jures Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 zadnje ?ase je totalna nepremi?nina Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 Ej....se bo Mazdurina malo odpo?ila ...he he lp:-) Citiraj
tawko Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 2 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Deeyan Napisano 30. april, 2015 Prijavi Napisano 30. april, 2015 Ni recent, je pa od 2 dni nazaj Sent from Nokia Lumia 930 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dare Kosterca Napisano 30. april, 2015 Prijavi Napisano 30. april, 2015 Hm,malo ?udna barva izpade.... 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2015 Prijavi Napisano 5. maj, 2015 Moja pa zgleda tako sama. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dejan Pavlovic Napisano 5. maj, 2015 Prijavi Napisano 5. maj, 2015 evo dva ''recent'' shota iz dopusta:) Na obali pri mestu Antibes:) Pa ?e na izletu v hribe pri francoski obali, canyon du verdon.. 3 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Moja pa zgleda tako sama. Moj parfun?ek je mel pa v?eraj malo dru?be. RS meet 1 Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Impreza zadi pa lih ne pase zravn Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Tisto v ozadju ni ve? RS oddelek ampak navadni avti. 73 avtov se je nabralo iz RS oddelka. Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Tisto v ozadju ni ve? RS oddelek ampak navadni avti. 73 avtov se je nabralo iz RS oddelka. Ja pa useen, med samimi renaulti No, sicer pa tut res, edini avto med plehom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Ja pa useen, med samimi renaulti No, sicer pa tut res, edini avto med plehom Ahh... 1 Citiraj
jstdoma Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 Kje... na odstavnem pasu?Glih iz obvoznice v LJ na prvem semaforju ?e dobr da je bla rde?a - sem imel cajt za slikat 1 Citiraj
PATO Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Ker vsak dan de?uje sem ji pustil prah in samo namazal ?evelj?ke 3 Citiraj
Gelipter Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Ej..PATO...dobra In Lepa Mazdurina.kaj si registriral mazdo...?lp Citiraj
PATO Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev 1 Citiraj
Deeyan Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev Kaj pa je blo zdej s plini? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Lepa. A ji dodajas substral? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Avta se bolj malo vidi....saj ce bi mel alhambro ali pa transporter bi pa se kaj dodal not.....On top pridejo se osebe in pes 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PATO Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Deeyan, pline smo na 5m merli Jures, uporabljam samo doma pripravljena koprivova gnojila...zato se pa tako rad prime prah nanjo Citiraj
Gelipter Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev Ej...res je veliko truda in ?asa ter denarja si vlo?il v Mazdo ...zato lepo u?ivaj v vo?nji in naj ti dobro slu?i...lp:-) 2 Citiraj
crusher Napisano 1. junij, 2015 Prijavi Napisano 1. junij, 2015 Je dokaj nova slika (nimam pojma kje je slikano - bratu posodil avto )Sliko sem na?el na facebooku po naklu?ju 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.