dejrad1980 Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 Pozdravljeni "Mazda?i" , potrebujem va?o pomo? - mnenja. :ne vem: Razmi?ljam o predelavi moje Mazdike 5 1,8, na plin.Nekaj podrobnosti ?e:- 1,8 benzinc- prevo?enih 145000km- letnik 2005Podrobosti sem napisal, ker sem zasledil na forumu, da imajo nekateri te?ave z ventili po in?talaciji plina glede na prevo?ene kilometre!?Zanima pa me va?e mnenje.Prednosti:Zdaj prednost je sigurno prihranek (glede na cene goriva)! Slabosti:Prosil bi ?e mi pa vi napi?ete slabosti...Servisi, obraba motorja, itd... Hvala vam vnaprej! Lp Dejan Citiraj
qwerty Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 Slabosti so ?e tak napisane da radi na 5 seriji ventili grejo (imamo uporabnika s tem problemom)... More? pa pretuhtat ?e se ti obrestuje... Citiraj If in doubt, flat out...
vido23 Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 no jst mam predelano isto kot ti, samo da je 2006 letnik - zdej mam s plinom prevo?enih 60k km! Brez te?av. avto dela BPtule ma? ?e fotke....http://fotovidod.blogspot.com/2010/11/eko-...a-plin-lpg.htmlve? pa lahko na ZS Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. marec, 2012 Prijavi Napisano 1. marec, 2012 Slabosti so ?e tak napisane da radi na 5 seriji ventili grejo (imamo uporabnika s tem problemom)... More? pa pretuhtat ?e se ti obrestuje... Ja iataq, tist je bil premacy ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejrad1980 Napisano 2. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. marec, 2012 no jst mam predelano isto kot ti, samo da je 2006 letnik - zdej mam s plinom prevo?enih 60k km! Brez te?av. avto dela BPtule ma? ?e fotke....http://fotovidod.blogspot.com/2010/11/eko-...a-plin-lpg.htmlve? pa lahko na ZS Hvala za odgovor in super slikovno gradivo!Bom ?e razmislil, najbolj me moti, da gre zadnja vrsta sede?ev ven (saj jih ne uporabljam redno ampak se je ?e zgodilo, da se nas je nekaj ve? peljalo). ?e enkrat hvala vsem za odgovor! Lp Dejan Citiraj
vido23 Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 Ja ne vem kako je pr tvoji, ampak moja M5 je mela ta ozko rezervo, in ni bilo prostora za normalen lpg tank! potem smo pa mogli sede?e ven dati! Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 Ja ne vem kako je pr tvoji, ampak moja M5 je mela ta ozko rezervo, in ni bilo prostora za normalen lpg tank! potem smo pa mogli sede?e ven dati! 7 zicov? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vido23 Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 7 zicov? Ja seveda! zadnjo vrsto Citiraj
dejrad1980 Napisano 4. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2012 Ja ne vem kako je pr tvoji, ampak moja M5 je mela ta ozko rezervo, in ni bilo prostora za normalen lpg tank! potem smo pa mogli sede?e ven dati! ja prav tako ozka rezerva Citiraj
vido23 Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 ja prav tako ozka rezerva No jst nikol ne rabim teh dodatnih dveh in sem jih mirno ven vrgu! pa ?e nekaj je: zdej je prtlja?nih veliko bol?i! ?isto raven, pod podom pa ?e dodatni prostor )okol tanka)pa vse so oni naredili! Citiraj
jures Napisano 4. marec, 2012 Prijavi Napisano 4. marec, 2012 Ja seveda! zadnjo vrsto vem, imel....dobri za kak dru?inski izlet, kjer rabi? samo ruzak, za ostalo pa drek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.