ni....zdej bo? pa posledice nosu....!!! LP daVid Citiraj Feel free....
MalaMazda Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Ja ja ti se kar vle?i....malimazdi vro?ina ?e narasla ker te ni....zdej bo? pa posledice nosu....!!! LP daVid Ja res, kje je stric Komar :ne vem: ni ni ga MI pa v jok...vro?ina pa gor ...zdej moram pa spet pod hladen tu? lp Citiraj
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Ja ja ti se kar vle?i....malimazdi vro?ina ?e narasla ker te ni....zdej bo? pa posledice nosu....!!! LP daVid Ja res, kje je stric Komar :ne vem: ni ni ga MI pa v jok...vro?ina pa gor ...zdej moram pa spet pod hladen tu? lp Ej tomi...bodi kolegialen....in ji pojdi ?elo hladit!!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 23. junij, 2005 Prijavi Napisano 23. junij, 2005 Ja ja ti se kar vle?i....malimazdi vro?ina ?e narasla ker te ni....zdej bo? pa posledice nosu....!!! LP daVid Ja res, kje je stric Komar :ne vem: ni ni ga MI pa v jok...vro?ina pa gor ...zdej moram pa spet pod hladen tu? lp Ej tomi...bodi kolegialen....in ji pojdi ?elo hladit!!!!! LP daVid Grem takoj ... ?e kurblam "traktor" ... pa bi mogo?e res ... ?e bi upal - hehehe Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 23. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 23. junij, 2005 ?esa te je pa strah???? Mislim da mazdica ne grize....hm...ali pa??! :ne vem: :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Banda a je kdo jutri v ljubljani??? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Banda a je kdo jutri v ljubljani??? LP daVid Ehhh, ka bom te tam - bom kar v totem Mariboru! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Banda a je kdo jutri v ljubljani??? LP daVidEhhh, ka bom te tam - bom kar v totem Mariboru! Ah stric n? ni s tebe....... jest bom kr u kozarc sko?u.... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ah stric n? ni s tebe....... jest bom kr u kozarc sko?u.... LP david Pa kaj naj se v LJ vozim samo po kak?no BOSS maj?ko v Emporium (sploh ni slaba ideja)? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ah stric n? ni s tebe....... jest bom kr u kozarc sko?u.... LP davidPa kaj naj se v LJ vozim samo po kak?no BOSS maj?ko v Emporium (sploh ni slaba ideja)? hihihi keri frajer.....a kar Hugo Boss nosi?....ma kdo se bo s tabo.... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Pa kaj naj se v LJ vozim samo po kak?no BOSS maj?ko v Emporium (sploh ni slaba ideja)? hihihi keri frajer.....a kar Hugo Boss nosi?....ma kdo se bo s tabo.... LP daVid Imam raje kak?no manj, pa to kvality stafff ..... a ti pa vsako pupo pobere?, ali pa izbira? .... kaj je sedaj bolj?e Hugo ali pupica? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 hihihi keri frajer.....a kar Hugo Boss nosi?....ma kdo se bo s tabo.... LP daVid Imam raje kak?no manj, pa to kvality stafff ..... a ti pa vsako pupo pobere?, ali pa izbira? .... kaj je sedaj bolj?e Hugo ali pupica? Definitivno in brez oporekanja moja pupa!!! Sicer se pa niti maj?ke ne branim..... LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 In poanta tega: keri je zdaj frajer??? :ne vem: David - valjda Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 In poanta tega: keri je zdaj frajer??? :ne vem: David - valjda Eko ti ga naaaa LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 David, kaj je danes s tabo - a spi?? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 David, kaj je danes s tabo - a spi?? Tomi.....ka te ?em....va?na je prva ?tevilka...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 OK, naj bo - pa grem kr me ?e me?e.... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 OK, naj bo - pa grem kr me ?e me?e.... :mi pijemoo: Jooooj kaj ?e ti tuki**??? SPAAAT!!!! TAKOOOJ!!! :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Jooooj kaj ?e ti tuki**??? SPAAAT!!!! TAKOOOJ!!! :mi pijemoo: Ja ata, ?e grem .... hahahahaha Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Ja ata, ?e grem .... hahahahaha Jaaaaaooo sam ti pa prou no?e? poslu?at.......evo ne dobi? cocacole 1 mesec!!!! Zdej pa ma?!!! Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu.. ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj... interested? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 evo ne dobi? cocacole 1 mesec!!!! Zdej pa ma?!!! Hvala bogu - se odvajam! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Uf to pa zanimivo...in najbr? ?e bolj zanimive cene a?? LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.