Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

IMG_7445_22CF29E0.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Lepotica in zver.

In xsara. :)

Kaj je lepotica in kaj zver? Za xsaro se itak ve, da ni ni lepotica. :)

Napisano

Kaj je lepotica in kaj zver? Za xsaro se itak ve, da ni ni lepotica. :)

Saj pravim ; Lepotica in zver in xsara. Prva dva izraza se navezujeta na bajk

Napisano

Po dolgem ?asu... :)a543df7af077dce7ab3462400afccf9d.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Kaj dela? vikend?

Ne ne. Vhod v bajto.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Rahlo preveliko kolo za Zelenca in bo primernej?e za mlaj?ega fitness bratranca s 6 valjnim motorjem. :)

post-185-0-63484100-1564558523_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Rossi rumena naj bi bila. Moram ujet tega lumpa, hehe.

Napisano

Parkiral kot audi ali bemewe :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

A ti se vozis z zimskimi?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

A ti se vozis z zimskimi?

Ni moj avto tole... Od kolega kombi...

Sam sem dobil 2meseca stare pirelli letne za 100eur in se nikoli ne vozim z zimskimi poleti...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Dobil je 2 nalepki, da ne bo dileme glede najljub?e znamke :)

post-185-0-67734100-1567680623_thumb.jpg

post-185-0-16222200-1567680662_thumb.jpg

Napisano

Premikamo meje. :)4808e27fa1b94dcd825139acf387d4c3.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po mojem je pri avtih podobno kot pri ljudeh - koliko zdržijo, je odvisno od več dejavnikov, eni imajo zelo kratko življenje, drugi živijo več kot 100 let: - geni - zasnova - prehrana - bencin/dizel - tempo življenja - kratke/občasne/zmerne vožnje - menjava partnerjev - menjava voznikov - zdravstvena oskrba - servisiranje - ... 😆  
    • Nikoli ne reci NE.... 😉 Lani na M. servisu so mi rekli, da so imeli eno pri cca 180kkm na servisu in dela bp, samo nadgradili so ji softwer.... 🤗 Je pa x180 motor... 😉 Mene ne skrbijo km, ker delam malo km pa še v penzijo grem🤗. No mogoče bo pa še dolgo pri hiši, ker standard penzonista je... 🥴😵‍💫😭😉
    • 120415944_199430485023794_2662713194390491638_n.mp4.506ba1e87140f10145a74d33f5df1054.mp4
    • Ji tole pokažem pa dam tvoj naslov.... 😁🫣😉
    • Ja razlika pri cestnini in zavarovanju bo cca 10%. Sam sem plačal pred letom z delnimi kaski in 50% premijskim razredom za G120 cca 550€, to pomeni v tvojem primeru letno razliko okoli 100€.    Razlika v kakovosti vožnje pa je velika - sam bi 100% izbral @Jest - ovo varianto. Ker je avto vsaj nivo višji (oprema, motor ... meni osebno ena najbolj posrečenih Mazdinih kombinacij) in ker ne bo provizije preprodajalca in vse boš izvedel iz prve roke. Pa še barva - žena se bo zatrepala vanjo 😆. Sploh ni kaj premišljevat med tema 2 variantama. Pa ne navijam zaradi Jesta, ampak sodim po svojih izkušnjah ... sem vozil že oba motorja pri Mazdi 3.   Sam avta brez opozarjanja na mrtvi kot, vzratne kamere in sprednjih in zadnjih senzorjev, več ne kupim.      
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.