Slivka Napisano 31. december, 2022 Prijavi Napisano 31. december, 2022 pred 4 urami je TiEn napisal: Merkur, Kromberk, ura 11:32, temperatura 11°C, sem ti mahal z lopato ti pa nič 1.) Premalo si mahal. 2.) S premajhno lopato si mahal. 3.) S seboj sem imel enega spečega dveletnika in sem tuhtal, kaj narediti: a ga pustim spati v avtu ali ga zbudim in bo siten. Zato nisem bil pozoren na dedce, ki nekje nekaj mahajo. Če bi kakšna luštna šla mimo v minikrilcu, bi jo zihr videl... 4.) Drugič mahaj bolj odločno, da se te bo videlo. Mislim pa, da nisi nič mahal, ker si bil v Merkurju, ko sem prišel na parkirišče in si že odšel, ko sem končal z nakupom in prišel ven. Lahko bi pa počakal, to je pa res. Ne vem, kam se ti je tako mudilo? 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 31. december, 2022 Prijavi Napisano 31. december, 2022 Drgače te malo za nos vlečem, nisem bil v Merkurju že precej časa 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. december, 2022 Prijavi Napisano 31. december, 2022 Ma avto je pa podoben. A nimaš ti tudi ene sive karavanke? Citiraj
Tilen5 Napisano 31. december, 2022 Prijavi Napisano 31. december, 2022 (urejeno) Moj je sivo-moder kot je na sliki v podpisu 😛 Popravljeno 31. december, 2022 od TiEn Citiraj
g.Wankel Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 (urejeno) Treba je zgodaj v letu začet 💪😀 Maria Worth, danes 🙂 Popravljeno 1. januar, 2023 od g.Wankel 4 Citiraj
Alex Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 (urejeno) pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Treba je zgodaj v letu začet 💪😀 Maria Worth, danes 🙂 Nekaj me zanima glede mx 5.Ko grem v penzijo je moja velika želja ,da bi nabavil .Tudi žena navija zanjo. A je res tako malo prostora za višje rasle ,da se ne da pomakniti dovolj sedeža nazaj? Sam se visok 184 ?🤔 Popravljeno 1. januar, 2023 od Alex Citiraj
g.Wankel Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 Ja par kolegov v NCjkah meri okrog 1.9m pa nimajo problemov. NCjke imajo po mojem največ prostora, vsaj po osebnih izkušnjah. Pomoje zna tudi @Z M A J kaj na to temo povedati? 😀 2 Citiraj
Z M A J Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 pred 51 minutami je g.Wankel napisal: Ja par kolegov v NCjkah meri okrog 1.9m pa nimajo problemov. NCjke imajo po mojem največ prostora, vsaj po osebnih izkušnjah. Pomoje zna tudi @Z M A J kaj na to temo povedati? 😀 NC je v redu tudi za nas okrog 190 cm in cca. 100kg, priznam, hehe ND je pa potem miniatura, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 NB je bila meni pisana na kožo z mojimi 173cm in 70kg. Za kaj več pa hitro zmanjka prostora 3 Citiraj
Alex Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 pred 1 uro je Z M A J napisal: NC je v redu tudi za nas okrog 190 cm in cca. 100kg, priznam, hehe ND je pa potem miniatura, hehe Se pravi, da je potrebno gledati za modelom NC. Kateri letniki so pa najboljši, kateri motorji? 🤔 Citiraj
Slivka Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 pred 23 urami je TiEn napisal: Moj je sivo-moder kot je na sliki v podpisu 😛 Mah, kaj, ves svet počasi postaja "50 odtenkov sive". Vsi so beli, svetlo sivi, temno sivi, modro-sivi, strojno sivi, grafitno sivi in črni. To je bilo pred štiridesetimi leti fino, vse je bilo v barvah: belo, rumeno, oranžno, rdeče in petrolej-zeleno... Citiraj
Alex Napisano 1. januar, 2023 Prijavi Napisano 1. januar, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: Mah, kaj, ves svet počasi postaja "50 odtenkov sive". Vsi so beli, svetlo sivi, temno sivi, modro-sivi, strojno sivi, grafitno sivi in črni. To je bilo pred štiridesetimi leti fino, vse je bilo v barvah: belo, rumeno, oranžno, rdeče in petrolej-zeleno... Eni ostajamo na rdečih. 😉 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 2. januar, 2023 Prijavi Napisano 2. januar, 2023 pred 13 urami je Alex napisal: Se pravi, da je potrebno gledati za modelom NC. Kateri letniki so pa najboljši, kateri motorji? 🤔 2.0 motorji oz. kar je tam mlajše kot 2009 letnik. Zgodnji modeli, predvsem 1.8 radi spijejo več olja kot bencina 😀 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. januar, 2023 Prijavi Napisano 8. januar, 2023 Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 8. januar, 2023 Prijavi Napisano 8. januar, 2023 pred 2 urama je Z M A J napisal: Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe. Kateri motor imaš v Z-ki? In kateri letnik? Citiraj
Slivka Napisano 8. januar, 2023 Prijavi Napisano 8. januar, 2023 @Z M A J, a to rabiš prostor še za kakšen avto, pa si se lotil pospravljat ali je kakšen drug vzrok? 1 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. januar, 2023 Prijavi Napisano 9. januar, 2023 pred 20 urami je Z M A J napisal: Trenutno vidim VSE ČRNO, ne le zaradi črnih; VW Cigana, 3-ke in Z-ja, ampak tudi ker se bom zdajle lotil generalke garaže, bo verjetno trajalo, da bi lahko pisal v Jamralniku, hehe. Gužva hehe 😉 Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2023 Prijavi Napisano 9. januar, 2023 pred 20 urami je Slivka napisal: @Z M A J, a to rabiš prostor še za kakšen avto, pa si se lotil pospravljat ali je kakšen drug vzrok? Geckota ni na fotki, glavnega člana. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 22. januar, 2023 Prijavi Napisano 22. januar, 2023 Bemf z RWD ter ugasnjeno elektronko na svežem snegu; zabava zagotovljena. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 27. januar, 2023 Prijavi Napisano 27. januar, 2023 pred 11 minutami je SeekK napisal: Rogla... 😉 Citiraj
SeekK Napisano 27. januar, 2023 Prijavi Napisano 27. januar, 2023 Mal drug konc, Soriška... Stiska k pri norcih, sneg cist lahek.. 3 Citiraj
samSimon Napisano 27. januar, 2023 Prijavi Napisano 27. januar, 2023 A se bodo ogledala še odprla? 😅 4 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 27. januar, 2023 Prijavi Napisano 27. januar, 2023 pred 1 minuto je samSimon napisal: A se bodo ogledala še odprla? 😅 Ne klič hudiča 😊 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.