David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Ah.....?e je cela.......o?itno me niti hru?ke niti ?e?nje ne marajo....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Vidva sta mi ?e malo sumljiva postalaaaa.... LP daVid Ja David .... mak-mak dela? Pa ravno tebe matra, ko ma? okrog stalno same pupe ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Vidva sta mi ?e malo sumljiva postalaaaa.... LP daVidJa David .... mak-mak dela? Pa ravno tebe matra, ko ma? okrog stalno same pupe ... Pa neeeeee......hm.......ah ka te jaz vem.......Ti si faca Tomi......Malamazda te pa po?asi po?asi preka?a....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Pa neeeeee......hm.......ah ka te jaz vem.......Ti si faca Tomi......Malamazda te pa po?asi po?asi preka?a....... LP daVid Seveda me preka?a .... saj ima eno odlo?ilno prednost .... je Pupa! Meni pa ?e vseeno ostane Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Pa neeeeee......hm.......ah ka te jaz vem.......Ti si faca Tomi......Malamazda te pa po?asi po?asi preka?a....... LP daVidSeveda me preka?a .... saj ima eno odlo?ilno prednost .... je Pupa! Meni pa ?e vseeno ostane Ej tomi....a tudi pepsi pije?.-.....sva?TAAAA....sami strupi porko dijo.... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 CocaCola, Pepsi .... isto sranje, drugo pakovanje... ej, se po?asi odvajam .... bom pre?altal na RedBull ne, ne samo ?alim se .... ledeni ?aj je bolj?e??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 CocaCola, Pepsi .... isto sranje, drugo pakovanje... ej, se po?asi odvajam .... bom pre?altal na RedBull ne, ne samo ?alim se .... ledeni ?aj je bolj?e??? :ne vem: Evo tomi....ti sam pre?altej na RedBull.....to je pa moj trademark... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? h le kako si uganu....sicer pa je manj ?kodljiv kot cocacola.....Ant That's a FACT!!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? h le kako si uganu....sicer pa je manj ?kodljiv kot cocacola.....Ant That's a FACT!!!! Seveda, najbolj?i je z deci vodke pa ene 4 Apaurine ali Tramale zraven, pa si dober... P.S.: Bo? zrihtal kaj po engro cenah? ?e bolj?e par kartonov promocijskih - saj bom nalepko okrog vozil! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? h le kako si uganu....sicer pa je manj ?kodljiv kot cocacola.....Ant That's a FACT!!!! Seveda, najbolj?i je z deci vodke pa ene 4 Apaurine ali Tramale zraven, pa si dober... P.S.: Bo? zrihtal kaj po engro cenah? ?e bolj?e par kartonov promocijskih - saj bom nalepko okrog vozil! Hm.....bom razmislil.....Najprej morem hladilnik doma napolnit za poletje ki sem brez ostal....pol se pa ti sem na eno piksno povabi.....evo re?en problem..... LP david Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 .....evo re?en problem..... LP david Aha - re?en zate! Ej, jutri ti kon?no po?ljem letake - ni bilo barve v laserju inkjet pa preve? farbe spije! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Sranje, kako se mi spi ko nimam RedBull-a! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 .....evo re?en problem..... LP davidAha - re?en zate! Ej, jutri ti kon?no po?ljem letake - ni bilo barve v laserju inkjet pa preve? farbe spije! OOOOOO ok zdej si pa uradno progla?en za frajerja ve?era......plosk plosk plosk!!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Kaj je to frajer ... brskam po slovarju ... frajer - zdrav kme?ki fant Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Kaj je to frajer ...brskam po slovarju ...frajer - zdrav kme?ki fant EEEE pa to je to stric Tomi Komarjev....... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Kulll, samo, da je ?talunca polna! Citiraj Papa, Tomi
MalaMazda Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Kulll, samo, da je ?talunca polna! :ne vem: ...aja dober ve?er, vsem lp Citiraj
David Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 :ne vem: ...aja dober ve?er, vsem lp Mala mazda...heeeelooooow in lahko noooo?...... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 ?er pa dijo se mi mudi spat k sm sfu.. Citiraj
komar Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 .....evo re?en problem..... LP davidAha - re?en zate! Ej, jutri ti kon?no po?ljem letake - ni bilo barve v laserju inkjet pa preve? farbe spije! OOOOOO ok zdej si pa uradno progla?en za frajerja ve?era......plosk plosk plosk!!! LP daVid Evo, so ?e na po?ti! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Tomi.... LP daVid Citiraj Feel free....
eye Napisano 4. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2005 ?as je za "time to say good bye" nihgt all Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.