komar Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Danes ni? dogaja tukaj!?!? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Jah tomi....ti se ?udi? al kaj...takoj ko nas ni je konc usega......!!! Ta furum naju krvavo rabi.....da pre?ivi.... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 24. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Ta furum naju krvavo rabi.....da pre?ivi.... LP daVid Vedno bolj verjamem v to ... kako je te to zgledlo, dokler naju ni blo ... ko v domu za ostarele Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Ma same penziiijeeeee...pa di si ti star stric.....jah sej poglej......v 2,5 letih so napisali tolk postov kot midva v 1 mescu.....pa nisem ?e prepri?an ?e je to kul al ne.....hihihih LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 24. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2005 .....pa nisem ?e prepri?an ?e je to kul al ne.....hihihih LP daVid Enim je enim ni ... kakor jim pa?e Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Ja itak.....evo zdej ne smemo ve? novih tem odpirat.....Ok 2 na teden v podforumu "kr neki"........ Ki po novem nas bo ?e Luka za?el tepst, pa pol ?e virage pa...evo imamo ?e vojsko za hrbtom...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 24. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Ja itak.....evo zdej ne smemo ve? novih tem odpirat.....Ok 2 na teden v podforumu "kr neki"........ Ki po novem nas bo ?e Luka za?el tepst, pa pol ?e virage pa...evo imamo ?e vojsko za hrbtom...... LP daVid Saj ni panike - penzija ?aka ... Eh, saj se ?alim, mogo?e res malo pretiravava, pa ... v?asih pa je dobro malo zavore popustit, eni na adrenalinskih ?portih - jaz ve? ne, ker me je predrago stalo - jaz pa moram zato forum "basat" Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Ja itak.....evo zdej ne smemo ve? novih tem odpirat.....Ok 2 na teden v podforumu "kr neki"........ Ki po novem nas bo ?e Luka za?el tepst, pa pol ?e virage pa...evo imamo ?e vojsko za hrbtom...... LP daVidSaj ni panike - penzija ?aka ... Eh, saj se ?alim, mogo?e res malo pretiravava, pa ... v?asih pa je dobro malo zavore popustit, eni na adrenalinskih ?portih - jaz ve? ne, ker me je predrago stalo - jaz pa moram zato forum "basat" aaaaa....ja tomi tako je ponavadi.....jest pa ?e adrenalina...sam kaj ko je tako vro?e da se dihat ne da...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 24. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Adrenalina, mogo?e to zimo zopet (saj si videl mojo levo ramo na sliki?) Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Adrenalina, mogo?e to zimo zopet (saj si videl mojo levo ramo na sliki?) Ja ja sej sem tel napisat pa nisem vedu ?e bi blo primerno,.....uglavnem auch!! LP david Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.