Skoči na vsebino

Pomo? pri wooferju...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker se woofer projekt spet premika ker sem oja?evalc dobil me zanima kako na tale oja?evalec sve?em lepo woofer gor...?

Nucam kako kretnico slu?ano...? Radio ma ?in? izhod LINE OUT pomoje za woofer... Bom navodila radia pogledal... Oz. kako dopovedat oja?evalcu naj woofer poganja... Bi pa vezal samo en zvo?nik...

Objavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

iz radia potegne? kable na ?in?e, pol pa na drugi strani (speakers) si zbere? en par +- in priklo?i? na woofer pa more zadeva ?pilat ;)

Napisano

mislim da mam est podobne kable doma in mi je res ful dober woofer delal

http://www.mimovrste.com/artikel/172001682...ov-toxic-tk-420

monta?a je pa priklop je pa ?ist izi, gleda? da je plus pa minus kokr sm ti pokazu pa barva barva tko kot je treba pa da ma? dobr pr?ravfano maso iz oja?evalca da ti slu?ajno kej ne skuri. :bravo::rolleyes:B)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

mislim da mam est podobne kable doma in mi je res ful dober woofer delal

http://www.mimovrste.com/artikel/172001682...ov-toxic-tk-420

monta?a je pa priklop je pa ?ist izi, gleda? da je plus pa minus kokr sm ti pokazu pa barva barva tko kot je treba pa da ma? dobr pr?ravfano maso iz oja?evalca da ti slu?ajno kej ne skuri. :bravo::rolleyes:B)

Hja te konektorje bom mogel ?e najt kam v gepeku na maso...

Mi je pa en kolega tele filtre pa nastavitve obrazlo?il kako tak da bom zaenkrat dober dok kablov ne kupim :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kaj pa ?e kar Dej?iju zapelje? pa ?asti? ene 2 pir?ka in ti elektro maher to u?tima, da kej ne kiksne?! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ka?na kompliciranja :(

:harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ka?na kompliciranja :(

:harhar:

res...a nisi ti na ?trom hodu qwerty? :)

Edino poglej ?e nima? bridge za woofer na izhodu, potem da? + na levo i na desno - mora biti ozna?eno

A ma tvoja tudi ozna?eno spodaj input pa output pa ti ne gre? :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jures ne nisem hodo na ?trom ;) Gimnazija Celje - Center :D

Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... sramezljiv No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jures ne nisem hodo na ?trom ;) Gimnazija Celje - Center :D

Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... sramezljiv No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...

al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

est sm meu use skup potegnjen pa nism meu nobenga problema ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.