J.J. Napisano 2. maj, 2017 Prijavi Napisano 2. maj, 2017 Hm. To so stock matice gor oziroma ?e jih je menjal jih je prvi lastnik. Jst sm dal sam feltne gor tele pa jih porihtal v tole barvo. Tko da bi ti z veseljem pomagal pa ne vem Citiraj
mazdaman Napisano 9. maj, 2017 Prijavi Napisano 9. maj, 2017 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Slivka bo vesel, da mi otroski bicikel 16 zavzane pol avta, zlasti zaradi rezervne gume oz avtoplina. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Ja, ?e ti ni treba poleg ?e ?est oseb peljati, potem sploh ni problema... Vseeno mislim, da bo? po?asi moral za?eti razmi?ljati o kak?ni kljuki... Mimo grede, a si prepri?an, da je 16 col? Meni bolj deluje na 10 colsko... Citiraj
Z M A J Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Za 3 osebe preva?at je ?e vedno povsem dovolj prostora (h?erka in 2 odrasla), ve? pa mi trenutno ne rabi prostora. Ja, ?e je res le 10-colsko, potem je Audijevo rezervno kolo, poleg otro?kega kole??ka torej 9-colsko, po tej tvoji logiki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 10. maj, 2017 Prijavi Napisano 10. maj, 2017 Ja, ?e ti ni treba poleg ?e ?est oseb peljati, potem sploh ni problema... Potem pa za 6 oseb 6 biciklov, a gre to sploh na prikolico? Za 3 osebe preva?at je ?e vedno povsem dovolj prostora (h?erka in 2 odrasla), ve? pa mi trenutno ne rabi prostora. Ja, ?e je res le 10-colsko, potem je Audijevo rezervno kolo, poleg otro?kega kole??ka torej 9-colsko, po tej tvoji logiki. Pri 3 osebah v avtu je bila 6ka prve generacije sposobna vase pogoltnit tudi 2 odrasla bicikla, poleg ostalih pritiklin, kufrov, otro?ke posteljice... Ampak kaj ?mo, takih avtov ne delajo ve?. Modne smernice pa te stvari... 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 11. maj, 2017 Prijavi Napisano 11. maj, 2017 Ja, ?e je res le 10-colsko, potem je Audijevo rezervno kolo, poleg otro?kega kole??ka torej 9-colsko, po tej tvoji logiki. Glej, pa res...Potem pa za 6 oseb 6 biciklov, a gre to sploh na prikolico? Odvisno od prikolice. Na mojo zagotovo gre. Preverjeno. Citiraj
MazdaBoy Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Privo??il ji pranje, naslednji dan de?....klasika 1 Citiraj
taubek Napisano 5. junij, 2017 Prijavi Napisano 5. junij, 2017 No pa da se jaz dodam mojo pridobitev. prejsnjo M3 zamenjala M6 :-) 8 Citiraj Zoom-zoom
mazdaman Napisano 5. junij, 2017 Prijavi Napisano 5. junij, 2017 Taubi lepa Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gelipter Napisano 5. junij, 2017 Prijavi Napisano 5. junij, 2017 Ej...?estitke lepa mazdurina zoom zoom ..lp Citiraj
Baby Viper Napisano 22. junij, 2017 Prijavi Napisano 22. junij, 2017 Ti tud tm gor? 4 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jstdoma Napisano 23. junij, 2017 Prijavi Napisano 23. junij, 2017 Sem se bal kako mi bo uspel tole slikat med vo?njo, potem pa se je ta ?tevilka obrnila sto metrov pred domom 4 Citiraj
Boss Napisano 23. junij, 2017 Prijavi Napisano 23. junij, 2017 pa spet ma? prazen tank - jebenti kolk ta Volvo ?re. Citiraj
Jest Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 Ene par dopustniskih ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 S ?im si slikal? Ena fri?na z novim stylebarom in FL sede?i 1 Citiraj
Jest Napisano 3. julij, 2017 Prijavi Napisano 3. julij, 2017 S ?im si slikal? Ce je to vprasanje namenjeno meni... z iPhone 7 Plus ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 4. julij, 2017 Prijavi Napisano 4. julij, 2017 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SoulMan Napisano 5. julij, 2017 Prijavi Napisano 5. julij, 2017 Sem se bal kako mi bo uspel tole slikat med vo?njo, potem pa se je ta ?tevilka obrnila sto metrov pred domom DSC_1011_copy.jpg Dobr, da ima? ?veda. Ob tolkih ?tiricah na Japoncu bi te ?akala zagotova smrt v zelo bli?nji prihodnosti... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.