Aws3nicK Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Tkole vam bom povedu fantje... Bridgestone Potenza RE050A, to je ?e vedno top guma Citiraj
citam Napisano 10. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Tudi jaz se ogrevam za Bridgestone T001. Vzamem jih pa verjetno tukajle http://www.gume-pnevmatike.com/, ker se mi zdijo cene ?e najbolj ugodne. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Tkole vam bom povedu fantje... Bridgestone Potenza RE050A, to je ?e vedno top guma Kukr za koga, zame no more in my life. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 ti si mel A al navadne za mazdo posebi narejene? razlika je ogromna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 ti si mel A al navadne za mazdo posebi narejene? razlika je ogromna Take kot jih v fabrki gor montirajo, 2gi komplet vseh 4h. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 jap, une so drek... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Tudi tiste RE50, ki so jih delal za mercedes so bile totalno sr... Vsaj tako je bilo takrat za brat v avtorevijah. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 NAslednej bodo TE Primerjava Bridgestone Primerjava Dunlop Michelin sport 3, se bodo verjetno ?ude?no obrabile v soboto, na nekem..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 NAslednej bodo TETake imam v Y hitrostnem razredu tako da bom kon?no lahko peljal 3sto na uro. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Jaz sem jih imel na xedos-u in na prej?nji 6ki, s katero sem bil na vranskem in jih je tud in?truktor pohvalil glede na mraz in pogoje v katerih smo se vozili. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aws3nicK Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Razlika med Re050 in Re050A je ogromna... Kaj pa pravte na tele "nove" Continentalke. Povsod jih neki hvalijo, na testih nej bi tudi kr lepo sesule konkurenco... ContiEcoContact Pa zanima me, ?e je kdo to "?portno" verzijo ?e testiru...ContiSportContact Citiraj
theBill Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Sam sem hotel dobiti Continental PremiumContact 5, pa sem dobil odgovor od vulkanizerja, da jih sploh noben dobavitelj ?e nima in da ne vedo, kdaj jih dobijo - guma je bila ?ele predstavljena na sejmu v ?enevi v za?etku marca. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
SpEkTr Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Tudi jaz se ogrevam za Bridgestone T001. Vzamem jih pa verjetno tukajle http://www.gume-pnevmatike.com/, ker se mi zdijo cene ?e najbolj ugodne. Jaz tudi. Mogo?e bom ?el jutri ?e tja premontirat. Citiraj
andrejus Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Nokian se je spet izkazal z pnevmatikami za relativno nizko ceno nudi dobre zmogljivosti. http://www.nokiantyres.com/tyre?id=1092414...ame=Nokian+Z+G2 Jaz imam zimske Citiraj
Aws3nicK Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 A je kdo mogo?e kupil tomese?ni autobild? Ker so testirali 50 kompletov letnih pnevmatik. Sicer sem na stricu googlu zasledi, da naj bi bili zmagovalci Goodyear Eagle F1 Assymetric 2, Nokian Z G2, Hankook Ventus S1 Evo 2, Dunlop Sport Maxx RT, Bridgestone Potenza S001, Continental Sport Contact 5, Pirelli Cinturato P7, Michelin Primacy 3, Barum Bravuris 2 in Fulda Sport Control. Ampak me zanima to?en vrstni red, in zakaj je katera guma zmagala. Treba v nabavo, in predno nabavim, 14 dni teste prebiram Citiraj
Boss Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Ker so testirali 50 kompletov zimskih pnevmatik. letnih si mislil Citiraj
LabiGT Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 poglej post #29 in bos vidu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Aws3nicK Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 letnih si mislil Res je Popravljeno poglej post #29 in bos vidu O, Labi car! Ful hvala, zdej grem pa v prebiranje in googlanje do poznih ur ?e link za tiste, k so tok leseni kot jaz: 2012 Autobild Sommerreifen test Citiraj
SpEkTr Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Tako, od v?eraj dalje so na avtu Turanza T001. Zankrat super, precej tihe moram re?t. Te ?estke (tudi FL) imajo stra?no slabo izolacijo podvozja tako ,da se vsak ?um, pesek, itd..precej sli?i. No kakorkoli, sedaj je precej bolje Bomo videli, kako bo s porabo. Citiraj
323f Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 spomnim se da je prej?ne leto nekdo govoru da je na ebayu.uk najdu full poceni nove gume a bo tud letos kdo kupoval prek ebaya? Citiraj
theBill Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 ?alostna realnost v Sloveniji, polno novih avtomobilov na lizing, za dobre gume (in ?e kaj drugega) pa zmanjka ?... http://www.zurnal24.si/nimam-za-nove-gume-clanek-150437 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
mokster Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Sam sem hotel dobiti Continental PremiumContact 5, pa sem dobil odgovor od vulkanizerja, da jih sploh noben dobavitelj ?e nima in da ne vedo, kdaj jih dobijo - guma je bila ?ele predstavljena na sejmu v ?enevi v za?etku marca. Khmhttp://www.vulkanizerstvo-lasic.si/index.a...id=000017145693 Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 sportcontact5 je bla ze lani Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Aws3nicK Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 Kdo ?e nabavu tele NOKIAN Z G2 gumce, katerim ?vabi pojejo hvalospeve... Sem sicer ?e 6 let na Bridgestone Potenzi RE050A, ampak me kr mal mika, da bi zamenju, ker majo Potenza res velik upora, pa ?e glasne so... Ampak smer in limanje na asvalt je pa druga pesem Citiraj
igorml Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Kdo ?e nabavu tele NOKIAN Z G2 gumce, katerim ?vabi pojejo hvalospeve... Sem sicer ?e 6 let na Bridgestone Potenzi RE050A, ampak me kr mal mika, da bi zamenju, ker majo Potenza res velik upora, pa ?e glasne so... Ampak smer in limanje na asvalt je pa druga pesem Jst sem jih imel gor. Zelo dobra guma, vendar malo premehka (prehitra obraba logi?no). Sedaj imam Toyo, preizku?eno dobra. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.