bocc Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 LEP POZDRAV! Najprej vsem en lep pozdrav. Od prej?nega tedna sem sre?en lastnik nove Mazde 6 te 2.0i. Zanima me, ali imate na va?i Mazdi 6, na vratih osvetljeno za odpiranje oken (meni gori samo za ?oferjevo stran) in ali imate osvetljeno za pomik ogledal? Moja prej?na Mazda 3 je imela za odpiranje oken osvetljeno. Hvala za odgovore in ?elim Vam LEP DAN. Citiraj
uklopko Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 LEP POZDRAV! Najprej vsem en lep pozdrav. Od prej?nega tedna sem sre?en lastnik nove Mazde 6 te 2.0i.Zanima me, ali imate na va?i Mazdi 6, na vratih osvetljeno za odpiranje oken (meni gori samo za ?oferjevo stran) in ali imate osvetljeno za pomik ogledal? Moja prej?na Mazda 3 je imela za odpiranje oken osvetljeno. Hvala za odgovore in ?elim Vam LEP DAN. Jah sprijazni se s tem da nima osvetlenih tipk,razen novej?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
bocc Napisano 7. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2012 Jah sprijazni se s tem da nima osvetlenih tipk,razen novej?e Avto je ?isto nov iz trgovine. Citiraj
LabiGT Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 pri novi pri vozniku gori samo voznikova sipa na drugih vratih pa itak je samo en gumb in ti so osvetljeni za pomik ogledal in zlaganje pa ni osvetljen so pa osvetljeni recimo gumbi na volanu, kar je neumno, ker ponoci so v vidnem polju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
bocc Napisano 7. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2012 pri novi pri vozniku gori samo voznikova sipana drugih vratih pa itak je samo en gumb in ti so osvetljeni za pomik ogledal in zlaganje pa ni osvetljen so pa osvetljeni recimo gumbi na volanu, kar je neumno, ker ponoci so v vidnem polju HVALA ZA ODGOVOR Citiraj
jures Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 a pol ni ve? tako, kot pri stari, ko si z gumbom odklopil ostale ?ipe se je ugasnila osvetlitev, ko si jih aktiviral pa spet v?gala? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 a pol ni ve? tako, kot pri stari, ko si z gumbom odklopil ostale ?ipe se je ugasnila osvetlitev, ko si jih aktiviral pa spet v?gala? pri meni je tocno tako. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 7. marec, 2012 Prijavi Napisano 7. marec, 2012 pri meni je tocno tako. moji tud, ampak govora je o?itno o FLjki, kjer so spet ?paral Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Na mojem xedosu so svetljeni vsi gumbi za stekla Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 a pol ni ve? tako, kot pri stari, ko si z gumbom odklopil ostale ?ipe se je ugasnila osvetlitev, ko si jih aktiviral pa spet v?gala? tako je pri novi tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
bocc Napisano 13. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2012 tako je pri novi tud Se pravi da moram na sevis, da to zadevo popravijo. Citiraj
LabiGT Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 ce je gumb za zaklepanje oken (pro soferju) pritisnjen in ti lucke na ostalih treh vratih ne gorijo, je to ok ce je gumb nepritisnjen (se pravi, da lahko ostali odpirajo okna) in ni luck na drugih vratih, pol ni ok... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda3 2010 Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Na prej?nji trojki so bili vsi gumbi osvetljeni na ?oferski strani za ostala stekla, zaklep ?ip,..na novi je osvetljen samo gumb za voznikovo ?ipo. Tudi na ostalih vratih niso gumbi osvetljeni. Pa velik varnih km z novo ma?inco. Citiraj
bocc Napisano 13. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Na prej?nji trojki so bili vsi gumbi osvetljeni na ?oferski strani za ostala stekla, zaklep ?ip,..na novi je osvetljen samo gumb za voznikovo ?ipo. Tudi na ostalih vratih niso gumbi osvetljeni. Pa velik varnih km z novo ma?inco. HVALA! Citiraj
bocc Napisano 13. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Prilagam sliko, lahko imam vklopljen gumb ali ne, vedno sveti samo voznikova stran. Citiraj
LabiGT Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 sej to je prav, mi govorimo o stikalih na ostalih vratih mislim da bomo doktoriral iz te teme se mal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Preverjeno danes.... recesija jebat ga, 3 ledice na avto so stro?ek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda3 2010 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Preverjeno danes.... recesija jebat ga, 3 ledice na avto so stro?ek Pa ?e ko ti avto pripeljejo pred salon in ko ga kon?no prevzame?, vidi? da je rezervni klju? ?ist navaden in ni kot glavni klju? na "pipec" sistem. Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Pa ?e ko ti avto pripeljejo pred salon in ko ga kon?no prevzame?, vidi? da je rezervni klju? ?ist navaden in ni kot glavni klju? na "pipec" sistem. lu?k za zadnje pasove tudi ni ve?... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 glede tega pa hvalabogu....vse kar rabim je se vec luck in novoletna jelka efekta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 glede tega pa hvalabogu....vse kar rabim je se vec luck in novoletna jelka efekta meni to dost pomenilo, mulca se sama pripenjata....bo? ti ?e vidu.... no sej takrat bo? imel BMWja s samozateznimi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.