akijan Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Lepo pozdravljeni. Ostal sem brez olja v motorju (Mx-5, motor 1,8 140 KM) in sedaj je ?e sli?at ˝ru?enje˝ le?aja gredi. Sli?i se ga med 2000 in 3000 obratov. Moj mehanik mi je zagotovil, da je to ta le?aj. Ima kdo izku?nje kako je s popravilom? Mi lahko priporo?ate kak?nega mehanika, kateri se dobro spozna na take motorje in ima izku?nje s tem? Hvala za odgovore Jan Citiraj
jures Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Lepo pozdravljeni. Ostal sem brez olja v motorju (Mx-5, motor 1,8 140 KM) in sedaj je ?e sli?at ˝ru?enje˝ le?aja gredi. Sli?i se ga med 2000 in 3000 obratov. Moj mehanik mi je zagotovil, da je to ta le?aj.Ima kdo izku?nje kako je s popravilom?Hvala za odgovoreJan Kot prvo ne ?tartaj motorja ve?! Treba bo pa razdret, lahko je marsikaj tud bat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Priporo?am na?ega Simona, Avto Pelko, ta je ?e delal kar nekaj Mx5 vozil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Lepo pozdravljeni. Ostal sem brez olja v motorju (Mx-5, motor 1,8 140 KM) in sedaj je ?e sli?at ˝ru?enje˝ le?aja gredi. Sli?i se ga med 2000 in 3000 obratov. Moj mehanik mi je zagotovil, da je to ta le?aj.Ima kdo izku?nje kako je s popravilom?Mi lahko priporo?ate kak?nega mehanika, kateri se dobro spozna na take motorje in ima izku?nje s tem? Hvala za odgovoreJan Le?aji so res verjetno, lahko pa tudi bat z obro?ki (kot je rekel Jure), vpra?anje kak?ne so stene cilindra,...? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.