Aws3nicK Napisano 5. marec, 2012 Prijavi Napisano 5. marec, 2012 Zdravo banda, spet jaz po dolgem ?asu... Uglavnem, v?eraj mi je dobesedno film po?u in sem iz avta zmetal vsaj 20 cd-jev, ker jih mam ?e par let notri in sem se jih naveli?al, novih pa se mi ne da ve? pe?t. Pa ?e cd-player je za?el veselo prekinjat/preskakovat, vsaki? ko se zapeljem ?ez najmanj?o luknjico na cesti... Odlo?il sem se, da temu naredim bridki konec in si kon?no umislim nekaj kar bo ?loveku bolj prijazno. Prvo kot prvo bom imel na armaturki namontiranega iPhona, prek katerega bi ob?asno rad predvajal musko, tisto ve?ino ?asa pa bo verjetno na vse skupaj priklopljen USB klu?ek/disk, kartica... Kar me zanima je slede?e. Vem, da imate nekateri izku?nje z, v naslovu omenjenima, "vmesnikoma". Pa me dejansko zanima, ?e se obneseta in katerega bi mi bolj priporo?ali. ?e ne drugega, kateri je bolj zanesljiv in ima lep?i zvok. Prilagam link, na katerem so bojda vse naprave, ki jih lahko vgradim v svojo Mazdo:Dension VS. xCarLink LP Citiraj
Deeyan Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 to bi tut js rabu a obstaja kej cenej?ega? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 ?e se ne motim so te zadeve po okoli 50 eur na ebayu, xcarlink....nekaj foruma?ov ima to namontirano in ti bodo zihr odgovorili v tej temi ...kot se spomnim iz prej?njih tem pa niso vsi ok. Citiraj
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 No dejmo banda, men se mudi... K se odlo?m da bom neki mel, more to po hitrem postopku it Citiraj
Boss Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Trenutno je namestu samo politi?no korekten izrek "potrpe?ljivost je bo?ja mast" Citiraj
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Kdor ?aka, do?aka in kdor i??e, ta stakne? Citiraj
Deeyan Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 js sm pa ubavu tole da bi si noter zmontiru Alpine avtoradio na konc pa ugotovim, da sploh ni kablov za priklopit tak radio zdej me pa ?e zanima, a je mo?n na original avtoradio priklopit subwoofer? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ma tole me ne zanima, ?ist offtopic Rad bi imel ?e vedno original izgled armaturke, ker tak?ne varijante mi delujejo preve? "made in china"... Pa ?e volanskih komand potlej nima?, kar je dost brezveze. Prodaj ta nastavek in radio0 pa razmisli o zadevah, ki jih jaz kupujem... Citiraj
Deeyan Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 sej to, nastavek bom res prodal naprej, avtoradio pa bom ?e naprej uporablu v F-ki za 3-jko bom pa ?e mal ?paru in ubavu neki takiga http://www.ebay.co.uk/itm/7-DIGITAL-TFT-LC...=item1c2473050f Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ojoj, g33k freak XcarLink ali Dension, pa povezava do telefona, vsak telefon ma dans navigacijo pa si dober za dobrih 150? Jebe? te ?ire?arule od kitajcov, ko ti na koncu ni? ne dela Citiraj
Symon Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ma tole me ne zanima, ?ist offtopic Rad bi imel ?e vedno original izgled armaturke, ker tak?ne varijante mi delujejo preve? "made in china"... Pa ?e volanskih komand potlej nima?, kar je dost brezveze. Prodaj ta nastavek in radio0 pa razmisli o zadevah, ki jih jaz kupujem... Jaz sem to?no zaradi tega vzel original Renault MP3/iPod/AUX ?katlico. Citiraj
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ma saj ?e bi mela Mazda tak?no varianto (med drugim tudi ugodno) bi tudi jaz segel po njej. Ampak ker nima, se mi zdi dejansko vmesnik dobra stvar. ?e zmeri pa nevem, ali xCarLink ali Dension, pa ravno zato sem novo temo odprl Citiraj
Deeyan Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Ojoj, g33k freak XcarLink ali Dension, pa povezava do telefona, vsak telefon ma dans navigacijo pa si dober za dobrih 150? Jebe? te ?ire?arule od kitajcov, ko ti na koncu ni? ne dela ne gre se mi za GPS, ampak zato, da lohk js woofer priklopim gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
IgIII Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 sej to, nastavek bom res prodal naprej, avtoradio pa bom ?e naprej uporablu v F-ki za 3-jko bom pa ?e mal ?paru in ubavu neki takiga http://www.ebay.co.uk/itm/7-DIGITAL-TFT-LC...=item1c2473050f http://www.powernetshop.at/adapter/autorad...-autoradio.html http://www.ebay.co.uk/itm/ISO-STEREO-RADIO...#ht_2298wt_1185 Citiraj
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Pa dobro. "Dension Gateway" ali "xCarLink", to je ?e vedno vpra?anje... Citiraj
`ripper` Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 xCarLink oz. zdej iVar dobavlja Yatour playerje, menda je primerjava samo cenovno pregledna, ker ga dec zrihta mnogo cnej...Jest sm iskal enga, ki bi mel tud kak BT pa plug za kej drugega kot samo SD/USB in bi si ga mogu sam naro?it tako da...bo pomoje tebi podal isti odgovor. Zdej kolega ma densiona za meco B-klasse in je prklopu gor tko da ma za navi display funkcionalno re? na polno...sam tud ni blo mal denarja tist. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Sam ?e se prav spomnim iz nekih tem tu na forumu, je nuklearna ovca dajala bonus to?ke Densionu... Se motim? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Sam ?e se prav spomnim iz nekih tem tu na forumu, je nuklearna ovca dajala bonus to?ke Densionu... Se motim? Narobe se spomni?. Na zalogi ima? nekaj Jaturjev, cena cca 60? z monta?o v mlaj?e od 2006 letnika, ?e pa je starej?a pa je ve? dela pa je par ? dra?je.Zadeva pa dela ?e kar nekaj uporabnikom BP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aws3nicK Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Se dejansko bol? obnese kot Dension ali xCarLink? Aja, da ne pozabim. Gor bi mel rad priklopljenega novega iPhone 4S, pa me zanima, ?e kabl dobim zraven in ?e sploh podpira ?e ta zadno verzijo jap?ka... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 Eni cela jabolka raje pojemo. Ti predvajalniki delajo IZKLJU?NO na SD kartico ali pa na USB klju?, Xcarlink, (posebna izvedba) in Dension bje isto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 stupid question.....?e ima avto ipod priklop - ga potem kontrolira s komandami na volanu? MIRAI ima bluetooth, usb, ipod.....torej vse in ni potrebe kupovati all in one zadeve v tem primeru je kak mali poceni ipod dovolj ali klju?ek. Kljub 6 x CD mp3 se mi ne da ve? pe?t cdjev.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 ?e ho?e? met pa oja?evalc prikloplen na original radio, je pa tole prava zadeva http://www.autosoundcentral.com/PAC_AOEM_M..._p/aoemmaz2.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 ?e ho?e? met pa oja?evalc prikloplen na original radio, je pa tole prava zadeva http://www.autosoundcentral.com/PAC_AOEM_M..._p/aoemmaz2.htm ne rabim, ker imam ?e woofer z high inputom... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 ?e ho?e? met pa oja?evalc prikloplen na original radio, je pa tole prava zadeva http://www.autosoundcentral.com/PAC_AOEM_M..._p/aoemmaz2.htm iVar ti, ko si ekspert za take zadeve, mogo?e ve? kje bi tole zadevo dobu ceneje? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 naro?u za borih 42? s po?tnino vred http://www.sonicelectronix.com/item_18698_PAC-AOEM-MAZ2.html Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.