Ploki Napisano 24. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2015 Jest, a mas dual clutch ali torque converter Citiraj
Deeyan Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 D5 je res kr poskocna in kr zanesljiva zadevca. Kolega ma cipanga na 200hp prefuranih cca.330kkm potegne res ko sus 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Avtomatika te umiri, torej ja stari smo, tudi sam mam mal problema it nazaj na saltkebel....samo tako kot je Labi napisal ugotovis da je rocni nesmisel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Avtomatika te umiri, torej ja stari smo, tudi sam mam mal problema it nazaj na saltkebel....samo tako kot je Labi napisal ugotovis da je rocni nesmiselRazen ?e vozi? v "Hitri&drzni" tam rabi? ro?nega s ?imve? prestavami 2 Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Ne samo Hitri in drzni, tudi Strmi in brezpotni... Citiraj
jstdoma Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 A ma? lohk dve tablici na avtu - eno "reklamno"? Citiraj
Jest Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Jest, a mas dual clutch ali torque converterCe po pravici povem, nimam pojma, kaksen je... Vem samo, da se odlicno obnasa... Bo kdo drugo povedal, kaksne avtomatske menjalnike imajo tanove sestice Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Hehe, verjemi, da ni dual clutch Pri Mazdi pravijo, da avtomatika z dvema sklopkama ni optimalna (ob?asno bi jim celo verjel glede na moje izku?nje z DSG) tako, da vstrajajo s klasi?no optimirano avtomatiko. Druga? pa moje mnenje - avtomatika v mestnih gne?ah absolutno da, ?e si da? pa malo du?ka na zavitih cestah pa je ro?ni menjalnik bolj u?iva?ki. 1 Citiraj
Ploki Napisano 24. november, 2015 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2015 sem na?el tist ?lanek da so DCS slabi haha. kaj jaz vem. bi takoj menjal torque converter za DCS na svojem.pa ne da ni komot, ful je komot za vozit, sam strah me je kaj bo ko bo riknil menjalnik Citiraj
Katjaa Napisano 25. november, 2015 Prijavi Napisano 25. november, 2015 Zraven mene je parkirala gozdarska Mazda:) 3 Citiraj
phoinix Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Black & White Jaz imam svetlo stran... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Uf crna je videt faking fantasticna! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
phoinix Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Neverjetna je ?e so kontrasti vidni, na obi?ajen dan pa skrije prav vse linije. 1 Citiraj
Jest Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Zaparkiran ... :ne vem: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Jest, a mas dual clutch ali torque converterOptimiran pretvornik navora ki ima cca 80% manj izgub kot ostali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 1. december, 2015 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2015 Optimiran pretvornik navora ki ima cca 80% manj izgub kot ostali. kaj pa je optimirano? a so kje kake ?tevilke?kak?na je pa kaj poraba mene v?asih kr mal zaboli povpre?na ko se po mestu vozim. Citiraj
Tomek Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 Na poti iz Celja 3 Citiraj ZoomZoom
Z M A J Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 ?e moja dopoldanska od danes Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 3. december, 2015 Prijavi Napisano 3. december, 2015 ?e ena 4-vratna mazdurina . Temne ?ipe ji pa itq lepo sedejo na to lepo modro barvo 2 Citiraj
Tomek Napisano 4. december, 2015 Prijavi Napisano 4. december, 2015 Ja se cist strinjam s tabo da ji res pase tale kombinacija in seveda krajsa antenca ki je se ni na sliki Ce bo pa vse po sreci dobi pa se crne cevlje ce seveda najdem kaj lepega za lepo ceno 1 Citiraj ZoomZoom
Scr3am Napisano 4. december, 2015 Prijavi Napisano 4. december, 2015 Jest sm zej za foro narocu shark anteno (ebay za male pare), da vidm kko bo izpadl 1 Citiraj
Scr3am Napisano 7. december, 2015 Prijavi Napisano 7. december, 2015 Pomojem ga nisem imel ?e nikol tok usranga 2 Citiraj
Još šta Napisano 7. december, 2015 Prijavi Napisano 7. december, 2015 Pomojem ga nisem imel ?e nikol tok usranga Zgleda bolano ;) Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.