Mazda323 Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2004 Lep pozdrav! Zanima me kak?ne amortizerje mi priporo?ate za mazdo 323 in kateri so dobri, in kdo v Mariboru ima s tem izku?nje in opravi svoje delo solidno?? Lp. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2004 Js sem amortizerje, samo demontiral z avta in sem jih dal obnoviti, predelati da so bili tr?i in kraj?i. Samo ne vem ve? kam, se bom malo pozanimal pa sporo?im. Za vse 4 sem dal nekje 40 ksit. Seveda sem dobil tudi 12 mesecev garancije. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2004 mene pa zanima ?e ma kdo izku?nje z amortizerji Kayaba.Gledal sem jih za 90k SIT vse ?tiri so pa bili nastavljivi . Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 21. marec, 2004 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2004 Veste mogo?e ?e se odlo?im npr. za Monroe Reflex amortizerje ?e lahko pol dam gor vzmeti eibach in ga zni?am za -30mm?? Lp. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 22. marec, 2004 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2004 seveda lahko, samo za isto ceno si te raj?i kupi ?e skraj?ane ?portne amortizerje. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.