komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Tomi ala akcija pa gremo prodajat door to door..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Tomi ala akcija pa gremo prodajat door to door..... LP daVid Pa ve?, da sem ?el gledat moje s.p. dokumente in imam registrirano tudi prodajo od vrat do vrat torej - ni ovir! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Tomi ala akcija pa gremo prodajat door to door..... LP daVid Pa ve?, da sem ?el gledat moje s.p. dokumente in imam registrirano tudi prodajo od vrat do vrat torej - ni ovir! Evo jest sem lih prej?nji teden raz?iru dejavnost mam ?e organizacijo noter.....ti door to door je pa imam organizacijo ?ez...Ti bo? ?rnc jest pa Boss!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ni blema, stari smo navajeni delat - ne tako kot dana?nja mladina - hahaha :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ni blema, stari smo navajeni delat - ne tako kot dana?nja mladina - hahaha :mi pijemoo: Ja evo.....sam res kam gre dana?nja mladina....NOBENEMU SE NE DA VE? DELAT!!!"! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ja evo.....sam res kam gre dana?nja mladina....NOBENEMU SE NE DA VE? DELAT!!!"! LP daVid Tudi meni se ne da - PA MORAM!!!! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ja evo.....sam res kam gre dana?nja mladina....NOBENEMU SE NE DA VE? DELAT!!!"! LP daVidTudi meni se ne da - PA MORAM!!!! :ne vem: Ma boooogiiii......evo jest sem si olaj?al delo in zaposlil 2 barmana.....jest bom pa sam te?il!!!! hihihihi Ala ?in ?in :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Bravooooo! Jaz pa v jok in Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ejj, David - si dobil letake? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ejj, David - si dobil letake? :ne vem: Ej Tomi n? nisem ?e dobil...... Ziher jih je po?tar vidu in jih h sebi domov odnesu...... ?in ?in :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ej Tomi n? nisem ?e dobil...... Ziher jih je po?tar vidu in jih h sebi domov odnesu...... ?in ?in :mi pijemoo: Ej, bi moralo bit (v?eraj zjutraj na po?to nesel)!?! :ne vem: ?e jutri ne bo, grem na po?to in jih s.....m!!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Ej Tomi n? nisem ?e dobil...... Ziher jih je po?tar vidu in jih h sebi domov odnesu...... ?in ?in :mi pijemoo:Ej, bi moralo bit (v?eraj zjutraj na po?to nesel)!?! :ne vem: ?e jutri ne bo, grem na po?to in jih s.....m!!!! U do that!!!! Ti javim ?e dobim....... ?in Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Jah.,.....tomi lahko no?.......pa itak se bo? ob 4 uri ?e zbudil...... ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Jah.,.....tomi lahko no?.......pa itak se bo? ob 4 uri ?e zbudil...... ?in ?in :mi pijemoo: daVid Hmmm, ob 5-ih pa res! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Prav, sedaj pa res moram ninat - jutri je petek in bom ob 7.00 ?e delal kak ?rvek... Lepo no?! Jah.,.....tomi lahko no?.......pa itak se bo? ob 4 uri ?e zbudil...... ?in ?in :mi pijemoo: daVid Hmmm, ob 5-ih pa res! Ala spat tomi...dovolj za danes......! Citiraj Feel free....
David Napisano 4. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Tomi sem ?e upal da sem bil prvi danes...... Pol pa vidim da si ?e gor.......jaooooooooooo Sicer pa danes eno zelo zelo lepo jutro...... :mi pijemoo: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Hmmm, za slabih 10 minutk sem te "?ibnil" Jap, jutro je ?udovito samo ....... PONDELJEK JE! Ej mogo?e (veliki vpra?aj) pridem danes v LJ - ?e bom te rufnem! Bo treba eno za na pot .... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 4. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Hmmm, za slabih 10 minutk sem te "?ibnil" Jap, jutro je ?udovito samo ....... PONDELJEK JE! Ej mogo?e (veliki vpra?aj) pridem danes v LJ - ?e bom te rufnem! Bo treba eno za na pot .... Ala pokli?i ?e pride?.....jest sem do ene 9.30 zaseden pol mam pa ?as.....kdaj si ra?unal prit?? LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 ?e pridem, potem sigurno do 10. ure! Sedaj pa moram v slu?bo - in to hitro! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 4. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2005 ?e pridem, potem sigurno do 10. ure! Sedaj pa moram v slu?bo - in to hitro! No evo super.....meni ustreza.......no ?e pride? me rufni....zdej pa DELAAAT!!! LP david Citiraj Feel free....
David Napisano 20. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2005 TOMIII MSN!!!! TAKOJ! LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.