Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 ?ivjo! Ne vem ?e kej spremljate to igro na Radiu 1, trenutno se odvija v Kopru kokr vem? Se pa sli?i dost zanimivo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 ?ivjo! Ne vem ?e kej spremljate to igro na Radiu 1, trenutno se odvija v Kopru kokr vem? Se pa sli?i dost zanimivo. Jaz sem bil, pa po mojem ustrelil ?isto mimo.Kako bo? pre?tel ves drobi? na tleh? Citiraj
Z M A J Napisano 6. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Hwehe, to je res jeba, no saj v tem je trik, da ni ravno ?isti pasulj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. marec, 2012 Prijavi Napisano 6. marec, 2012 Mah ,al je tole hinavsko, v tem ?asu pred nosom mahati in se igrati z denarjem........za reklamo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Vsota vseh cifer je baje 22, pa naj bi bilo preko 2.000?. Pa u?eri sem ujel da se ena cifra ponovi. Se pravi, lahko bi bilo; 2.183,17 ? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.