Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

hmmm se strinjam s tabo :prstgor: je bejba ziher umazala oblekco k se je prslonila na avto :(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Tazadnja slika ga pa seka. A te pozerke se da sposodit? Ker moja no?e pozirat... baje je avto preumazan, v pralnico se mi pa tudi ne da it... ?e vsaj pol leta :ne vem:

Napisano
  je batko napisal:

Jst mam pralnico doma, pa je avto vedno cist, ampak vseeno noce nobena pozirati :jezicek:

he he ti namesto v gara?o parkera? v pralnico!

Itaq d je pol ?ist! ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano
  je batko napisal:

Jst mam pralnico doma, pa je avto vedno cist, ampak vseeno noce nobena pozirati :jezicek:

Predlagam bikini car wash :) Mogoce zadnji trenutki soncka :P

Napisano

tok tok tok Kje so podnapisi?

attachmentzbg1.gif

Napisano
  je jxl napisal:

se oprat nebi skodl umazanke 3:)

post-6864-1348175050_thumb.jpg

Oprat pa nabrisat

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ni sicer slika avta, je pa slikana moja dana?nja oprava (levo majca, desno pulover s kapuco), ki dokazujeta da sem Mazda? in pa zmaj. :hudicek::hohoho:

Ta majca je ena tistih, ki smo jih dobili pri Slivki in jih je doniral uvoznik - MMS d.o.o. :prstgor:

post-185-1350576618_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tole je pa z dana?nje kontrole za??ite podvozja, aja bila je brezpla?na. :jupiii:

post-185-1350668602_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  je nisde napisal:

Kaj ma? zdj direkt cev al kako :D

zaenkrat je katalizator ?e vedno gor <_< ta, ki je pa na sliki je pa prazen, ta gre gor ;)

Napisano

Deeyan, daj si malo sprazni inbox, neki bi me zanimal :zvizga:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.