g.Wankel Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Evo, ena z aktualnim avtomobilom 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 ?estitke,v malih oglasih prodajam vozi?ek Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Sej tko...da ga ne bo kjera najebala...ga mam sam za ?ez vikend, k sm posodu miato Citiraj
Tomozuki Napisano 2. avgust, 2014 Prijavi Napisano 2. avgust, 2014 Malo sem si izposodil fotrovo provido Lojz bi ziher vpra?al: "Zakuga pa rab? 225 kojneu?" 3 Citiraj
Deeyan Napisano 3. avgust, 2014 Prijavi Napisano 3. avgust, 2014 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Malo sem si izposodil fotrovo provido Lojz bi ziher vpra?al: "Zakuga pa rab? 225 kojneu?"A sam tolk ? Amater. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Dolgcajt in dejstvo, da nimam kaj dosti rihtati na avtu. Po?trihani diski zadaj, flip flop, zeleno modra. Upam, da se ne bo prekmalu lu??ilo. Citiraj
Tomozuki Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 A sam tolk ? Amater. Jaz isto pravim. Nikoli ni preve?... Citiraj
LabiGT Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 pa se par brez alfenarobe obrnjen bunker 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 7. avgust, 2014 Prijavi Napisano 7. avgust, 2014 Sve?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 7. avgust, 2014 Prijavi Napisano 7. avgust, 2014 Mojster dobra mazdurina...lepo lp ale? 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 7. avgust, 2014 Prijavi Napisano 7. avgust, 2014 Mojster dobra mazdurina...lepo lp ale? Pa ?e res je. Citiraj
jstdoma Napisano 7. avgust, 2014 Prijavi Napisano 7. avgust, 2014 Sve?e.To je skor tko kot Kawasaki Ninja s kov?ki - dirkalnik za na potovanja :hohoho: :hohoho: Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 bifor pa aftr Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 So stekla na voznikovih in sovoznikovih vratih tudi zatemnjena...pred B stebri?kom? LP Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 So stekla na voznikovih in sovoznikovih vratih tudi zatemnjena...pred B stebri?kom? LPnope Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Sem jo po skoraj dveh mescih zakurblal, malo popeljal in opral In spravil v gara?o mlaj?e srce... Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 In zakaj ne?Ker rad vidim ven, se posebej ponoci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Sem prej SHARANa mel, pa sem tud na prvih vratih zatemnil...pa ni blo problema ven videt, sonce pa ni ?gal notri... Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Sem prej SHARANa mel, pa sem tud na prvih vratih zatemnil...pa ni blo problema ven videt, sonce pa ni ?gal notri...Ja prav, jaz pac tega nocem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Saj tudi prednjih stranskih stekel ne mores potem homologirat, ce so prevec temnjena ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Saj tudi prednjih stranskih stekel ne mores potem homologirat, ce so prevec temnjena .ma sej ni nekak logi?no da bi bilo to ok, ker ?ez tele se pono?i slabo vidi, izjema seveda zadaj ko ti ?e prav pride da te ne slepijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Tudi predna bo?na se lahko, samo ne tak mo?no...jaz sem jih ?ist mal, se skoraj vidlo ni, pa mel homologirano, ampak temperature pa ni spu??al not... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.