Joshh III Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 katastrofa...smotan ko sem,se zaletim v drevo...zadni odbijac mam zdej fu?...tok da me zanima ce kdo ve ( pac zdej k je tak bi ga zamenju al pa popravu zravn pa se zadni prad nastelu) ce kdo ve kej bi blo najbol,oz. ke da dobim da bi blo to prov za mazdo 6 2004...tko da uzadi se mal nizja zgleda...thnx Citiraj
Andriy Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Ojej ?e ena po?kodovana Mazda Kak?na slika bi bila dobrodo?la, da se la?je oceni kaj bi bilo za zamenjat. Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 a je tebe obrnilo, ali je drevesu AbS crknil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 25. februar, 2012 Prijavi Napisano 25. februar, 2012 he he scena peljem se pijan domov: Vidim drevo ,zavijem levo-gre drevo v levo,zavijem desno -gre drevo v desno,pol pa se odlo?im da grem naravnost-jebemu drevo pa vame! Joke! Upam da najde? ka?no ugodno re?itev in dele po pameti ceni,pa da dobro po?tima? nastalo ?kodo . Obrni Avto net se marsikaj najde za 6-ko Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Joshh III Napisano 25. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2012 slikice raj ne dajem...udrto je uzadi pac,upam da ni havba zadna se zamaknla se....barva se lusci...sej bom popravu,samo jst bi dodav zdej se zadni prag...da mal podalsan odbijac pride...zadn...ja drgac pa,hahah cist preprosto...telefon,povne roke,avto povn folka,zatemnjene sipe...rikverc...booom!!! v deblo najvecje! Citiraj
jures Napisano 25. februar, 2012 Prijavi Napisano 25. februar, 2012 slikice raj ne dajem...udrto je uzadi pac,upam da ni havba zadna se zamaknla se....barva se lusci...sej bom popravu,samo jst bi dodav zdej se zadni prag...da mal podalsan odbijac pride...zadn...ja drgac pa,hahah cist preprosto...telefon,povne roke,avto povn folka,zatemnjene sipe...rikverc...booom!!! v deblo najvecje! ajoj, jaz sem mislu da si vsaj letu s ceste..... , to ti vsak klepar, li?ar popravi brez novega odbija?a ?lovek... cifro enega ti enega dam jaz uhka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Joshh III Napisano 25. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2012 hahaha,pa ja moment nezbranosti...iz ceste ne zletim kr tko...ja sej popravilo lahko tut jst zrihtam pomoznosti se prek zavarovalnice...parking pa to...zanima me pa za te pregove ja...k ce je to zdej za barvat,odbijac pac...k je ane...bi se mal kej dodav da je bl zanimiv zadek...opravicujem,se BL zanimiv zadek sm dubu zdej stran od fazer d.o.o pa da vidm kaj bi naredl razn ce je kako drug predlog za izvajalca? Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar, 2012 Prijavi Napisano 25. februar, 2012 Za razne kranceljne bi jaz na prvem mestu kontaktiral U-style, obvladajo sceno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 25. februar, 2012 Prijavi Napisano 25. februar, 2012 Fazer mene ni navdu?il sem pri njih vzel pragove, pa niso najbolj podobni tistim, ki sem jih naro?il, pa tudi cena je bila vi?ja kot re?ena. Citiraj
Joshh III Napisano 26. februar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2012 Fazer mene ni navdu?il sem pri njih vzel pragove, pa niso najbolj podobni tistim, ki sem jih naro?il, pa tudi cena je bila vi?ja kot re?ena. kok pa si odlomu pr njih za pregove? cana me zanima ful...drgac gledu ustyle...sam mal prevec extremno to zame. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.