LabiGT Napisano 24. oktober, 2016 Prijavi Napisano 24. oktober, 2016 Res je, je pa tudi res, da se mi staramo........... Jap mi smo tudi boljsi kot tile novi fantici, ki so napol zenske 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. oktober, 2016 Prijavi Napisano 24. oktober, 2016 a dej no nehi no - to pa ni res, metroti smo tud mo?ki...?av?i ej Citiraj
Još šta Napisano 24. oktober, 2016 Prijavi Napisano 24. oktober, 2016 ?e zadnja poletna 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 24. oktober, 2016 Prijavi Napisano 24. oktober, 2016 Jap mi smo tudi boljsi kot tile novi fantici, ki so napol zenske Recimo za moj okus Calibra, BMW serije 8 ali P406 coupe, e tisto pa so bili lepu avtomobili, da se rece! Od novejsih pa mi je najlepsa Rx8 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 24. oktober, 2016 Prijavi Napisano 24. oktober, 2016 Recimo za moj okus Calibra, BMW serije 8 ali P406 coupe, e tisto pa so bili lepu avtomobili, da se rece! Od novejsih pa mi je najlepsa Rx8 Od starejsih ?e honda prelude, alfa 164, prvi volvo s80... nekaj posebnega ima v sebi, vsaj zame, recimo tudi renault safrane ali pa citroen xm... Od novih pa... res je, ni vec avtov z duso... takole na hitro najprej pomislim na novega volva xc90 in s/v90... ne maram audijev, ampak a7 sportback je cudovit... bmw 6gran turismo tudi... da o mb razred s cabrio ne zgubljam besed Citiraj
Slivka Napisano 25. oktober, 2016 Prijavi Napisano 25. oktober, 2016 ?e ?e govorimo o lepih vozilih, ne pozabit tudi na Land Rover Defender in Puch G-230. Prava lepotca. Citiraj
canyon Napisano 25. oktober, 2016 Prijavi Napisano 25. oktober, 2016 Cist jesenska 2 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Recimo za moj okus Calibra, BMW serije 8 ali P406 coupe, e tisto pa so bili lepu avtomobili, da se rece! Od novejsih pa mi je najlepsa Rx8 RX-7 FD nesme? pozabit 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 a recent shot of my carsv pristini 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Ej...lepe MAZDURINE..siva mazda mi je lep?a...he he lp 1 Citiraj
mazdaman Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Pa ni siva ?e je pinki Labi boy barve 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 + ?e ena konkurenca Preberi si naslov!Razen ce si se kam preselu pa micko ubodu.Brutalno lepa... velik like?Ok sj zgleda,samo kaj naj bi blo brutalno?Rabim okulista ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Nejc1986 Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Preberi si naslov!Razen ce si se kam preselu pa micko ubodu. Ok sj zgleda,samo kaj naj bi blo brutalno?Rabim okulista ?Ni najlepsa, ni najbolj sportna, ni najprostornejsa, ni najbolj divja (ce sploh je - za kaj takega se pac ne proizvaja v pravem stoletju)... Se mi zdi pa zelo dober kompromis vsega nastetega, pa ?e cesa... in zato, vsaj meni oddaja nek kul vtis, brutalen, lep, vsecen, kakorkoli... dokler se jo primerja z navadnimi karavani, seveda... ja, obstaja tudi nabrit focus, prav tako v karavanski razlicici, golf prav tako... ampak ne da mi nista vsec... ogabna sta mi... tale octavia mi je pa od nekdaj vsec, ze prva rs mi je bla top... Pa nisem nikakrsen vag fan, dalec dalec od tega.... Citiraj
LabiGT Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 se pravi golf karavan ti je ogaben, octavia pa ti je vsec?okeeeej 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
g.Wankel Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 Ljudje, lepota je pa res stvar okusa Na temu se ne spla?a zgubljat ?asa, ker enmu je lahko ta ?koda v?e?, drugmu pa ne. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 26. oktober, 2016 Prijavi Napisano 26. oktober, 2016 se pravi golf karavan ti je ogaben, octavia pa ti je vsec?okeeeej Ja,golf mi je antipaticen avto, octavia mi je pa od nekdaj vsec... Okusi so razlicni... 1 Citiraj
LabiGT Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Ce mas okus je to res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 OK ok, tile novi avti imajo itak vsi podobne linije zaradi aerodinamike, zaradi pe?cev, 1000 in 1 zakonodaje o avtih nasploh. Kar se du?e ti?e pa ne vem.. Ja, mel sem dosti nov avto, dosti starej?ih, vozil marsikaj ?e. Pa lahko re?em, da nekaj bo na tem, novi imajo tak "generi?en" okus, polno asistenc, mehki volani, kmalu bo obvezen GPS in klic v sili (Opel reklama z bahanjem o tej funkciji naprimer mi gre na kurac).Brutalen karavan je bil pa v?eraj na Red Bull Ringu, Octavia RS je samo hiter karavan... Pa mi ni Octavia RS napa?en avto, nasprotno. Citiraj
SoulMan Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Od novih pa... res je, ni vec avtov z duso... Bom mal ?leht... Te debate so mi vedno zanimive... Kaj mora avto imet, da lahko re?emo, da ima du?o? Ne mi re?it, poglej Alfe (kar re?e veliko ljudi)...been there, done that...super avto, ve?ji u?itek v vo?nji, kot pri trenutni Mazdi pa ?e te?av nisem imel z njo, ampak vseeno...kaj je tisto, kar avtomobilu da "du?o"? Citiraj
SpEkTr Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Pomoje bolj kot ne subjektivna ocena posameznika. Citiraj
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Ko se vanj vsede? in se s tabo pogovarja tko al pa druga? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Lahko si pa tako naredis da se vsak avto z tabo pogovarja Odvisno od posameznika Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 27. oktober, 2016 Prijavi Napisano 27. oktober, 2016 Preberi si naslov!Razen ce si se kam preselu pa micko ubodu.Vem kak je naslov, ampak ko si reku vsaj en avto, ko v originalu dober zgleda, pa sm sam pokazu kir je ?e en tak ko je v originalu zakon! Ko se vanj vsede? in se s tabo pogovarja tko al pa druga?Se prav knight rider? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.