mazda-mx3 Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze. Torej...ne me sedaj lincat...bi vas pa prosil, da prosnjo upostevate 10x Luka Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze. Torej...ne me sedaj lincat...bi vas pa prosil, da prosnjo upostevate 10x Luka Bomo upo?tevali - ne lin?ali - z lepim se ve? dose?e - torej ni panike - ampak tu pa tam pa bo nova tema OK? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze. Torej...ne me sedaj lincat...bi vas pa prosil, da prosnjo upostevate 10x LukaBomo upo?tevali - ne lin?ali - z lepim se ve? dose?e - torej ni panike - ampak tu pa tam pa bo nova tema OK? Luka tvoja ?elja je moj ukaz......mi smo pa novodobni prijazne?i tako da se zlo?no strinjam s tomijem......n? lin?anja! LP daVid Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Evo jest se tudi s tem strinjam. Zadnji? sem po parih dneh pogledal na Dana?nje aktivne teme. Rabil sem pol ure , da sem preveril/izlo?il vse lali-lali poste. Sploh nisem bil sposobem kaj pametnega na/odpisat na kak?no resno temo/vpra?anje. Mene osebno ne motijo lali-lali posti, samo le-ti preve? nepreglednosti ustvarjajo. In pol ho?e? komu kaj pomagat-svetovat ali pa i??e? nasvet-pomo?, pa je vse en velik ?morn . @Virage Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki. Virage a bi to ?lo :ne vem: ? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 24. junij, 2005 Prijavi Napisano 24. junij, 2005 Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki.Virage a bi to ?lo :ne vem: ? To bi pa ?lo - ja, se tudi jaz strinjam (in kesam, da sem - skupaj z Davidom toliko zmede povzro?al )!Ampak Krneki bo pa ?e naprej na? - OK? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 25. junij, 2005 Prijavi Napisano 25. junij, 2005 Predlagam naj se vsi lali posti pi?ejo v Krneki in naj Dana?nje aktivne teme ne ka?ejo poste iz Krneki. Tistega, ki to zanima naj lo?eno pregleda v Krneki.Virage a bi to ?lo :ne vem: ?To bi pa ?lo - ja, se tudi jaz strinjam (in kesam, da sem - skupaj z Davidom toliko zmede povzro?al )!Ampak Krneki bo pa ?e naprej na? - OK? Kr neki je NA?!!!! best regards....Flood Team!!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 mazda-mx3 - a smo dovolj "pridni" ? ?e dobro, da nam ostane vsaj in pa :mi pijemoo: in ne smemo pozabit najpomembnej?e Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 mazda-mx3 - a smo dovolj "pridni" ? ?e dobro, da nam ostane vsaj in pa :mi pijemoo: in ne smemo pozabit najpomembnej?e ma zlati ste!!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 I see an overdose of sentiments Citiraj LP KAALman
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jaooooo mene kar strah....ne vem ?e je bla dobra ideja usee te smileje gor dat......zdej use miga..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Dobra je bila, dobra! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Dobra je bila, dobra! OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... LP daVid Ahaaa, tudi tebi dober evening ma me samo nekaj ?imfa?, jaz pa v jok, pa uteho v kozarcu iskat Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... LP daVidAhaaa, tudi tebi dober evening ma me samo nekaj ?imfa?, jaz pa v jok, pa uteho v kozarcu iskat O ne ne to pa ni res.....ve? da te samo hvalim okoli...... LP dAvid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 AHA, OK ... ?e veseli ... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.