Dejan_500 Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 ?ivjo. mene pa zanima ?e ?e ima kateri izku?nje z montiranjem dodatnega subwooferja. sicer imam zvezanega preko hi low adapterja ampak mi ne ?pila tako kot bi bilo treba... avto ima bose ozvo?enje ampak pogre?am mo?nej?i bas... prosim svetujte mi... Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 ?ivjo. mene pa zanima ?e ?e ima kateri izku?nje z montiranjem dodatnega subwooferja. sicer imam zvezanega preko hi low adapterja ampak mi ne ?pila tako kot bi bilo treba... avto ima bose ozvo?enje ampak pogre?am mo?nej?i bas... prosim svetujte mi... ?aki mal ti ma? bose in ?e dodaten woofer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lc4 Napisano 15. marec, 2012 Prijavi Napisano 15. marec, 2012 Se da naredit dodaten preamp za bose woofer, ma? potem dosti bol?i bas. Poi??i mal po forumu, ma? gor vsa navodila in linke za izdelavo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.