qwerty Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 Ker se woofer projekt spet premika ker sem oja?evalc dobil me zanima kako na tale oja?evalec sve?em lepo woofer gor...?Nucam kako kretnico slu?ano...? Radio ma ?in? izhod LINE OUT pomoje za woofer... Bom navodila radia pogledal... Oz. kako dopovedat oja?evalcu naj woofer poganja... Bi pa vezal samo en zvo?nik... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 iz radia potegne? kable na ?in?e, pol pa na drugi strani (speakers) si zbere? en par +- in priklo?i? na woofer pa more zadeva ?pilat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 11. marec, 2012 Prijavi Napisano 11. marec, 2012 mislim da mam est podobne kable doma in mi je res ful dober woofer delalhttp://www.mimovrste.com/artikel/172001682...ov-toxic-tk-420 monta?a je pa priklop je pa ?ist izi, gleda? da je plus pa minus kokr sm ti pokazu pa barva barva tko kot je treba pa da ma? dobr pr?ravfano maso iz oja?evalca da ti slu?ajno kej ne skuri. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
qwerty Napisano 11. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2012 mislim da mam est podobne kable doma in mi je res ful dober woofer delalhttp://www.mimovrste.com/artikel/172001682...ov-toxic-tk-420 monta?a je pa priklop je pa ?ist izi, gleda? da je plus pa minus kokr sm ti pokazu pa barva barva tko kot je treba pa da ma? dobr pr?ravfano maso iz oja?evalca da ti slu?ajno kej ne skuri. Hja te konektorje bom mogel ?e najt kam v gepeku na maso...Mi je pa en kolega tele filtre pa nastavitve obrazlo?il kako tak da bom zaenkrat dober dok kablov ne kupim Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Kaj pa ?e kar Dej?iju zapelje? pa ?asti? ene 2 pir?ka in ti elektro maher to u?tima, da kej ne kiksne?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 ka?na kompliciranja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 ka?na kompliciranja res...a nisi ti na ?trom hodu qwerty? Edino poglej ?e nima? bridge za woofer na izhodu, potem da? + na levo i na desno - mora biti ozna?eno A ma tvoja tudi ozna?eno spodaj input pa output pa ti ne gre? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 12. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Jures ne nisem hodo na ?trom Gimnazija Celje - Center Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Jures ne nisem hodo na ?trom Gimnazija Celje - Center Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje... al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 est sm meu use skup potegnjen pa nism meu nobenga problema ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.