Tomozuki Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Najnovej?a slikca:) That's what I'm talking about... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Tile dve igra?ki sta zakon, jebe? dzle. V ozadju pa ?e nekaj za labija. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Post a recent shot of not your car anymore. Da ga boste primorci spoznali. Lastnik: http://www.primorski.it/stories/sport/2057...n_filip_princi/ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Post a recent shot of not your car anymore. Da ga boste primorci spoznali. Lastnik: http://www.primorski.it/stories/sport/2057...n_filip_princi/ Aha, ta ki se zavzema za zdravo, predvsem pa naravno prehranjevanje :-) Citiraj
Deeyan Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Tile dve igra?ki sta zakon, jebe? dzle. V ozadju pa ?e nekaj za labija. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 2. maj, 2014 Prijavi Napisano 2. maj, 2014 Najnovej?a slikca:) Tole sliko sem uproabil za eno izmed ozadji na forumu... Upam, da nimas nic proti... ce pa ja... pa povej, pa jo odstranim ... Zamenja se jo pa tako, da se klikne zgoraj na ikono s copicem in se izbere drugo sliko... Tale z Miato je na cetrtem mestu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 3. maj, 2014 Prijavi Napisano 3. maj, 2014 Koncno se je spet nekdo z wankel power opogumu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PussyWagon Napisano 3. maj, 2014 Prijavi Napisano 3. maj, 2014 Opa?am da nas ni prav veliko...sem upal da bo vsaj na forumu ?e kak "sotrpin", da izmenjamo kako informacijo Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2014 Prijavi Napisano 3. maj, 2014 Opa?am da nas ni prav veliko...sem upal da bo vsaj na forumu ?e kak "sotrpin", da izmenjamo kako informacijo sej so, sam niso ravn aktivni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 4. maj, 2014 Prijavi Napisano 4. maj, 2014 oprana mx5 in danasnji roadtrip brez vinjete do morja, zanimivost: vozila je zena za spremembo enkrat pa moram rec da v sovozniskem sedezu je cabrio carski, ker je toliko za videt okol... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dejan Pavlovic Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Tole sliko sem uproabil za eno izmed ozadji na forumu... Upam, da nimas nic proti... ce pa ja... pa povej, pa jo odstranim ... Zamenja se jo pa tako, da se klikne zgoraj na ikono s copicem in se izbere drugo sliko... Tale z Miato je na cetrtem mestu... Damn.. sm pa res hitr js:).. sory.. nism sploh opazu ve?.. proti?.. a si resn:).. sm preponosn:)..hehe.. res lpo ane:).. morm fotografa poklicat pa mu povedat.. bo ?is navdu?n:) 1 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 10. maj, 2014 Prijavi Napisano 10. maj, 2014 Moja ?verca prevzela krmilo 6-ke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 11. maj, 2014 Prijavi Napisano 11. maj, 2014 Moj Rex Hude fotke Sploh sredinska je ko iz prospekta. ZMAJ bo pa zrihtal kontakt svoje h?ere za mojega sina - midva se pa zmeniva za doto Citiraj
Jest Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Ena kar tako ... cist frisna ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 23. maj, 2014 Prijavi Napisano 23. maj, 2014 Prva prikazuje kako moja Mazda lepo po?iva, da se ji po?tima prestavno ro?ko, druga pa dr. Pelko pri delu na vi?ini (popravilo zadnjih zavor na enem ?portnem avtu). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 24. maj, 2014 Prijavi Napisano 24. maj, 2014 Se vsedl iz dizleka dirketno v V6, morala na vrhuncu 1 Citiraj
Deeyan Napisano 25. maj, 2014 Prijavi Napisano 25. maj, 2014 Se vsedl iz dizleka dirketno v V6, morala na vrhuncu I know that feeling >_> Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Ker je ?e skoraj junij in sem bil ravno na obisku pri na?i prababici, sem ji tudi obrnil koledar, kjer se nahaja mini Viper! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 30. maj, 2014 Prijavi Napisano 30. maj, 2014 Po?as se bo res za?el moj mesec 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Ena fotka, stara pol urce. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 Zmaj lepa slika Mazde v narvi..kaj to je slikano z novim fotoaparatom super.lp ale? Citiraj
jures Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Ne, Bossova mazda pa ne rjavi.... 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.