Hanco Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Pozdravljeni Fotr mi je ravnokar zamenjal diske, pravi da je zadnja desna ?eljust fu?. Ima oz. ve kdo kje jo dobit, ali popravit. aja 323f V6 thx Citiraj
BOBI Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Pozdravljeni Fotr mi je ravnokar zamenjal diske, pravi da je zadnja desna ?eljust fu?. Ima oz. ve kdo kje jo dobit, ali popravit. aja 323f V6 thx kje pa so tvoje,nisi prisparal? Citiraj MAZDA POWER
Hanco Napisano 13. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2012 kje pa so tvoje,nisi prisparal? nisem Citiraj
BOBI Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 skoda ne,ce pase od 626 2.5 v 6 mam na zalogi,mislim da so iste,ce pasejo ti obe dam za :mi pijemoo: morem pa se pogledat ce se jih res mam,saj sam ne vem vec ze mam teko tega da ne vem kje je kaj Citiraj MAZDA POWER
Hanco Napisano 14. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2012 skoda ne,ce pase od 626 2.5 v 6 mam na zalogi,mislim da so iste,ce pasejo ti obe dam za :mi pijemoo: morem pa se pogledat ce se jih res mam,saj sam ne vem vec ze mam teko tega da ne vem kje je kaj Daj preveri prosim, pa se v petek ali soboto oglasim pri tebi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.