skritikrt Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 Še en zanimiv link,pol pa dost v tej smeri,da ne bomo spet odpirali nove teme😬 Trdnost karoserije CX-5 2021 testirano po rusko😲...zelo zanimivo😉 Dosegla je najvišjo oceno na tem kanalu....je pa model pred 2017 letnikom dosegel le 3 zvezdice🤨....skratka pri Mazdi so se zelo potrudili😀👍 1 Citiraj
sportman333 Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 Pred eno uro je skritikrt napisal: Še en zanimiv link,pol pa dost v tej smeri,da ne bomo spet odpirali nove teme😬 Trdnost karoserije CX-5 2021 testirano po rusko😲...zelo zanimivo😉 Dosegla je najvišjo oceno na tem kanalu....je pa model pred 2017 letnikom dosegel le 3 zvezdice🤨....skratka pri Mazdi so se zelo potrudili😀👍 To edino dokazuje da je CX-5 tudi premium vozilo :)....hehhhhh 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 pred 2 minutama je sportman333 napisal: To edino dokazuje da je CX-5 tudi premium vozilo :)....hehhhhh Sva že najmanj dva,k sva tega mnenja😉 Mene je pa najbolj "čez rob v smeri nakupa porinil" moj najboljši prijatelj iz otroških let. Živiva sicer na različnih koncih slovenije,a sva še v stikih....pa sploh nisem vedel,da je kupil 1 leto staro CX-5 2,5L AVT za svojo ženo....in se enkrat po telefonu pogovarjava,in jaz "jokam" kako dolgo že čakam na avto...in vpraša katerega...jaz pa..."mah,saj najbrž ne poznaš....." On pa meni...."ja,ja-ta motor,ta menjalnik,itd,itd"...😲....jaz..."kako pa veš"?...on pa....moja žena ga vozi🤣 In ko sem vprašal,kaj pravi zanj....je rekel,da sploh ne rabiva debatirati,da naj samo kupim😲😀👍 In sem vzel😁 6 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2022 Prijavi Napisano 11. december, 2022 Alex bo povedal kaj je premium in kaj NI. 5 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. december, 2022 Prijavi Napisano 14. december, 2022 Ni glih recent, sta pa izpred kakega mesca dni 🙂 8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Obala, Che bala 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Si šel mal s svojim benđijem na izlet 👍 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 14 minutami je MazdaBoy napisal: Si šel mal s svojim benđijem na izlet 👍 Razočaran nad razgledom, da se s tistega ovinka ni videlo 3glava, hehe 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 15 minutami je Z M A J napisal: Razočaran nad razgledom, da se s tistega ovinka ni videlo 3glava, hehe Noč pa to 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 5 minutami je FuManchu napisal: Noč pa to Se mi je zdelo, da sem nekaj zajebal, hehe Kot zanimivost, nazaj grede v PO na AC resetiral potrošnjo in potem ob DeSUS vožnji, do Vodic le 3,3l na 100km. Pred tem sem gajbo (povsem prazna AC) stisnu do 228kmh, več očitno ni želela in sem čakal, če mi kje iz zavetrja uleti Alex, ki menda rad požene svojega stroja. 1 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 1 uro je Z M A J napisal: Se mi je zdelo, da sem nekaj zajebal, hehe Kot zanimivost, nazaj grede v PO na AC resetiral potrošnjo in potem ob DeSUS vožnji, do Vodic le 3,3l na 100km. Pred tem sem gajbo (povsem prazna AC) stisnu do 228kmh, več očitno ni želela in sem čakal, če mi kje iz zavetrja uleti Alex, ki menda rad požene svojega stroja. 228? 😳 Pol nisi glih DeSUS šofer 😛 Vidim, da jaz svojga preveč šparam 😆 3 Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 1x mesečno pa pozimi 3.0 zver zarjove, da jo držim v pripravljenosti in lepo zakrožijo tekočine po vozilu. Danes je ta veseli dan, hehe 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Nekaj malo hoče spominjat na "zimsko idilo".. 5 2 Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 3 minutami je Slivka napisal: Nekaj malo hoče spominjat na "zimsko idilo".. V bistvu za nas z obale je. 👍 Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Ja, vem, zato pa že v začetku oktobra montirate zimske gume. Pri nas pa v takem primeru rečemo: - "Če gre naša nona kruh peč je bolj belo okoli pulta kot je zdaj po dvorišču." 4 1 Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Malo manj lepe recent fotke s parkinga 🥺 4 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Posledice praznovanja,menda ja ne....🤔😭 Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 pred 5 minutami je Bini napisal: Posledice praznovanja,menda ja ne....🤔😭 Ah ne, sam vrnu sem se do avta in opazu... Na dalec se sploh ne vidi 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Shrek Napisano 20. december, 2022 Prijavi Napisano 20. december, 2022 Klasika... Nategni pobegni... Citiraj
Alex Napisano 20. december, 2022 Prijavi Napisano 20. december, 2022 pred 7 urami je Deeyan napisal: Malo manj lepe recent fotke s parkinga 🥺 To bi se verjetno dalo spolirati. Se bo vsekakor manj videlo. 3 Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2022 Prijavi Napisano 20. december, 2022 pred 16 urami je Alex napisal: To bi se verjetno dalo spolirati. Se bo vsekakor manj videlo. kr naj barvajo cel odbijač, zato so zavarovanja 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tilen5 Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 Jst sm avgusta peljal na Trgo ABC,da mi poslikajo za barvat pa še zdej me niso klicali haha 1 1 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 pred 37 minutami je TiEn napisal: Jst sm avgusta peljal na Trgo ABC,da mi poslikajo za barvat pa še zdej me niso klicali haha To so pozabli nate 🙂 Pa sej si verjetno v tem času že zrihtal kje drugje a ne Citiraj
Tilen5 Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 Ne bom zdej med počitnicami poklical jaz njih 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 Js sm pa dobu termin za 23. januar. Ampak se splaca pocakat, ker gre za kvalitetnega majstra, mi je pred tremi leti Alfo rihtal, cel bok. Sploh se ni opazlo razlike v barvi 5 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.