Žirinofski Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 imam mazdo 6 letnik 03 in bi rad zamenjal avto radijo. sedaj imam notri navaden avdio predvajalnik se pravi brez mp3-ja in brez mo?nosti vstavljanja ?estih cedejev kot imajo to nekatere. zanima me ?e se sploh zadevo da zamenjat oziroma ali bo stvar delala mislim pa zamenjat celotno konzolo se pravi z vsemi gumbi za klimo in ostalimi zadevami ki so pa? zraven. hvala za informacije! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. marec, 2012 Prijavi Napisano 8. marec, 2012 Raje pusti radio jot je in samo dodaj MP3 predvajalnik ki predvaja MP3-je z USB klju?a ali pa SD kartice, verjemi mi zadovoljen bo?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Žirinofski Napisano 8. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2012 ampak imam tudi to smolo da je "pokrov?ek"pod gumbi za ventilator klimo in temperaturo zlomljen oziroma so prej?ni lastniki tam montirali napravo za prostoro?no telefoniranje in vse spraskali zato bi radio tudi rad zamenjal gre se mi za izgled ker sedaj ko to vidi? te mine vse in ?e ?e obstaja varijanta zamenjave bi to pa? storil z "bolj?im" radijem Citiraj
M6 driver Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Raje pusti radio jot je in samo dodaj MP3 predvajalnik ki predvaja MP3-je z USB klju?a ali pa SD kartice, verjemi mi zadovoljen bo?. kak?en MP3 predvajalik se lahko doda? tisti, ki se vklopi v 12V vti?nico in deluje prek radijske frekvence? Citiraj
Deeyan Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 http://www.ycarlink.com/pd_10567_For-Mazda...face-Yatour.htm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 kak?en MP3 predvajalik se lahko doda? tisti, ki se vklopi v 12V vti?nico in deluje prek radijske frekvence? Brezveze, za mogo?e par ? ve? ima? odli?no zadevo ki jo prestavlja? na tipkah na volanu ali pa radiju, brez drkanja frekvec in brezveznega nerviranja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
polde Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 http://www.ycarlink.com/pd_10567_For-Mazda...face-Yatour.htm Kje pa to kupi??Koliko stane?Kje je konektor kamor ga priklju?i??A tista ?katla ti pol nekje le?i in visi na kablu? Tnx za odgovore, po moje bodo ?e koga zanimali. Marko Citiraj
jxl Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Kupis lahko preko neta ali pa pri Ajvarju. Stane sitnica 60eurov je blo nazadnje z vgradnjo. Konektor je za radiem znotaj armaturne plosce ... nekih 3min da prides do njega. Skatla je na kablu katero pa lepo skrijes v sovoznikov predal. Vse to je bilo odgovorjeno ?e miljonkrat Super zadevca je, kontrolo mas na volanu, zvok je soliden, edina moja pripomba je da ima te?ave z prevelikimi datotekami (beri +50mb velik MP3), kateri pa ve?ini navadnih smrtnikov nebi smel bit problem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 JXL Je vse povedal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 iVar, men pri?pari en yatour, ?e ?e ma? kakega na zalogi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
polde Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Kupis lahko preko neta ali pa pri Ajvarju.Stane sitnica 60eurov je blo nazadnje z vgradnjo.Konektor je za radiem znotaj armaturne plosce ... nekih 3min da prides do njega.Skatla je na kablu katero pa lepo skrijes v sovoznikov predal. Vse to je bilo odgovorjeno ?e miljonkrat Super zadevca je, kontrolo mas na volanu, zvok je soliden, edina moja pripomba je da ima te?ave z prevelikimi datotekami (beri +50mb velik MP3), kateri pa ve?ini navadnih smrtnikov nebi smel bit problem. jxl tnx za odgovor.?e eno vpra?anje: Ali kdo ve, kam se na radio priklopi navigacija? V avtu imam namre? navigacijo in me malo skrbi, da je CDC port na radiu, kamor naj bi se priklju?ilo mp3player ?e zaseden. Ali je na teh portih mogo?e veri?it naprave? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 jxl tnx za odgovor.?e eno vpra?anje: Ali kdo ve, kam se na radio priklopi navigacija? V avtu imam namre? navigacijo in me malo skrbi, da je CDC port na radiu, kamor naj bi se priklju?ilo mp3player ?e zaseden. Ali je na teh portih mogo?e veri?it naprave? NI prikolpljen tam, ker sem montiral ?e vasj na 5 mazd z navigacijo, tako da ni problema. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
M6 driver Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 Kupis lahko preko neta ali pa pri Ajvarju.Stane sitnica 60eurov je blo nazadnje z vgradnjo.Konektor je za radiem znotaj armaturne plosce ... nekih 3min da prides do njega.Skatla je na kablu katero pa lepo skrijes v sovoznikov predal. Vse to je bilo odgovorjeno ?e miljonkrat Super zadevca je, kontrolo mas na volanu, zvok je soliden, edina moja pripomba je da ima te?ave z prevelikimi datotekami (beri +50mb velik MP3), kateri pa ve?ini navadnih smrtnikov nebi smel bit problem. a ima ta mazdin radio AUX vhod, ali se ga priklju?i s kak?nim posebnim kablom? Citiraj
jures Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 a ima ta mazdin radio AUX vhod, ali se ga priklju?i s kak?nim posebnim kablom? na midi (/CD) port ni ni?esar standard pri japoncih, te napravce imajo ta konektor in v sebi konverter Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.