jxl Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Hey, Opazil sem da imam grdo po?en sprednji odbija?, in bi te?ko rekel kako je nastala po?kodba, na parkingu ali pa celo z mal?ek nepazljivosti pri vo?nji Zanima me kako bi bilo to naj elegantnej?e popraviti ali zamenjati. Sicer imam polni kasko pri triglavu, vendar 1% odbitne fran?ize pa 2 razreda bonifikacije mi ni? kaj ne di?i. Kak napotek, graja, ideja? Aja mogu bi povedat da je l 2006 FL da ne bo kdo mislil tanov model Se slike umetnosti:Full Size Image Full Size Image Citiraj
Gustav Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 inscenira? po?kodbo na parkiri??u.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Z M A J Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Tole domnevam da bi se dalo popravit brez menjave odbija?a (mamo na forumu orng majstra, An?e po imenu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 ?e ima? kasko parkiri??e = > An?e (i??i na netu ac tomc) pa re? da so te mazda?i poslal, pa tudi za ke? ni drag Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Tole se da s kak?nim industrijskim lepilom tako lepo zalepit, da ne bo ni? vidno z o?esom le na otip. Citiraj
jures Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Tole se da s kak?nim industrijskim lepilom tako lepo zalepit, da ne bo ni? vidno z o?esom le na otip. srebrn duck tape Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jxl Napisano 9. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2012 ?e ima? kasko parkiri??e = > An?e (i??i na netu ac tomc) pa re? da so te mazda?i poslal, pa tudi za ke? ni drag Mam polni kasko ampak kot sem reku, znajo debili komplicirat in verjetno zgubim 10% bonitete un 1% odbitne bi ?e pre?vel mogo?e. Bom kontaktiral priporo?eno osebo. srebrn duck tape Yeah duck/gafo tape to the rescue Well yes and no Rad bi zrihtu prbli?no spodobno ?ene kr tko k se spodob duct tape ?al ne spada sem za zasilno re?itev bi pa verjetno zlo dobr deloval Citiraj
jures Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Mam polni kasko ampak kot sem reku, znajo debili komplicirat in verjetno zgubim 10% bonitete un 1% odbitne bi ?e pre?vel mogo?e. Bom kontaktiral priporo?eno osebo.Yeah duck/gafo tape to the rescue Well yes and no Rad bi zrihtu prbli?no spodobno ?ene kr tko k se spodob duct tape ?al ne spada sem za zasilno re?itev bi pa verjetno zlo dobr deloval Na parkiri??e NI? ne izgubi? pokli?i ga (labi je dubu 2 x nova vrata, jaz sem ?e 7x bil pri njemu....niti ?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. marec, 2012 Prijavi Napisano 9. marec, 2012 Jaz prav tako, vse legalno, brez kak?nih neumnosti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Žirinofski Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 taka zadeva se zavari sam ja pa treba odbija? dol dat pa tud ?trihat ga ni treba ?e ti dober majstr to naredi oziroma ?e ne mankajo ko??ki plastike Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2012 Prijavi Napisano 10. marec, 2012 Zadaj da? par plasti steklenih vlaken(jaz dajem kar par plasti karbona ) in lepo zalije? z epoxi smolo in to je to, ne rabi? varit, pas mogo?e se bo poznalo samo kot praska. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.