dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Jaz grem v avto lenart. Za fotrov odbija? sem namesto 160?, dala 100?... ?e pa tam nimajo, pa pokli?ejo v gmt in grem tja iskat. Tako da za diske in plo??ice sem dala skupaj 45?.Druga?e pa ja, kr pred vhod haha.. kar na?eloma ni moja navada.. Bi ?trihala ?rne lu?i.. pa ne upam.. Citiraj
dejan pavlovic2 Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Top fotki. Sploh ta druga.Ena iz Lenarta, ko smo kupovali dele Hvala:).. sj vse zgleda super.. sam ceste pa taka katarstrofa:) na drugi sliki sm prou podrgnu po tleh:)..haha Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ja to pa verjamem. Pri nam so ceste malo kje okej. Citiraj
dejan pavlovic2 Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ja to pa verjamem. Pri nam so ceste malo kje okej. ?al so dol kjer sem se vozil dosti.. dosti slab?e kot pri nas:).. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ne vem a katerega konca si, ampak v MB in okolici je 80% cest katastrofa... potem pa se jaz ?udim, zakaj je imel vsak moj avto hin kon?nike... :/ Citiraj
dejan pavlovic2 Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ne vem a katerega konca si, ampak v MB in okolici je 80% cest katastrofa... potem pa se jaz ?udim, zakaj je imel vsak moj avto hin kon?nike... :/ Got me there:) edino po ?tajerski sem res bolj poredko:).. samo dol je bilo recimo tako, da vozi? po cesti.. ki ima res ostre in velke lukne.. in kar naenkrat makadam.. pa ?e to neurejen in neozna?en:).. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ne vem a katerega konca si, ampak v MB in okolici je 80% cest katastrofa... potem pa se jaz ?udim, zakaj je imel vsak moj avto hin kon?nike... :/Jp, sm skoraj vsak dan v vasem koncu, tak da res niso v blestecem stanju Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Jp, sm skoraj vsak dan v vasem koncu, tak da res niso v blestecem stanju Zato pa stalno kaj hin.. raje se okrog peljem in naredim 5km ve?, pa sem vsaj na lepi cesti.. Citiraj
Boss Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Maribor in okolica ima res sfukane ceste oziroma opazno bolj kot drugod v Sloveniji. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Maribor in okolica ima res sfukane ceste oziroma opazno bolj kot drugod v Sloveniji.Pelji se skozi Jesenice:) Citiraj
jures Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Da napi?em ?e malo pozitivnega, ker to se ne zgodi vsak dan - kar pobuljil sem ko sem ?el domov Bovec - Cerkno - ?iri. Od Most na So?i mimo Cerknega do Sp Idrije popolnoma nova cesta, in to cesta! Z mtorjem me predel ali Vr?i? ne vidita ve? v smeri Bovca... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Da napi?em ?e malo pozitivnega, ker to se ne zgodi vsak dan - kar pobuljil sem ko sem ?el domov Bovec - Cerkno - ?iri. Od Most na So?i mimo Cerknega do Sp Idrije popolnoma nova cesta, in to cesta! Z mtorjem me predel ali Vr?i? ne vidita ve? v smeri Bovca... Lani so to delali... Ko sem tamalo peljal V Tolmin na MetalCamp... sem pomoje stal pri vsakem semaforju, kjer je bila cesta izmenicno enosmerna... Bilo je pa pomoje vec kot 10 takih prisilnih pavz ... Tja grede smo sli cez Skofjo Loko in naprej cez Podbrdo in skozi Basko grapo... nazaj pa po tej cesti, kjer sem potem pomoje porabil med stanjem pred semaforji vec kot pol ure ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
dragana.stojiljk Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Zadnja iz Novigrada 2 Citiraj
Još šta Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Se malenkost mojih fotko z pragovi...seveda se skrivava v senci 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Scr3am Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Kpa si mel s pragovi ? Pa a si masko zamenu nazaj z originalno ? Citiraj
Još šta Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 ja monteru sm jih,nism mel prej maska je pa ogr.k sm mal probavu plastdip mal test zgleda kul? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Scr3am Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 A jih nis meu prej ? . Ja men lepo zgleda Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Pragovi ji res fuuul pa?ejo, nisi zgre?il s tem! 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Sicer ful minimalistic, ampak so okej Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 mel sm jih doma,nism se spravu nikol monterat ej sej v zivo je ful leps. 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Men zgleda zakon, dobr nardi celoto 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Scr3am Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Pa crna barva sploh taka mafijaska 2 Citiraj
Još šta Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 sej ko bo oprana jo slikam se 1x bo mal bol se vidl.samo k moj mobicuk ne dela dobre fotke 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.