Deeyan Napisano 6. julij, 2021 Prijavi Napisano 6. julij, 2021 Zdej se pa bolj modro pocutim 😂 3 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 6. julij, 2021 Prijavi Napisano 6. julij, 2021 pred 2 urama je Deeyan napisal: Zdej se pa bolj modro pocutim 😂 Kaj si to dal čez nalepke? 🤔 Citiraj
Deeyan Napisano 6. julij, 2021 Prijavi Napisano 6. julij, 2021 (urejeno) pred 41 minutami je Alex napisal: Kaj si to dal čez nalepke? 🤔 Folija, wraping. Pedalke sm pa prov modre narocil Popravljeno 6. julij, 2021 od Deeyan 4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
scania Napisano 7. julij, 2021 Prijavi Napisano 7. julij, 2021 Meni osebno ta volan ni vsec, od zadnjega fl mi je svetovn, sicer zgleda ta bolj robusten. 3 Citiraj
Deeyan Napisano 7. julij, 2021 Prijavi Napisano 7. julij, 2021 pred 57 minutami je scania napisal: Meni osebno ta volan ni vsec, od zadnjega fl mi je svetovn, sicer zgleda ta bolj robusten. men je tudi tist lepši, bolj moderno zgleda 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 7. julij, 2021 Prijavi Napisano 7. julij, 2021 Slučajno kdo ve, če bi se kdaj odloču menjat volan, pašejo vsi konektorji na novejšega? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
scania Napisano 7. julij, 2021 Prijavi Napisano 7. julij, 2021 Konektorji pašejo ampak koliko sem zasledil jim ne deluje potem info gumb in tempomat ker ima drugaćno shemo. Nekateri so kupili aftermarket volan ki ima staro shemo in novo podobo. Za bolj ziher info pa bolje na servisu vprasat, ce je mozno nebi bilo noro dobit rabljen volan ki jih menjujejo na servisih zaradi razpok na usnju ga preobleces in je to to. 4 Citiraj
scania Napisano 21. julij, 2021 Prijavi Napisano 21. julij, 2021 (urejeno) Zoom zoom čaka na trajekt in zoom zoom na trajektu 😁. Smo pa bili včeraj v Čapljini, Mostarju, Medugorje, Vodopat Kravice, Imotski, Makarska in nazaj v Igrane vse lepo po regionalki (90-100km/h) in sem dosegel s 4 osebami v avtu povprečno porabo 5,6 bencina na 100km (izračunano), računalnik je pa kazal 5,4. Ne menjam te mazde za nič na svetu, čeprav je g165 in nima bajnega navora mi je vsak kilometer z njo največji užitek in veselje, zame je top 🙂 Popravljeno 21. julij, 2021 od scania 10 3 Citiraj
Bini Napisano 21. julij, 2021 Prijavi Napisano 21. julij, 2021 (urejeno) pred 15 minutami je scania napisal: Zoom zoom čaka na trajekt in zoom zoom na trajektu 😁. Smo pa bili včeraj v Čapljini, Mostarju, Medugorje, Vodopat Kravice, Imotski, Makarska in nazaj v Igrane vse lepo po regionalki (90-100km/h) in sem dosegel s 4 osebami v avtu povprečno porabo 5,6 izračunano, računalnik je pa kazal 5,4. Ne menjam te mazde za nič na svetu. Si si kaj v teh mestih ogledal? Če si potem veš o čem govorim, če ne ne veš kaj si zamudil! Res imaš super porabo in BARVO avta tudi... Popravljeno 21. julij, 2021 od Bini 2 Citiraj
Shrek Napisano 21. julij, 2021 Prijavi Napisano 21. julij, 2021 Vrelo Bune si zamudil, če si nisi ogledal... 1 1 Citiraj
scania Napisano 21. julij, 2021 Prijavi Napisano 21. julij, 2021 Smo smo, oblaufali vse 🙂 🙂 ce kdo koleba da bi ali nebi sel, se splaca it. 4 1 Citiraj
FuManchu Napisano 25. julij, 2021 Prijavi Napisano 25. julij, 2021 dne 15. 7. 2021 ob 22:04 je Strela napisal: Še vedno nekak najlepša era za Mazde, kar se oblik tiče. 1 1 2 Citiraj
Boss Napisano 25. julij, 2021 Prijavi Napisano 25. julij, 2021 Zame je pa to bila najbolj ponesrečene generacija Prejšnja je bila boljša, za to je pa prišla generacija prve šestice, ki izgleda bistveno bolje. 3 1 Citiraj
scania Napisano 9. avgust, 2021 Prijavi Napisano 9. avgust, 2021 Na varnem pod zemljo v Bratislavi. V enem mesecu smo naredili 5000km 🙃🙃🙃 zdaj pa malo počitka 🙂 7 Citiraj
Deeyan Napisano 9. avgust, 2021 Prijavi Napisano 9. avgust, 2021 pred 14 minutami je scania napisal: Na varnem pod zemljo v Bratislavi. V enem mesecu smo naredili 5000km 🙃🙃🙃 zdaj pa malo počitka 🙂 Kolk si pa mel kej porabe v tem mesecu, ko si delal full dolge relacije? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
scania Napisano 9. avgust, 2021 Prijavi Napisano 9. avgust, 2021 Od servisa do sedaj 5000km je povprečje 6,2. Dolge ture ji pašejo 😁😁 2 1 Citiraj
Bini Napisano 22. avgust, 2021 Prijavi Napisano 22. avgust, 2021 pred 34 minutami je Scr3am napisal: Lepo v senci In brez gužve. 👍 Citiraj
Deeyan Napisano 26. avgust, 2021 Prijavi Napisano 26. avgust, 2021 Ena Italijanska 😁 3 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 27. avgust, 2021 Prijavi Napisano 27. avgust, 2021 Monte Carlo 🙂 5 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 28. avgust, 2021 Prijavi Napisano 28. avgust, 2021 pred 6 urami je Deeyan napisal: Monte Carlo 🙂 Uf, tvoja mazda pa je kar potrebna enega dobrega pranja. 🙂 Kako pa kaj kaže z novim grillom? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.