Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Po moje je to prvi odziv, ki ga moraš izpodbijati. Druge ni. Če ne gre drugače pa s pravno pomočjo. Seveda, da je premija v nekem sorazmerju z vrednostjo objekta. Če imaš pa bajto vredno par 100 jurjev - kar je danes hitro, potem pa od 300€ letne premije verjetno ne bo veliko haska. Seveda pa odvisno kaj v polici piše. Tu se je treba boriti, ker je za vse uporabnike zavarovalnic na koncu to boljše. Kot potrošnik imaš svojo nalogo.
    • Njen problem če miži in bol bo prašala zakaj v oči ne gledam...
    • Ko bos dejansko primerjal 1:1 in ko boš nehal žaliti ljudi se pa pogovarjajmo. Očitno rabiš tudi drugačno kulturo da si zaslužiš EV. Do takrat pa zadnji post tebi od mene.
    • Enaka izkušnja znanca ko mu je gorela hiša. "Saj špirovec je pa samo do polovice zgorel"     Samo 2 dopisa. Pa to je super.  S triglavom sem imel cel dopisen literarni krožek skoraj pol leta.
    • Ja, gume so dejansko dodatni nevidni problem, z gumami glede osebnih vozil spet bolj onesnažujejo EVji, saj so običajno precej težji kot ICEji (PM delci; se ne vidi, pa je čisto). Bodo morali počasi razviti še specialne gume za EVje, važno da je biznis... Glede cestnine pa jim spet ni v interesu da udarijo po EVjih (zeleni prehod), čeprav le ti delajo več škode kot ICEji, zaradi teže. Cestnino bi bilo najbolj pravično da spremenijo na težo vozila (so bili predlogi, pa niso upoštevali), ne pa kot sedaj še vedno prastari pravilnik na ccm, pa še EVje so dali po novem v minimalni razred, do sedaj pa EVji celo sploh niso rabili plačevati ...   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.