jures Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 Tolk gob in kostanja, da je ?lo v trugo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 22. oktober, 2013 Prijavi Napisano 22. oktober, 2013 sva ?le z mami po sve?o pitno vodo.. od mami jaj?k Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 par dana?njih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Nekaj v?eraj?njih z dru?enja z Mazdo3 III. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Ne zgleda ?voh Borut, glede na to da si fen plina, si se mogo?e pozanimal kako je z vgradnjo plinske in?talacije v te tanove skyactiv motorje?? Citiraj
Z M A J Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Fan LPG-ja sem, to je res, a tehni?no znanje imam NULA, se pa spomnim, da smo takrat ko smo bili povabljeni na sede? MMS d.o.o., omenjali da bo vgradnja LPG zaradi kompresije precej zahtevna naloga. Ve? naj pa kdo od obvlada?ev pove. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 oz. so rekl, da se ga sploh ne da vgradit... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 2. november, 2013 Prijavi Napisano 2. november, 2013 Ahh, se vidi da sem bolj na u?esih sedel.. tako kot v ?oli Citiraj
Deeyan Napisano 2. november, 2013 Prijavi Napisano 2. november, 2013 Ahh, se vidi da sem bolj na u?esih sedel.. tako kot v ?oli Ah, pa je sut padu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 mx5 je bla po izletu na lago di como, in pol na poti v milan se ustavila mal cekirat najboljso stezo, monzo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 mx5 je bla po izletu na lago di como, in pol na poti v milan se ustavila mal cekirat najboljso stezo, monzo: Pri meni doma si bil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Tole pa sem zdele gledal na moji Siol box TV, ki kot ka?e omogo?a tudi U-tube; avtor je pa g. ?mego. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 u ja, pred novim letom bo treba spet kak video sestavit, za utrinke teko?ega leta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 9. november, 2013 Prijavi Napisano 9. november, 2013 ?e bo pa tok pre?ivela, bom pa dal za kako Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 Deponija za benz. Primerna za koledar ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 Sam BMW res hud zgleda! Tam se ?e ne neha. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 Sam BMW res hud zgleda! Ne vem sam men pa ni v?e? sprednji odija? - kot bi mel pove?eno mo?njo. Mi je pa pri Bimmerju M6 bistveno bolj v?e?. Citiraj
jures Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Spucan pleh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.